Getting Smart with: 201-400 contact

Act now and download your Cisco 400-201 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 400-201 tutorials. Download Updated Cisco CCIE SP Written v4.0 exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 400-201 with a classic professional.

2016 Sep 400-201 ccie:

Q21. Refer to the exhibit: 


A customer with two sites is running RIP as a CE-PE routing protocol. These two sites are connected through Layer 3 VPN services. Each of these CE routers cannot ping the LAN IP address of the other router. Which action resolves this issue? 

A. On PE2 under RIP VRF ABC address family, add the redistribute bgp 100 metric 5 command. 

B. On PE1 under RIP VRF ABC address family, add the network 10.10.13.0 command. 

C. On both PEs under BGP VRF ABC address family, add the bgp bestpath igp-metric ignore command. 

D. On PE1 under RIP VRF ABC address family, add the no auto-summary command. 

E. On PE2 under BGP VRF ABC address family, add the bgp redistribute-internal command. 

Answer: A 


Q22. What is the PPMP label used for? 

A. for the ingress replication model with BIDIR-PIM in an overlay model 

B. only for the inter-AS mVPN models that use mLDP 

C. for the partitioned mVPN model with PIM signaling in an overlay model 

D. only for unicast over MPLS VPN 

E. for all the default MDT and mVPN models 

Answer: D 

Explanation: http://lostintransit.se/tag/bgp/ 

https://tools.ietf.org/html/draft-rosen-l3vpn-mvpn-mspmsi-08#section-3.2.2.1 


Q23. Refer to the exhibit. The referenced TE tunnels compete for bandwidth requirements over the limited available bandwidth that is provisioned. Which core MPLS component erases a conflict and provides admission control for any new added TE tunnel? 


A. link management 

B. link attributes 

C. MPLS TE priorities 

D. RSVP 

Answer: D 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/mpls/configuration/guide/mpls_cg/mp_te_RSVP.pdf 


Q24. DRAG DROP 

Drag and drop the MPLS operation listed on the left to the correct order of the operation on the right. 


Answer: 



Q25. The product team at an ISP that offers VoIP services wants to add two-way video conferencing to their product offering. Which three QoS methods can be applied for real-time traffic on WAN links with speeds that are slower than 768 Kbps? (Choose three.) 

A. Apply voice-adaptive fragmentation to ensure that large video packets are fragmented and interleaved. 

B. Apply LLQ with video traffic that is dedicated in the priority queue. 

C. Apply MLP link fragmentation and interleaving to the interface. 

D. Apply CBWFQ with video traffic in its own class, which is marked with a PHB value of AF41. 

E. Apply CBWFQ with VoIP traffic in its own class, which is marked with a PHB value of EF. 

F. Apply LLQ with both voice traffic and video traffic in the same priority queue 

Answer: C,D,E 


400-201 exam price

Most up-to-date 201-400 pozis:

Q26. Which MPLS technology will achieve LAN extensions over the service provider backbone? 

A. AToM 

B. VPLS 

C. L2VPN 

D. L2TPv3 

Answer: B 

Explanation: https://tools.ietf.org/html/rfc7041 


Q27. A Server Provider is seeing an increasing amount of attacks against its customers. For which kind of attack would an engineer want to design a Backscatter Traceback solution? 

A. Rogue DNS/DHCP Servers 

B. IP Spoofing 

C. Ping of Death 

D. Distributed Denial of Service 

E. Network Attack TCP/UDP Scan 

Answer: B 

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/sp_infrastruct_scty.html 

http://www.cisco.com/web/about/ac123/ac147/archived_issues/ipj_10-4/104_ip-spoofing.html 


Q28. A Service Provider is designing control policies at the customer edge of the network, in order to prevent usage that exceeds the contracted terms. A new client that is contracted for only 2 Gbps is connecting to the Service Provider edge with a 10 Gbps interface. Which two QoS strategies meet the design goal? (Choose two.) 

A. On the service Provider edge, enable traffic shaping on the customer port. 

B. On the customer edge device, enable traffic shaping on the interface that is connected to the Service Provider. 

C. On the customer edge device, enable policing on the interface that is connected to the Service Provider. 

D. On the service Provider edge, enable policing on the customer port. 

E. On the service Provider edge, enable WRED on the customer port. 

F. On the customer edge, enable WRED on the interface that is connected to the Service Provider. 

Answer: B,D 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/qos_plcshp/configuration/xe-3s/asr1000/qos-plcshp-xe-3s-asr-1000-book/qos-plcshp-oview.html 


Q29. Refer to the exhibit. 

All routers have OSPF adjacency with the directly connected routers, yet RC cannot receive OSPF updates from Area 0 To fix this issue, which configuration should be applied? 


A. On RD router 

router ospf 1 

area 1 virtual-link 3.3.3.3 

On RB router: 

router ospf 1 

area 1 virtual-link 4.4.4.4 

B. On RC router. 

router ospf 1 

area 2 virtual-link 3.3.3.3 

On RB router: 

router ospf 1 

area 2 virtual-link 2.2.2.2 

C. On RC router 

router ospf 1 

area 0 virtual-link 1.1.1.1 

On RA router: 

router ospf 1 

area 2 virtual-link 2.2.2.2 

D. On RD router: 

router ospf 1. 

area 1 virtual-link 1.1.1.1 

On RA router: 

router ospf 1 areal virtual-link 4.4.4.4 

Answer: A 


Q30. Refer to the exhibit. 


When a traceroute is performed from a PC behind R2, the next hop on R1 for IPv4 is 10.0.1.2, and for IPv6 it is 2001:DB8:2:2. What is causing thus behavior? 

A. GigabitEthernet2/1 has a Level 1-only adjacency. This causes it to be the preferred path for the IPv6 packets. 

B. When SPF ran on R2, it calculated two equal paths to R1. It was a coincidence that than the packets choose different paths. 

C. Multitopology is enabled on R2, which causes the IPv6 packets to use a different path than the IPv4 packets. 

D. 2001:DB8:2::2 is on a Gigabit Ethernet interface. Because its speed is higher than Fast Ethernet, the IS-IS metric is preferred. 

Answer: C 



see more 400-201 dumps