Super ways to 70-482

Proper study guides for Updated Microsoft Advanced Metro style App Development using HTML5 and JavaScript certified begins with Microsoft 70-482 preparation products which designed to deliver the Approved 70-482 questions by making you pass the 70-482 test at your first time. Try the free 70-482 demo right now.

2016 Jun 70-482:

Q11. You need to prevent the exception that is being thrown by the findCamera( ) method. 

What should you do? 

A. Check the devices collection for multiple devices. 

B. Place a try block immediately after line VD12 and a catch block immediately before line VD17. In the catch block, display the message property of the exception object to the user. 

C. In line VD10, set the cameraID variable to null. 

D. Check the devices collection for null before setting the cameraID variable. 

Answer: D 


Q12. You need to implement the database polling. 

Which code segment should you insert at line BG14? 

A. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger (15, false); 

B. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger(600, false); 

C. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger(900, true); 

D. var trigger = new Windows.ApplicationModel.Background.TimeTrigger(10, true); 

Answer: A 


Q13. You are developing a Windows Store app by using HTML5 and JavaScript. The app has HEADER, NAV, and SECTION elements. The SECTION element displays a list of records. 

The app will allow users to sort records multiple times. 

The app must meet the following requirements: 

-Each time the user performs a sort, replace the content in the SECTION element with the sorted records. -Animate the updated content by sliding the sorted records into the SECTION element. 

You need to use the WinJS library to apply the animation to the SECTION element. 

Which function should you use? 

A. enterPage( ) 

B. enterContent( ) 

C. createExpandAnimation( ) 

D. createPeekAnimation( ) 

Answer: B 


Q14. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will allow users to customize various features. The customizations will be persisted by using the saveMySettings function. 

You need to persist the customizations. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q15. In the following code segment, three functions return WinJS.Promise objects. 

You need to chain the promise operations to optimize error handling. Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


70-482 exam answers

Most recent 70-482 dumps:

Q16. You are debugging a Windows Store app that another developer created by using HTML5 and JavaScript. 

The default.js file contains the following code segment: 


The app has a screen that plays video files. The HTML5 video control on the screen has an ID of video1. 

You need to identify the effect of firing the source requested event. What will occur when the event fires? 

A. The app will prompt the user to select a local video file for viewing in the video1 control. 

B. The video will play in Windows Media Player on the host device. 

C. The application will prompt the user to select a target device for streaming the video by using the video1 control. 

D. The selected video file will play in the video1 control on the app screen. 

Answer: D 


Q17. You are developing a Windows Store app by using JavaScript. The app will use a custom print template for printing documents. The template will be provided in a file named customTemplate.htm. 

The file will be deployed as part of the app package. 


The code segment below references two objects: 

You need to ensure that the app displays the custom print template while printing the documents. 

Which code segment should you insert at line 05? 

A. args.setSource(MSApp.getPrintDocumentSource(document, "customTemplate.htm") ) ; 

B. args.setSource(MSApp.getPrintDocumentSource(document, "ms-appx://printTemplates/customTemplate.htm")); 

C. args.setSource(MSApp.getHtmlPrintDocumentSource(document, "ms-appdata:////customTemplate.htm")); 

D. args.setSource(MSApp.getHtmlPrintDocumentSource(document, "ms-appx:////customTemplate.htm'')); 

Answer: D 


Q18. You are creating a Windows Store app by using JavaScript. The app includes the following code segment: 


You need to ensure that the app can receive push notifications from a calling app. 

Which code segment should you insert at line 05? 

A. .createPushNotificationChannelForSecondaryTileAsync( ); 

B. .createPuahNotificaticnChannelForApplicationAsync(id); 

C. .createPushNotifIcacionChannelForApplicationAsync( ); 

D. .createPushNotif icationChannelForSecondaryTileAsync (id); 

Answer: C 


Q19. You are developing two Windows Store style apps by using JavaScript. A Source app will store sensitive customer information. A Target app will retrieve the stored information for validation and further processing. 

The Source app must secure data by using a private-public key pair. Only the Target app must be able to consume data that has been secured by the Source app. 

You need to ensure that the security of the data is not compromised. 

What should you do? 

A. Encrypt and decrypt data by using an asymmetric algorithm. 

B. Encrypt and decrypt data by using a symmetric algorithm. 

C. Encrypt data by using an asymmetric algorithm. Decrypt data by using a symmetric algorithm. 

D. Encode data to and decode data from a Base64 string. 

Answer: A 


Q20. You need to validate whether the additional video recording functionality for the Client app is supported. 

Which code segment should you insert at line VD05? 

A. var canFocus = videoDev.getEeviceProperty("focus"); 

B. var car.Zoom = videoDev.getEeviceProperty ("zoom") ; 

C. var canPan = videoDev.pan.capabilities.supported; 

D. var canPan = mediaCaptureSettings.pan.capabilities .supported; 


Answer: C 



see more 70-482 dumps