buch 70-413 [May 2016]

Exam Code: 70-413 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing and Implementing a Server Infrastructure
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-413 Exam.

2016 May 70-413 Study Guide Questions:

Q65. - (Topic 8) 

Your network contains 50 servers that run Windows Server 2003 and 50 servers that run Windows Server 2008. 

You plan to implement Windows Server 2012. 

You need to create a report that includes the following information: 

. The servers that run applications and services that can be moved to Windows 

Server 2012 

. The servers that have hardware that can run Windows Server 2012 

. The servers that are suitable to be converted to virtual machines hosted on Hyper-

V hosts that run Windows Server 2012 

What should you do? 

A. From an existing server, run the Microsoft Application Compatibility Toolkit (ACT). 

B. Install Windows Server 2012 on a new server, and then run the Windows Server Migration Tools. 

C. Install Windows Server 2012 on a new server, and then run Microsoft Deployment Toolkit (MDT) 2012. 

D. From an existing server, run the Microsoft Assessment and Planning (MAP) Toolkit. 

Answer: D 

Explanation: 

The Microsoft Assessment and Planning Toolkit (MAP) is an agentless, automated, multiproduct planning and assessment tool for quicker and easier desktop, server and cloud migrations. MAP provides detailed readiness assessment reports and executive proposals with extensive hardware and software information, and actionable recommendations to help organizations accelerate their IT infrastructure planning process, and gather more detail on assets that reside within their current environment. MAP also provides server utilization data for Hyper-V server virtualization planning; identifying server placements, and performing virtualization candidate assessments, including ROI analysis for server consolidation with Hyper-V. The latest version of the MAP Toolkit adds new scenarios to help you plan your IT future while supporting your current business needs. Included scenarios help you to: Plan your deployment of Windows 8 and Windows Server 2012 with hardware and infrastructure readiness assessments Assess your environment for Office 2013 Plan your migration to Windows Azure Virtual Machines Track Lync Enterprise/Plus usage Size your desktop virtualization needs for both Virtual Desktop Infrastructure (VDI) and session based virtualization using Remote Desktop Services Ready your information platform for the cloud with SQL Server 2012 Virtualize your existing Linux servers onto Hyper-V Identify opportunities to lower your virtualization costs with Hyper-V using the VMware migration assessment MAP is just one of the tools provided by the Microsoft Solution Accelerators team. The Microsoft Assessment and Planning Toolkit, Microsoft Deployment Toolkit, and Security Compliance Manager provide tested guidance and automated tools to help organizations plan, securely deploy, and manage new Microsoft technologies—easier, faster, and at less cost. All are freely available, and fully-supported by Microsoft. 

Reference: Microsoft Assessment and Planning Toolkit 


Q66. - (Topic 5) 

You need to plan the expansion of the Los Angeles office. 

What should you do? 

A. Install a read-only domain controller in Los Angeles. 

B. Install a domain controller in Los Angeles. 

C. Create and apply a filtered attribute set to the Los Angeles site. 

D. Create and apply a Group Policy object to the Los Angeles site. 

Answer: D 


Q67. - (Topic 8) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All domain controllers run Windows Server 2012 R2. The forest functional level is Windows Server 2012. 

Your company plans to deploy an application that will provide a search interface to users in the company. The application will query the global catalog for the Employee-Number attribute. 

You need to recommend a solution to ensure that the application can retrieve the Employee-Number value from the global catalog. 

What should you include in the recommendation? 

A. the Dsmod command 

B. the Ldifde command 

C. the Enable-ADOptionalFeaturecmdlet 

D. the Csvde command 

Answer: B 

Explanation: Ldifde Creates, modifies, and deletes directory objects. You can also use ldifde to extend the schema, export Active Directory user and group information to other applications or services, and populate Active Directory Domain Services (AD DS) with data from other directory services. Ldifde -l <LDAPAttributeList> Sets the list of attributes to return in the results of an export query. If you do not specify this parameter, the search returns all attributes. 

Incorrect: 

Not C: 

Optional feature: A non-default behavior that modifies the Active Directory state model. 


Q68. - (Topic 3) 

You need to recommend an IPAM management solution for the Operators groups. The solution must meet the technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Run the Invoke-IpamGpoProvisioningcmdlet in all three domains. Add the computers used by the members of the Operators group to the IPAM server. 

B. Modify the membership of the IPAM Administrators group and the WinRMRemoteWMIUsers_ group on the IPAM server. 

C. Run the Set-IpamConfigurationcmdlet and modify the membership of the WinRMRemoteWMRJsers_ group on the IPAM server. 

D. Run the Set-IpamConfigurationcmdlet on the IPAM server. Run the Invoke-IpamGpoProvisioningcmdlet in all three domains. 

Answer: B 

Explanation: 

Scenario: Ensure that the members of the Operators groups in all three domains can manage the IPAM server from their client computer. 


Q69. DRAG DROP - (Topic 8) 

Your company plans to deploy a remote access solution to meet the following requirements: 

. Ensure that client computers that are connected to the Internet can be managed remotely without requiring that the user log on. 

. Ensure that client computers that run Windows Vista or earlier can connect remotely. 

. Ensure that non-domain-joined computers can connect remotely by using TCP port 443. 

You need to identify which remote access solutions meet the requirements. 

Which solutions should you identify? 

To answer, drag the appropriate solution to the correct requirement in the answer area. Each solution may be used once, more than once, or not at all. Additionally, you may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



70-413  free download

Latest certkiller 70-413:

Q70. - (Topic 8) 

Your company has two divisions named Division1 and Division2. 

The network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two child domains named divisionl.contoso.com and division2.contoso.com. 

The company sells Division1 to another company. 

You need to prevent administrators in contoso.com and division2.contoso.com from gaining administrative access to the resources in divisionl.contoso.com. 

What should you recommend? 

A. Create a new tree in the forest named contoso.secure. Migrate the resources and the accounts in divisionl.contoso.com to contoso.secure. 

B. On the domain controller accounts in divisionl.contoso.com, deny the Enterprise Admins group the Allowed to Authenticate permission. 

C. Create a new forest and migrate the resources and the accounts in divisionl.contoso.com to the new forest. 

D. In divisionl.contoso.com, remove the Enterprise Admins group from the Domain Admins group and remove the Enterprise Admins group from the access control list (ACL) on the divisionl.contoso.com domain object. 

Answer: C 


Q71. - (Topic 8) 

Your company, which is named Contoso, Ltd., has a main office and two branch offices. The main office is located in North America. The branch offices are located in Asia and Europe. 

You plan to design an Active Directory forest and domain infrastructure. 

You need to recommend an Active Directory design to meet the following requirements: 

* The contact information of all the users in the Europe office must not be visible to the users in the other offices. 

* The administrators in each office must be able to control the user settings and the computer settings of the users in their respective office. 

The solution must use the least amount of administrative effort. 

What should you include in the recommendation? 

A. One forest that contains three domains 

B. Three forests that each contain one domain 

C. Two forests that each contain one domain 

D. One forest that contains one domain 

Answer: D 

Explanation: * The most basic of all Active Directory structures is the single domain model; this type of domain structure comes with one major advantage over the other models: simplicity. A single security boundary defines the borders of the domain, and all objects are located within that boundary. The establishment of trust relationships between other domains is not necessary, and implementation of technologies such as Group Policies is made easier by the simple structure. 


Q72. - (Topic 8) 

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. 

You plan to add a new domain named child.contoso.com to the forest. 

On the DNS servers in child.contoso.com, you plan to create conditional forwarders that 

point to the DNS servers in contoso.com. 

You need to ensure that the DNS servers in contoso.com can resolve names for the 

servers in child.contoso.com. 

What should you create on the DNS servers in contoso.com? 

A. A zone delegation 

B. A conditional forwarder 

C. A root hint 

D. A trust point 

Answer: A 

Explanation: Understanding Zone Delegation 

Domain Name System (DNS) provides the option of dividing up the namespace into one or 

more zones, which can then be stored, distributed, and replicated to other DNS servers. 

When you are deciding whether to divide your DNS namespace to make additional zones, 

consider the following reasons to use additional zones: 

You want to delegate management of part of your DNS namespace to another location or 

department in your organization. 

You want to divide one large zone into smaller zones to distribute traffic loads among 

multiple servers, improve DNS name resolution performance, or create a more-fault-tolerant DNS environment. 

You want to extend the namespace by adding numerous subdomains at once, for example, 

to accommodate the opening of a new branch or site. 

Reference: Understanding Zone Delegation 


Q73. - (Topic 1) 

You need to recommend a fault-tolerant solution for the VPN. The solution must meet the technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Network adapter teaming 

B. Network Load Balancing (NLB) 

C. Failover Clustering 

D. DirectAccess 

Answer: B 

Explanation: 

* Scenario: Core networking services in each office must be redundant if a server fails. 

* The Network Load Balancing (NLB) feature distributes traffic across several servers by using the TCP/IP networking protocol. By combining two or more computers that are running applications into a single virtual cluster, NLB provides reliability and performance for web servers and other mission-critical servers. 

Reference: Network Load Balancing Overview 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh831698.aspx 


Q74. HOTSPOT - (Topic 8) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. You plan to implement multiple DHCP servers. 

An administrator named Admin1 will authorize the DHCP servers. You need to ensure that Admin1 can authorize the planned DHCP servers. 

To which container should you assign Admin1 permissions? To answer, select the appropriate node in the answer area. 


Answer: 



70-413  free download

Verified 70-413 moc:

Q75. DRAG DROP - (Topic 8) 

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. 

Your company merges with another company that has an Active Directory forest named 

litwareinc.com. 

Each forest has one domain. 

You establish a two-way forest trust between the forests. 

The network contains three servers. The servers are configured as shown in the following table. 


You confirm that the client computers in each forest can resolve the names of the client computers in both forests. 

On dc1.litwareinc.com, you create a zone named GlobalNames. 

You need to recommend changes in both forests to ensure that the users in both forests can resolve single-label names by using the GlobalNames zone in litwareinc.com. 

Which changes should you recommend? 

To answer, drag the appropriate configuration to the correct server in the answer area. Each configuration may be used once, more than once, or not at all. Additionally, you may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q76. - (Topic 3) 

You need to recommend a Group Policy strategy to support the company's planned changes. 

What should you include in the recommendation? 

A. Link a Group Policy object (GPO) to the AllComputers OU in each domain. 

B. Link a Group Policy object (GPO) to litwareinc.com and configure filtering. 

C. Link a Group Policy object (GPO) to each domain. 

D. Link a Group Policy object (GPO) to the Boston site. 

Answer: D 

Explanation: 

* Scenario: 

Implement Folder Redirection in the Boston office only. 

Deploy an application named Appl to all of the users in the Boston office only. 

Migrate to IPv6 addressing on all of the servers in the Los Angeles office. 


Q77. - (Topic 8) 

A company has a single-forest and single Active Directory Domain Services domain named contoso.com. The company has offices in multiple geographic locations and manages all computing devices from a network operations center located at a main office. 

You deploy physical servers and user devices by using a Windows Deployment Services (WDS) server named WDS1, and a server that runs System Center 2012 Virtual Machine Manager SP1 named VMM1. 

Every three months you update the standard deployment images and push the update images to all client devices in the organization. You use multicast deployments for the servers and client devices at the remote offices. To automate the deployment process, you create an Auto-Cast multicast transmission and pre-stage client devices. 

You need to ensure that client devices continue the deployment process after the first reboot and do not restart the installation. 

What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q78. - (Topic 8) 

You manage a server infrastructure for a software development company. There are 30 physical servers distributed across 4 subnets, and one Microsoft Hyper-V cluster that can run up to 100 virtual machines (VMs). You configure the servers to receive the IP address from a DHCP server named SERVER1 that runs Microsoft Windows Server 2012 R2. You assign a 30-day duration to all DHCP leases. 

Developers create VMs in the environment to test new software. They may create VMs several times each week. 

Developers report that some new VMs cannot acquire IP address. You observe that the DHCP scope is full and delete non-existent devices manually. All physical servers must keep their current DHCP lease configuration. 

You need to ensure that the DHCP lease duration for VMs is 8 hours. 

What should you configure? 

A. 4 server-level Allow filters 

B. 1 server-level DHCP policy 

C. 1 scope-level DHCP policy 

D. 4 scope-level exclusion ranges 

Answer: B 


Q79. - (Topic 8) 

A company has offices in multiple geographic locations. The sites have high-latency, low-bandwidth connections. You need to implement a multisite Windows Deployment Services (WDS) topology for deploying standard client device images to all sites. 

Solution: At each site, you install a WDS Server. You apply the same configuration settings to each WDS Server. You configure Distributed File Server Replication (DFSR) to synchronize install images. 

Does this meet the goal? 

A. Yes 

B. No 

Answer: A 


Q80. - (Topic 1) 

You are planning the implementation of two new servers that will be configured as RADIUS servers. 

You need to recommend which configuration must be performed on the VPN servers. The solution must meet the technical requirements. 

What should you do on each VPN server? 

A. Add a RADIUS client. 

B. Install the Health Registration Authority role service. 

C. Enable DirectAccess. 

D. Modify the authentication provider. 

Answer: D 

Explanation: 

* Implement RADIUS authentication for VPN connections. 

* The new sales.contoso.com domain will contain a web application that will access data from a Microsoft SQL Server located in the contoso.com domain. The web application must use integrated Windows authentication. Users' credentials must be passed from the web applications to the SQL Server. 



see more 70-413 dumps