Get Smart with ine ccna collaboration 210-065

It will likely be terrific whenever job hopefuls have 210-065 education directly from Cisco University or college. Contenders can grow in knowledge and experience with Cisco University since masters/ gurus can provide education to the job hopefuls. Prior to taking Cisco 210-065 exams, any most important point that the job hopefuls must do will be to know about the 210-065 exam training which will help them for the distinct knowledge in learning any 210-065 training course. Most of the 210-065 exam particulars and other info is obtainable directly during the Cisco web site.

2016 Oct eugh c 210-065 civnd book:

Q21. A customer has a data and VoIP converged network and would like to add video to this network. Which two key QoS elements should be included in the new network design? (Choose two.) 

A. Configure bandwidth management features to smooth bursty traffic and mitigate end-to-end congestion. 

B. Assign a high priority to transactional traffic to maintain quality of business traffic. 

C. Keep video traffic on the low latency queue and move voice traffic to a lower-priority queue. 

D. Apply bandwidth control features that will guarantee bandwidth for the maximum possible amount of video traffic. 

E. Assign both video and voice traffic to use the highest-priority queue. 

Answer: A,D 


Q22. Which two of these can cause registration problems for a Cisco TelePresence Codec C40 endpoint running in H.323 mode? (Choose two.) 

A. The IP default gateway address is incorrect for the endpoint. 

B. The H.323 license stack is not added to the endpoint. 

C. The MAC address for the endpoint has not been added to the Cisco TelePresence VCS. 

D. The E.164 H323Alias has not been configured on the endpoint. 

E. The URI address has not been configured on the endpoint. 

Answer: A,D 


Q23. Management would like to set up a permanent recurring Cisco TelePresence meeting where the team would dial into to a preconfigured number. Which meeting type should be used? 

A. scheduled conference 

B. ad hoc conference 

C. rendezvous conference 

D. multiway conference 

Answer: C 


Q24. Refer to the exhibit. 


A company would like to add additional multipoint features to their video infrastructure. Which feature is the video administrator attempting to configure in this exhibit? 

A. multisite feature to allow third-party multipoint conferences 

B. multipoint scheduled conferences using conference factory 

C. multiway feature to allow on-demand conferences 

D. multisite feature to allow scheduled conferences 

Answer: C 


Q25. Which two protocols can be used with the Cisco TelePresence Content Server to allow users to share content from their laptops? (Choose two.) 

A. BFCP 

B. H.239 

C. PCoIP 

D. Switched Presentation 

E. SCCP 

F. RDP 

Answer: A,B 


210-065 free practice exam

Most recent rs c 210-065:

Q26. In this item, you will need to use all information presented to you to successfully answer the question. 




The C-Series endpoint (codec) does not register with the Video Communication Server that is located in a different network. Based on the exhibits, what could be causing the issue? 

A. The subnet mask on the codec is incorrect. 

B. The ip address of the codec is incorrect. 

C. The interface that the codec is in is in the wrong VLAN. 

D. The codec did not receive a DHCP address from the DHCP server. 

Answer: A 

Explanation: 

The subnet mask configured on the codec is 255.255.255.128, when it should be 

255.255.255.0. 


Q27. A technician has installed and powered on a Cisco TelePresence MCU 5320 and is connected via the console port. The technician needs to determine the IP settings that were automatically assigned via DHCP. Which command should be entered? 

A. xstatus 

B. show network eth0 

C. status 

D. help static 

Answer: C 


Q28. An engineer is creating a system backup on a Cisco VCS. Which two options describe characteristics of Cisco VCS backups? (Choose two.) 

A. The backup can be sent to the remote SFTP server. 

B. The backup can be encrypted with a password. 

C. The backup can be sent to additional servers in the cluster. 

D. The backup is valid for 30 days. 

E. The backup is stored in Cisco TMS. 

F. The backup is only downloadable locally. 

Answer: B,F 


Q29. Which three products are compatible with Digital Media Manager? (Choose three.) 

A. Media Delivery Engine 

B. Interactive Experience Client 

C. Show and Share 

D. Cast 

E. Digital Signs 

F. Stadium Vision Director 

Answer: C,D,E 


Q30. You have installed a C-Series endpoint in an office where DHCP is not supported. At a minimum, which four network items must be configured for the endpoint to be able to register with H.323 on a Cisco TelePresence Video Communication Server located at the external headquarters location? (Choose four.) 

A. unique IPv4 address 

B. subnet mask 

C. default gateway 

D. Cisco VCS IPv4 address 

E. Active Directory IPv4 address 

F. SMTP server IPv4 address 

Answer: A,B,C,D 



see more 210-065 dumps