98-349 windows operating system fundamentals [May 2016]

Exam Code: 98-349 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Windows Operating System Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-349 Exam.

2016 May 98-349 Study Guide Questions:

Q81. HOTSPOT - (Topic 2) 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No, Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q82. - (Topic 2) 

Which folder permission allows users to view, change, and delete files? 

A. Full Control 

B. Read and Execute 

C. Modjfy 

D. Read and Write 

Answer: A 


Q83. - (Topic 2) 

You turn on your computer. You receive the following message: "System Disk Not Found." Which Windows feature should you use to restore your computer? 

A. Check Disk (Chkdsk) 

B. Last Known Good Configuration 

C. safe Mode 

D. Automated System Recovery 

Answer: C 


Q84. - (Topic 1) 

A Windows 7 library: 

A. Organizes user files from disparate locations. 

B. Makes copies of user files in a central location. 

C. Encrypts files by using the Encrypting File System (EFS). 

D. Restores files from system backup. 

Answer: A 


Q85. - (Topic 1) 

Which feature should you use to install the most recent definitions for Windows Defender? 

A. Windows Update 

B. Sync Center 

C. Windows Installer 

D. Programs and Features 

Answer: A 


98-349  training

Renovate windows operating system fundamentals mta 98-349 ebook:

Q86. - (Topic 1) 

Which feature ensures that the latest device drivers are installed on your computer? 

A. Reliability and Performance Monitor 

B. Windows Update 

C. Task Scheduler 

D. System configuration Utility 

Answer: B 


Q87. - (Topic 1) 

You need to find out the amount of physical memory available to Windows 7. 

Which command should you use? 

A. sysedit.exe 

B. msinfo32.exe 

C. msconfig.exe 

D. wmimgmt.msc 

Answer: B 


Q88. HOTSPOT - (Topic 2) 

You have an administrator account on your computer. You set up standard user accounts for each of your roommates. 

You want to ensure that your computer automatically receives the latest updates, even when your roommates are using the computer. You review the information in the following image: 


Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. Each correct selection is worth one point. 



Answer: 



Q89. - (Topic 1) 

The Remote Desktop Connection is used to: 

A. search the Internet. 

B. attend a webinar. 

C. access another personal computer. 

D. conduct a Lync Online Meeting. 

Answer: C 


Q90. - (Topic 2) 

You are an intern for Tailspin Toys and are creating a slideshow that shows pictures of certain new products that your company is working on. You are accessing the network using a Windows 7 laptop, and the pictures are located on several different network shares. 

You need to be able to perform a rich content search on all of the network shares at the same time. 

What should you do? 

A. Enable file and printer sharing on the laptop. 

B. Copy all of the pictures to a folder on your laptop and search that folder. 

C. Add the network shares to your Pictures Library. Then perform a search on your Pictures Library. 

D. Access the network shares via the Network link in Windows 7 Explorer. Then search each share individually. 

Answer: C 


98-349  training

Approved mta exam 98-349:

Q91. - (Topic 2) 

You attach a second Plug and Play monitor to your computer. You need to configure the computer to use both monitors. What should you do? 

A. Configure the USB port. 

B. Use Control Panel to modify settings in the Change display settings dialog box. 

C. Use Control Panel to modify settings in Administrative Tools. 

D. Access Device Manager and select Update Driver Software. 

Answer: B 


Q92. - (Topic 1) 

You attempt to update your video driver. Your screen stops responding. 

You need to be able to restore the previous video driver. 

Which Windows feature should you use? 

A. Disk Defragmenter 

B. Disk Cleanup 

C. Check Disk (Chkdsk) 

D. Safe Mode 

Answer: D 


Q93. - (Topic 2) 

How can you create a connection to a network share without having to type its network address each time you need to connect? 

A. Add the computer to the shared workgroup. 

B. Add a Network Location. 

C. Map a network drive. 

D. Create a HomeGroup. 

Answer: C 


Q94. HOTSPOT - (Topic 2) 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No, Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q95. - (Topic 1) 

Which two versions of Windows 7 support the Encrypting File System (EFS) functionality? 

(Each correct answer presents a complete solution. Chose two.) 

A. Ultimate Edition 

B. Home Premium Edition 

C. Professional Edition 

D. Starter Edition 

Answer: A,C 

Explanation: EFS is not fully supported on Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, and Windows 7 Home Premium. 


Q96. - (Topic 2) 

You have an internship at a company that wants you to help deploy Windows 7 to a dozen computers. The company uses the Microsoft Deployment Toolkit instead of System Center Configuration Manager. 

Which three migration methods are possible? (Choose three.) 

A. LTI 

B. HTTP 

C. USB 

D. UDI 

E. ZTI 

Answer: B,C,D 



see more 98-349 dumps