2v0-620 dump? Tips for success

Act now and download your VMware 2V0-620 test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-620 tutorials. Download Updated VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-620 with a classic professional.

2016 Sep 2v0-620 exam:

Q11. An administrator is deploying multiple Windows 2003 Virtual Machines from the same template. 

What two steps should be taken to avoid network conflicts? (Choose two.) 

A. Customize the guest operating system. 

B. Install VMware Tools into the new virtual machines. 

C. Copy the Microsoft Sysprep tools onto the vCenter Server system. 

D. Ensure the e1000 vmnic is selected for each new virtual machine. 

Answer: A,C 


Q12. Refer to the Exhibit. 


A storage administrator is not seeing full utilization of all bandwidth from an ESXi host. The vSphere administrator observes the adapter details, as shown in the Exhibit. 

What is the probable cause of this issue? 

A. Another path needs to be used to allow full utilization of the bandwidth. 

B. The array is not setup to use the correct multipathing policy. 

C. There are no virtual machines on the host. 

D. No traffic is being sent across it because a path failed. 

Answer: D 


Q13. What component must be installed prior to deploying a vCenter Server in vSphere 6.x? 

A. vCenter Identity Services 

B. Platform Services Controller 

C. vCenter Single Sign-On 

D. Client Integration Plug-In 

Answer: B 


Q14. An administrator attempts to install vCenter Single Sign-On Server. The installer returns an error message indicating that the installation failed. Prior to the installation, all setup prerequisites were met. The administrator has generated a vCenter Server Single Sign-On support bundle. 

Which two files should the administrator analyze to determine the cause of the failure? (Choose two.) 

A. Server\utils\logs\imsTrace.log 

B. Server\utils\logs\install.txt 

C. %TEMP%\utils\logs\vminst.log 

D. %TEMP%\vminst.log 

Answer: A,D 

Explanation: 

http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC &externalId=2033880 https://www.vmware.com/support/ws5/doc/intro_techsup_ws.html 


Q15. To comply with security requirements, an administrator with a vCenter Server Appliance needs to force logoff of the vSphere web client after 10 minutes of inactivity. 

What should the administrator do to meet the requirement? 

A. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

B. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=600 

C. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties modify session.timeout=600 

D. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

Answer: A 


2V0-620 practice test

Improved vmware 2v0-620:

Q16. An administrator is attempting to power on a virtual machine, but is unable to do so. 

Which two reasons are probable causes of the failure? (Choose two.) 

A. Storage access to the virtual machine swap file has been lost. 

B. One of the virtual machine VMDK files is locked. 

C. Virtual machine is running CentOS 7.0 64-bit. 

D. Virtual machine has Hyper-Threading enabled. 

Answer: A,B 


Q17. Refer to the Exhibit. 

-- Exhibit --


An administrator attempts to enable Enhanced vMotion Compatibility (EVC) on a cluster. The operation results in a compatibility error, as shown in the exhibit. 

What is the likely cause of this error? 

A. The CPUs in the ESXi host are not AMD CPUs. 

B. The CPUs in the ESXi host do not support hardware virtualization capabilities. 

C. The XD/NX CPU features have not been enabled in the BIOS of the server. 

D. There is no shared storage between the hosts in the cluster. 

Answer: A 


Q18. What is true about resource pools created on a Distributed Resource Scheduler (DRS) cluster? 

A. A root resource pool is created with the specified values. 

B. A root resource pool is automatically created using the aggregate total of the ESXi host resources in the cluster. 

C. A root resource pool is automatically created using the aggregate total of all resources in the datacenter. 

D. A root resource pool is not needed when creating resource pools on a DRS cluster. 

Answer: B 


Q19. By default, each ESXi 6.x host is provisioned with a certificate from which root certificate authority? 

A. RedHat Certificate Authority 

B. VMware Certificate Authority 

C. DigiCert Certificate Authority 

D. Verisign Certificate Authority 

Answer: B 


Q20. Which two configurable options apply to both virtual machine CPU and memory allocation? (Choose two.) 

A. Reservation 

B. Shares 

C. Resource Pool 

D. Reserve All 

Answer: A,B 



see more 2V0-620 dumps