CLO-001 testing software(21 to 30) for IT specialist: Aug 2016 Edition

Were the most effective within presenting the most beneficial [productsort] tools for our consumers that may undoubtedly help to make they flourish in the real CompTIA [productsort] test. A perfect CompTIA guidebook features a splendid as well as basic material which prepares an individual totally and provides the guarantee with the achievement which is not just a little thing. Simply download the Actualtests [productsort] CompTIA Cloud Essentials Exam free demo functions to find out the characteristics and amount of Actualtests items. Youll be influenced from your [productsort] study guidebook pdf certainly. In the event you title any 100% sucess, using Actualtests [productsort] for your CompTIA Cloud Essentials Exam licensed preparation is the better selection.

2016 Aug CLO-001 brain dumps

Q21. When an organization moves to a cloud service for IaaS the cost model changes. Which of the following illustrates that cost model? 

A. Move from an ongoing OPEX model for infrastructure to an ongoing service charge for the life of the infrastructure 

B. Move from a depreciation model of infrastructure to a leasing model of infrastructure with bundled support and maintenance. 

C. Move from a CAPEX model for infrastructure to an ongoing OPEX charge with bundled support and ongoing maintenance. 

D. Move from an OPEX model for infrastructure to an ongoing CAPEX charge with bundled support and ongoing maintenance. 

Answer: C 


Q22. A private cloud generally has which of the following characteristics? 

A. Services are restricted to members of the same organization 

B. Infrastructure is managed by an independent service provider 

C. Services are managed by a third-party provider 

D. Services are accessed by members outside of the organization 

Answer: A 


Q23. Why can cloud computing be a challenge in relation to compliance risks (e.g. compliance with the Sarbanes-Oxley Act)? 

A. It makes it harder to know where a company's important assets are. 

B. It is harder to limit the provider's liability in the contract. 

C. It makes it harder to know where a company’s physical assets are. 

D. Industry regulations change more frequently to ensure compliance. 

Answer: A 


Q24. Which of the following is a service level management tool aimed at quantifying a cloud offerings' performance? 

A. Mean Time to Recovery 

B. Risk Assessment 

C. Business Impact Analysis 

D. Request for Proposal 

Answer: A 


Q25. Which of the following is indicated by a high number of variations of different virtual servers? 

A. Lack of an automated provisioning process of the virtual machines 

B. Lack of automation of virtual machine image manufacturing 

C. Lack of manpower to monitor the virtual machines 

D. Lack of physical servers to accommodate the different virtual servers 

Answer: B 


CLO-001 latest exam

Replace CLO-001 dumps:

Q26. Cloud computing is priced according to ___________ or has ___________, rather than having upfront costs. 

A. recurring subscription, a yearly contract 

B. a yearly contract, usage-based charges 

C. recurring subscription, usage-based charges 

D. number of users, a yearly contract 

Answer: C 


Q27. Cloud computing can BEST reduce costs for a business by: 

A. Utilizing services as needed. 

B. Increasing available data storage. 

C. Utilizing local resources. 

D. Increasing sales potential. 

Answer: A 


Q28. Which of the following risk results if cloud computing providers limit their Service Level Agreement (SLA) liabilities? 

A. Compliance risk 

B. Legal risk 

C. Privacy risk 

D. Security risk 

Answer: B 


Q29. An organization is in the process of selecting a SaaS provider to replace its current internal customer relationship management system. The business expects better functionality than what is provided with the internal system. Which of the following is the BEST reason for moving to a SaaS cloud service? 

A. Understand who the most experienced IaaS cloud providers are so that a recommendation can be made to the business based on what other industry vendors are doing. 

B. Understand the current SLA's of the cloud providers to ensure that they can exceed the current expected business SLA's. 

C. Understand current functional and non-functional requirements of the system in order to ensure the new system can meet and provide value add to current business needs. 

D. Understand the cost model of the hosted infrastructure and whether the current system can be hosted on cloud provided infrastructure. 

Answer: C 


Q30. In order to maintain strategic flexibility and the ability to bring a cloud system back internally, which of the following is the MOST important requirement in the contract? 

A. Yearly independent audit is performed to measure performance 

B. Cloud provider has ability to terminate contract 

C. One week timeframe for termination of service 

D. Cloud subscriber maintains ownership of their data 

Answer: D 



see more CLO-001 dumps