Examples of take vcp550d exam

We are the most effective inside introducing probably the most helpful VCP550D equipment for the clients that will undoubtedly make these people flourish in the real VMware VCP550D examination. An ideal VMware manual features a splendid and finest preparatory materials which works on a person completely and offers the guarantee with the success that isnt just a little factor. Merely down load the particular Pass4sure VCP550D VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization Delta Exam free demo features to determine the characteristics and also amount of Pass4sure goods. You will end up influenced from your VCP550D study manual pdf defiantly. In the event you title the 100% success, utilizing Pass4sure VCP550D for your VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization Delta Exam certified planning is the better choice.

2016 Jul vcp550d answers:

Q51. A vSphere administrator finds a HA/DRS cluster status has turned RED indicating a degraded state.

What is the likely reason for the indication?

A. The cluster enabled for HA has lost resources and is unable to fulfill its failover requirements.

B. The cluster does not have enough resources to satisfy the reservations of all resource pools and virtual machines.

C. Incompatible CPU generations between hosts are preventing DRS migrations.

D. The cluster is currently electing a Master host and is unavailable to perform HA functions.

Answer: A


Q52. Why would a vSphere administrator configure resource shares for a virtual machine?

A. To prioritize access to a resource during contention

B. To guarantee access to a resource during contention

C. To prioritize access to a resource at all times

D. To guarantee access to a resource at all times

Answer: A


Q53. To avoid unnecessary planned downtime, what is the minimum version of VMware Tools that, if installed, will decrease the need for virtual machine reboots following VMware Tools upgrades?

A. 5.5

B. 5.1

C. 5.0

D. 4.1

Answer: B


Q54. An administrator is creating a vApp for a multi-tiered application and needs to configure custom startup actions for each virtual machine.

What should the administrator do to enable this functionality?

A. Verify that VMware Tools is installed on each virtual machine in the vApp.

B. Ensure all virtual machines in the vApp are running hardware version 8 or later.

C. Configure custom startup actions on the virtual machines, then add them to the vApp.

D. Deploy a vSphere Management Assistant in the cluster and enable the vApp plug-in.

Answer: A


Q55. A vSphere administrator needs to configure the environment to send a notification to a monitored email address every time a vSphere alarm is triggered.

Which procedure should the administrator use to accomplish the task?

A. Use the vSphere web client to configure the vCenter Server SMTP settings. Edit the alarm action to send a notification email.

B. Use the vSphere web client to configure the vCenter Server SNMP settings. Edit the alarm action to send a notification email.

C. Use the vSphere web client to create a vCenter Server scheduled task that will send a notification email when an alarm is triggered.

D. Use the vSphere web client to create a vCenter Orchestrator workflow that will send a notification email when an alarm is triggered.

Answer: A


VCP550D exam price

Refresh vcp550 vcp550d:

Q56. Immediately after installing ESXi, an administrator observes that the Configure Lockdown Mode option is grayed out in the Direct Console User Interface (DCUI).

What is the most likely explanation?

A. The host has not yet been added to a vCenter Server.

B. The BIOS on the host does not have NX/XD enabled.

C. The ESXi host is running in evaluation mode.

D. The host requires a reboot before this feature is available.

Answer: A


Q57. A vSphere administrator configures a preferred heartbeat datastore in an HA/DRS cluster configuration. The vCenter Server identifies an alternative preferred datastore.

Why would vCenter Server identify an alternative preferred datastore over the administrator's preference?

A. The selected datastore contains powered-on virtual machines.

B. The selected datastore is formatted with a 1 MB block size.

C. The selected datastore is an NFS datastore.

D. The selected datastore is not accessible to all of the hosts.

Answer: D


Q58. An administrator needs to manage a virtual machine that cannot be accessed directly from an external network.

Which solution should the administrator choose?

A. Power off the virtual machine and use the vSphere Web Client to open a console to the virtual machine.

B. Install the Client Integration Plug-in in the Web browser and open a console to the running virtual machine.

C. Install the DCUI plug-in in the Web browser and open a console to the running virtual machine.

D. Power off the virtual machine, install the Client Integration plug-in, and open a console to the virtual machine.

Answer: B


Q59. Which two are supported object types for Update Manager? (Choose two.)

A. virtual appliances

B. templates

C. vApps

D. hosts

Answer: AD


Q60. An administrator is planning a vSphere Fault Tolerance implementation for 6 virtual machines. Which two virtual disk types are supported with FT? (Choose two.)

A. Raw Device Mapped LUN configured for Virtual Compatibility Mode

B. Raw Device Mapped LUN configured for Physical Compatibility Mode

C. Virtual disk thick provisioned, eager zeroed

D. Virtual disk thick provisioned, lazy zeroed

Answer: AC



see more VCP550D dumps