May 2016 updated: ccna datacenter cbt nuggets 640-916

Exam Code: 640-916 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Introducing Cisco Data Center Technologies - DCICT
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 640-916 Exam.

2016 May 640-916 Study Guide Questions:

Q31. Refer to the exhibit. 

After you install and configure a Cisco Nexus 5548, you notice that you cannot ping its default gateway. Assume that your management interface is up and running, and other devices in the same subnet or VLAN can communicate with the default gateway. 

Which statement describes the problem? 

A. The subnet of the management port is incorrect. 

B. The default route is configured incorrectly. 

C. You are using the incorrect cable. 

D. You must ping from the management VRF. 

Answer: D 


Q32. Which two are configuration elements selected during initial setup of the Cisco Nexus 7000 Series Switches? (Choose two.) 

A. Telnet bits 

B. SNMPv3 community strings 

C. VDC mode 

D. Default interface layer 

E. Default interface state 

F. CoPP 

Answer: D,E 


Q33. Which port type pair is used to connect FCoE switches in multihop FCoE? 

A. N to F 

B. VF to VN 

C. VE to VE 

D. TE to TE 

E. NL to NF 

Answer: C 


640-916  test questions

Most up-to-date 640-916 guide:

Q34. Which two methods to configure LACP port channels are valid? (Choose two.) 

A. channel-group 10 mode active 

B. port-channel 10 mode active 

C. channel-group 10 mode on 

D. channel-group 10 mode passive 

E. channel-group 10 mode lacp 

Answer: A,D 


Q35. Which is employed by Cisco Nexus 7000 switching products to create multiple logical switches? 

A. VLAN 

B. VTP 

C. VRF 

D. VDC 

E. vPC 

Answer: D 


Q36. What two chassis discovery policy settings will allow for UCS chassis to be connected to a pair of Fabric Interconnect using only two physical connections? (Choose two.) 

A. 4-link 

B. 2-link 

C. 8-link 

D. 1-link 

E. Platform-max 

Answer: B,D 


640-916  test questions

High quality 640-916 vce files:

Q37. An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured during this setup process? (Choose two.) 

A. default switchport interface state 

B. default zone mode 

C. default port-channel mode 

D. default storage VDC 

E. default port VSAN membership 

Answer: A,B 


Q38. Which three are benefits of server virtualization? (Choose three.) 

A. better server utilization 

B. increased network visibility 

C. decreased complexity 

D. uniform hardware presented to operating systems 

E. physical resource sharing 

Answer: A,D,E 


Q39. Which is a key characteristic of virtual device contexts? 

A. allowing logical switches to be aggregated into a single physical switch 

B. allowing logical switches to be aggregated into multiple physical switches 

C. allowing physical switches to be partitioned to a single virtual switch 

D. allowing physical switches to be partitioned to multiple virtual switches 

Answer: D 


Q40. Which two options are two functions of the data center core layer? (Choose two.) 

A. manages access control and policy 

B. enables routing between VLANs 

C. creates separate collision domains 

D. acts as a high speed egress point 

E. implements security policy 

F. provides a resilient Layer 3 routed fabric 

Answer: D,F 



see more 640-916 dumps