[May 2016] mcp 70-482

Actual of 70-482 training materials and courses for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-482 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Advanced Metro style App Development using HTML5 and JavaScript exam Today!

2016 May 70-482 Study Guide Questions:

Q1. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will be used in multiple geographic locations. The app implements character grouping. 

You need to ensure that the app can access only the first character group. 

Which code segment should you use? 

A. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGroupings( ).getAt (1); 

B. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGroupings( ).lookup("1"); 

C. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGroupings( ).first( ); 

D. var item = new Windows.Globalization.Collation.CharacterGrouping( ).first; 

Answer: C 


Q2. You need to specify the media to be streamed to DLNA-compatible devices. 

Which code segment should you insert at line PL21? 

A. controller = document.getElementById("aplayer").msPlayToSource; 

B. controller = document.getElementById("mediaplayer").msPlayToPrimary; 

C. controller = document.getElementBy!d("aplayer").msGetPointerCapture; 

D. controller = document.getElementById ( "mediaplayer" ) .msRealTime; 

Answer: A 


Q3. You are developing a Windows Store app. You configure the app to allow a free trial period. 

You need to prompt the user to purchase the full version of the app when the trial period expires. 

What should you do? 

A. Call the getAppReceiptAsync( )method of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object. 

B. Call the getProductReceiptAsync( )method of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object and provide the app's product ID as an argument. 

C. Call the requestProductPurchaseAsync( )method of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object and provide the app's product ID as an argument. 

D. Call the requestAppPurchaseAsync( )method of the Windows.ApplicationModel.Store.CurrentApp object. 

Answer: B 


70-482  training

Up to the minute exam ref 70-482 pdf:

Q4. You are developing a Windows Store app that uses Windows Push Notification Services (WNS). The app includes the following code: 

You need to initiate polling. 

Which code segment should you insert at line 05? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q5. You are developing a Windows Store app that uses Windows Push Notification Services (WNS). The app includes the following code: 

The app must poll a notification service once a day and update the app tile with new content. 

You need to initiate polling. 

Which code segment should you insert at line 05? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q6. You need to ensure that the lock screen access configuration meets the requirements. 

Which code segment should you insert at line BG05? 

A. if (result = = background.BackgroundAccessStatus.allowedWithAlwaysOnRealTimeConnectivity) 

B. if (result = = background.BackgroundAccessStatus.allowedMayUseActiveRealTimeConnectivity) 

C. if (result ! = background.backgroundAccessStatus.allowedWithAlwaysOnRealTimeConnectivity) 

D. if (result ! = background.backgroundAccessStatus.allowedMayUseActiveRealTimeConnectivity) 

Answer: A 


70-482  training

Pinpoint exam ref 70-482:

Q7. You need to implement the audit log. 

What should you do? 

A. When the user moves the device, create a Windows Event Log entry. 

B. When the user moves the device, create a custom log file entry. 

C. When the user touches a button, create a Windows Event Log entry. 

D. When the user touches a button, create a custom log file entry. 

Answer: D 


Q8. You need to enable trainers to select client profiles. 

Which code segment should you insert at line CD06? 

A. fop.pickMultipleFileAsync( ). then( 

B. fop.pickFileAsync( ). then ( 

C. fop.pickSingleFileAsync( ).then{ 

D. fop.pickSingleFile( ).then ( 

Answer: C 


Q9. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app persists a list of stocks in 

the app's settings. The stock list is identified by a key of stockList. The app must allow users to remove their stock lists from the app's settings. The following function call removes the stockList setting: 

deleteAppSetting("stockList") ; 

You need to remove only stockList from the settings storage without disrupting other settings. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q10. You need to implement the audit log. 

Which object should you use? 

A. Windows.Storage.ApplicationData.current.localSettings 

B. Windows.Storage.ApplicationData.current.roamingFolder 

C. Windows.Storage.ApplicationData.current.temporaryFolder 

D. Windows.Storage.AppllcationData.current.temporarySettings 

Answer: A 



see more 70-482 dumps