The Secret of cost of vcp550d exam

Act now and download your VMware VCP550D test today! Do not waste time for the worthless VMware VCP550D tutorials. Download Rebirth VMware VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization Delta Exam exam with real questions and answers and begin to learn VMware VCP550D with a classic professional.

2016 Sep vcp550 vs vcp550d:

Q11. -- Exhibit –


-- Exhibit --

Users accessing the WinXP virtual machine shown in the exhibit report intermittent connectivity to the corporate network.

The configuration is as follows:

This virtual machine runs in a DRS/HA cluster of two ESXi hosts.

The VCP_DCV_Example vSphere Distributed Switch was recently created.

The WinXP virtual machine was recently migrated from another vSphere Distributed Switch.

The WinXP virtual machine was able to connect prior to migration to this switch.

No changes to the VCP_DCV_Example switch have been made since creation.

Which step should the administrator take to resolve the WinXP virtual machine's intermittent connectivity to the corporate network?

A. Add the ESXi host to the switch where the virtual machine is currently running

B. Disable Port Blocking on the VCP_DCV_Example switch

C. Disable Port Blocking on the Production port group

D. Enable Network I/O Control on the switch to better balance I/O

Answer: A


Q12. A vSphere administrator needs to enable Fault Tolerance on a virtual machine.

When performing a Storage vMotion migration, which setting should the vSphere administrator change in the virtual machine's disk format to ensure it meets Fault Tolerance requirements?

A. Thick Provision Eager Zeroed

B. Thick Provision Lazy Zeroed

C. Thin Provisioned

D. Thin Provision Eager Zeroed

Answer: A


Q13. Which feature requires an administrator to configure an RDM with Virtual Compatibility Mode?

A. vMotion

B. Virtual Machine Snapshots

C. High Availability

D. N-port ID Virtualization

Answer: B


Q14. Why would an administrator be unable to locate an IP address for a vSphere vmnic uplink?

A. IP addresses are defined at the virtual nic level, not the vmnic level.

B. ESXi host vmnics communicate with physical switches on layer 3.

C. ESXi hosts use NAT translation to mask the actual vmnic IP address.

D. The IP address of the vmnic is not shown in the vSphere Client.

Answer: A


Q15. A customer needs a datastore to be seen across multiple vSphere clusters with applications inside of the virtual machines that must detect the physical characteristics of the storage device.

Which type of virtual disk meets this requirement?

A. A virtual disk on a VMFS datastore

B. A raw device mapped disk in virtual compatibility mode

C. A raw device mapped disk in physical compatibility mode

D. A virtual disk on an NFS datastore

Answer: C


VCP550D exam cram

Down to date examcollection vcp550d:

Q16. A vSphere administrator needs to upgrade a single extent VMFS3 datastore to VMFS5 and expand it to 4TB in size. The storage administrator has already expanded the underlying LUN to 4TB.

Which steps should the vSphere administrator take?

A. Expand the VMFS3 datastore to 4TB and then upgrade to VMFS5

B. Upgrade the datastore to VMFS5, manually change the partition scheme to GPT, and then expand the datastore to 4TB

C. Upgrade the datastore to VMFS5 and then expand it to 4TB

D. Change the block size of the VMFS3 datastore to 1MB, upgrade the datastore to VMFS5, and expand it to 4TB

Answer: C


Q17. An administrator needs to migrate a company's physical servers to virtual servers and deploy into the ESXi 5.x cluster. During the process of converting to a virtual machine, the administrator needs to reduce the size of the disks.

Which method should the administrator use to meet this requirement?

A. Use VMware Converter hot cloning with volume-based cloning at the file level

B. Shut down the physical server and use VMware Converter cold cloning with volume- based cloning at the block level

C. Use VMware Converter hot cloning with volume-based cloning at the block level

D. Shut down the physical server and use VMware Converter cold cloning with volume- based cloning at the file level

Answer: A


Q18. The Edit Settings wizard reports a virtual machine is configured as follows:

-- Exhibit –


-- Exhibit --

Which setting, if NOT configured, will prevent network connectivity?

A. The network label must be supplied.

B. The MAC address must be supplied.

C. The device status must be set to Connected.

D. The DirectPath I/O status must be Supported.

Answer: A


Q19. Which privilege should the administrator assign to allow a user to create baselines using Update Manager?

A. Manage baseline

B. Attach baseline

C. Stage baseline

D. Configure baseline

Answer: A


Q20. What action should an administrator take to store ESXi 5.x host system logs centrally?

A. Configure vCenter Server to automatically export log files to a syslog server at regular intervals.

B. Configure vCenter Server to send all log information to a syslog server.

C. Configure each ESXi host to send all log information to a syslog server.

D. Configure the syslog server to import log files from each ESXi host at regular intervals.

Answer: C



see more VCP550D dumps