A Complete Guide to 210-065 civnd book

Want to know Testking 210-065 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 certification experience? Study Simulation Cisco 210-065 answers to Up to the immediate present 210-065 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 210-065 (Implementing Cisco Video Network Devices v1.0) test on your first attempt.

2016 Sep caso cartesio c 210-065 civnd:

Q11. Which three of these are functions of the Cisco TelePresence Management Suite? (Choose three.) 

A. automatic software update and release keys 

B. intelligent call routing engine 

C. provisioning a Cisco TelePresence System endpoint 

D. tracing SIP and H.323 calls 

E. managing phonebooks for endpoints that are registered to the Cisco Unified Cisco Unified Communications Manager 

F. rebooting endpoints that are registered to the Cisco TelePresence Video Communications Server 

Answer: A,B,F 


Q12. A network engineer wants to automate the monitoring of Cisco TelePresence TX systems. Which step should the engineer take first? 

A. Configure Cisco TMS on the codec. 

B. Configure Medianet on the codec. 

C. Configure NTP on the codec. 

D. Configure Multiway on the codec. 

E. Configure SNMP on the codec. 

Answer: E 


Q13. Which statement is true about the Cisco TelePresence System 500-32 system regarding the HVAC needs for the room where it is installed? 

A. The system does not require any additional requirements above the normal HVAC requirements for the room. 

B. You must supply additional cooling requirements for the room. 

C. You must supply a room that has energy-efficient lighting to reduce the temperature of the room. 

D. The temperature of the room will be 10 to 20 degrees warmer than the rest of the building. 

Answer: A 


Q14. Refer to the exhibit. 


Which two of these can cause the phone status error icon that is shown in the exhibit? (Choose two.) 

A. The Cisco Unified Communications Manager IM and Presence Service is not available. 

B. The username and password in Cisco Jabber phone services are misconfigured. 

C. The Cisco Jabber initial audio and video settings need to be set. 

D. There is no DN configured for the Cisco Unified Client Services Framework in Cisco Unified Communications Manager. 

E. The Cisco Jabber does not have the correct phone button template and hence cannot register to the Cisco Unified Communications Manager. 

F. The called user presence status is unknown. 

Answer: B,D 


Q15. Which Cisco TelePresence Multipoint Control Unit Layout view mode gives prominence to one conference participant over the other conference participants while still allowing conference participants to view multiple participants at the same time? 

A. enhanced continuous presence 

B. active speaker 

C. continuous presence 

D. room switching 

E. speaker switching 

Answer: A 


210-065 free question

Up to date bio 210 exam 310-065:

Q16. A technician is trying to pair a Touch 8 with a Cisco TelePresence SX20 endpoint, but the codec is not automatically listed in the touch panel. What are two possible reasons for this behavior? (Choose two.) 

A. The codec firmware version is below version TC 6.1. 

B. The codec and the Touch 8 are on separate subnets. 

C. Pairing visibility mode is not active on the codec. 

D. The codec is not compatible with a Touch 8 device. 

E. The Touch 8 is connected via the second Ethernet port on the codec. 

Answer: B,C 


Q17. Which of these involves combining visual elements from separate sources into a single image? 

A. interlacing 

B. compositing 

C. video conferencing 

D. interleaving 

Answer: B 


Q18. A network engineer is setting up a Cisco TelePresence Content Server. The customer requires live streaming, but does not have a streaming server. Which media should be configured to stream locally from the TelePresence Content Server? 

A. QuickTime 

B. MPEG-4 

C. Flash 

D. Windows Media 

E. Darwin 

Answer: D 


Q19. Refer to the exhibit. 


What can be deduced from the log shown in the exhibit, which was taken from a Cisco TelePresence Codec C60? 

A. A direct call to 52902511 is being made. 

B. A Multiway call to multiway221@osl147.local is being made. 

C. No calls are being attempted by the endpoint. 

D. A BFCP call is being initiated. 

E. The endpoint is receiving a call from the VCS. 

Answer: B 


Q20. When connecting to a pan-tilt-zoom camera to a C-Series codec, what type of cable must be used for camera control? 

A. an Ethernet crossover cable (RJ45-to-RJ45) 

B. an Ethernet cable (RJ45-to-RJ45) 

C. a serial cable (DB25-to-DB9) 

D. a VISCA cable (DB9-to-RJ45) 

Answer: D 



see more 210-065 dumps