[Leading] vce 352-001

Practical of 352-001 test question materials and testing software for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 352-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCDE Written Exam exam Today!

2016 Aug bis vm-352-001-s4:

Q121. A Tier-3 Service Provider is evolving into a Tier-2 Service Provider due to the amount of Enterprise business it is receiving. The network engineers are re-evaluating their IP/MPLS design considerations in order to support duplicate/overlapping IP addressing from their Enterprise customers within each Layer 3 VPN. Which of the following would need to be reviewed to ensure stability in their network? 

A. Assigning unique Route Target ID's 

B. Assigning unique Route Distinguishers 

C. Assigning unique IP address space for the Enterprise NAT/Firewalls 

D. Assigning unique VRF ID's to each Layer 3 VPN 

Answer: B 


Q122. Which technique can you use to detect forwarding path failures at a uniform rate, and reconvergence times will be consistent and predictable when your routers are in the same broadcast domain? 

A. Enable BFD on your routers. 

B. Configure your routers with IP-SLA to ping the peer router. 

C. Configure your routers with IP-SLA and track to ping the peer and switch to a default route if the pings fail. 

D. Tune your routing protocol timers. 

Answer: A 


Q123. When you design a network, when would it be required to leak routes into a Level 1 area? 

A. when a multicast RP is configured in the nonbackbone area 

B. when MPLS L3VPN PE devices are configured in the Level 1 areas 

C. when equal cost load balancing is required between the backbone and nonbackbone areas 

D. when unequal cost load balancing is required between the backbone and nonbackbone areas 

Answer: B 


Q124. In order to meet your service level agreement, your network designer created a design solution that includes interface dampening. In which two ways will interface dampening benefit your overall network design? (Choose two.) 

A. Interface dampening uses an exponential backoff algorithm to suppress event reporting to the upper-level protocols. 

B. When the interface is dampened, further link events are not reported to the upper protocol modules. 

C. When the interface is dampened, further link events are reported to the upper protocol module. 

D. Periodic interface flapping that affects the routing system as a whole should have a period shorter than the system convergence time. 

Answer: AB 


Q125. Refer to the exhibit. 


You are designing a network using the Multiple Spanning Tree Protocol for loop avoidance. VLAN trunking is not allowed due to security requirements. Which option describes how you can design this Layer 2 network while using untagged interfaces between both switches? 

A. Assign VLAN 100 and VLAN 200 to the IST instance. 

B. Assign VLAN 100 and VLAN 200 to instance 1. 

C. Assign VLAN 100 to instance 1 and VLAN 200 to instance 2. 

D. Assign VLAN 100 to the IST instance and VLAN 200 to instance 1. 

Answer: C 


352-001 question

Renewal ccie 352-001:

Q126. Refer to the exhibit. 


If IEEE 802.1w is in use for this network design, what are two locations where spanning-tree root can be placed to ensure the least-disruptive Layer 2 failover for clients within VLANs 3 and 4? (Choose two.) 

A. Switch A 

B. Switch B 

C. Switch C 

D. Switch D 

Answer: CD 


Q127. You are designing a Group Encrypted Transport Virtual Private Network solution consisting of 30 group members. Which measure helps protect encrypted user traffic from replay attacks? 

A. counter-based anti-replay 

B. time-based anti-replay 

C. nonce payload 

D. RSA-encrypted nonce 

E. digital certificates 

Answer: B 


Q128. When designing a large full mesh network running OSPF, how would you reduce LSA repetition? 

A. Elect a DR and BDR. 

B. Use access control lists to control outbound advertisements. 

C. Choose one or two routers to re-flood LSA information. 

D. Put each of the point-to-point links in your full mesh networking into a separate area. 

Answer: C 


Q129. You are designing a network that will run EIGRP over a Metro Ethernet service that does not employ a link-loss technology. What will be the impact on convergence if there is a break in the end-to-end Layer 2 connectivity within the service provider network? 

A. The routers will immediately lose their adjacencies and converge. 

B. The routing protocol will not converge until the hold timers have expired. 

C. The switch ports connected to the router will go down and the routers will immediately converge. 

D. The VLAN on the switches will go inactive, the ports associated on the switch will go down, and the routers will immediately converge. 

Answer: B 


Q130. You are designing an Out of Band Cisco Network Admission Control, Layer 3 Real-IP Gateway deployment for a customer. Which VLAN must be trunked back to the Clean Access Server from the access switch? 

A. untrusted VLAN 

B. user VLAN 

C. management VLAN 

D. authentication VLAN 

Answer: A 



see more 352-001 dumps