Amazing gefest 300-070 ciptv1 To Try

Exam Code: 300-070 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-070 Exam.

2016 Jul 300-070 ciptv1 pdf:

Q71. Refer to the exhibit. 


A Cisco Unified Communications Manager group is configured with the subscriber (10.1.5.3) listed first and the publisher (10.1.5.2) listed second. Which Cisco Unified Communications Manager is used for incoming calls through an MGCP gateway? 

A. the publisher 

B. both the publisher and subscriber in a round-robin format 

C. the first server listed in the Cisco Unified Communications Manager group list 

D. the subscriber 

Answer: A 


Q72. Refer to the exhibit. 


Which party has a SIP B2BUA role in the call? 

A. 172.17.4.100 

B. 10.100.4.65 and 172.17.4.100 

C. 10.100.4.65 

D. None of the parties has a B2BUA role in the call. 

E. 10.100.4.68 and 10.100.4.65 

Answer: C 


Q73. What is the difference between policing and shaping? 

A. Policing: Transmit and mark, then transmit the packets. Shaping: Buffer the exceeding packets. 

B. Policing: Transmit the packets. Shaping: Buffer the exceeding packets. 

C. Policing: Transmit, drop or mark, then transmit the packets. Shaping: Buffer the exceeding packets. 

D. Policing: Buffer the exceeding packets. Shaping: Transmit and mark, then transmit the packets. 

Answer: C 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/quality-of-service-qos/qos-policing/19645-policevsshape.html 


Q74. Which three types of devices can you test with the Cisco Unified Communications Manager DialedNumber Analyzer tool? (Choose three) 

A. Fax/Modem. 

B. Trunks. 

C. Gateways. 

D. Cisco ASA Adaptive Security Appliances. 

E. Cisco Catalyst Switches. 

F. Phones. 

Answer: A,C,F 

Explanation: 

Reference: 

Page 435 

CIPTV110SG_Vol1 


Q75. The CSS on a line includes the partitions 911, internal and local. The CSS on the device includes the partitions 911, internal, local and long distance. Which CSS will be used if the phone user dials a local number? 

A. The device CSS will be used since the device CSS is always used first on an IP phone. 

B. Since the dialed digits are a match to a partition is in both Calling Search Spaces the call will use both matched partitions in both Calling Search Spaces in a round-robin format. 

C. If there is both a line and device CSS the line device will only be used. 

D. The line and device CSSs will be combined and the device CSS will take precedence. 

E. The line and device CSSs will be combined and the line CSS will take precedence. 

Answer: E 


300-070 dumps

Renovate adps 300 lb-070 battery:

Q76. Which parameter is required on MCU for ad hoc conferencing? 

A. Media Port reservation 

B. incoming calls to unknown conferences or auto-attendants 

C. DSP reservation for video 

D. MCU type 

E. MCU Conference Bridge SIP Port 

Answer: A 


Q77. Which distribution algorithm is used for a route group? 

A. Circular, top down. 

B. Longest idle, broadcast. 

C. Circular, top down, longest idle, broadcast. 

D. Top down, broadcast, circular. 

Answer: A 

Explanation: 

Reference: 

Page 199 

Cisco Unified Communications Manager Administration Guide, Release 10.0(1) 


Q78. Which groups will have access to the Meet-Me conference numbers that are set to use the <None> partition? 

A. Only users that have the <None> partition assigned in their calling search space will have access to the Meet-Me conference numbers. 

B. All users will have access to the Meet-Me conference numbers. 

C. The <None> partition will prevent all users from accessing the Meet-Me conference numbers. 

D. Any IP phones with their lines configured in the <None> partition will have access to the Meet-Me conference numbers. 

Answer: B 


Q79. Refer to Exhibit: 


If the user at extension 1001 dials the user at extension 2111, which dial peer is used to route the call? 

A. 3 

B. 2 

C. 4 

D. 1 

Answer: D 


Q80. How are Cisco Unified CallManager location parameters used? 

A. Assign directory numbers to devices as they connect to the IP telephony network. 

B. Specify the bandwidth used for audio and video calls. 

C. Implement call admission control in a centralized call processing deployment. 

D. Provide alternate call routing when the primary call path is unavailable. 

Answer: C 



see more 300-070 dumps