Questions Ask for 70-576 materials

Cause all that matters here is passing the Microsoft 70-576 exam. Cause all that you need is a high score of 70-576 PRO: Designing and Developing Microsoft Office SharePoint Server 2010 Applications (Available in 2010) exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 70-576 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 70-576 certification:

Q61. You are designing a branding strategy for a SharePoint 2010 site that uses several third-party controls. Many of these controls contain inline styling that conflicts with the desired branding. You do not have access to the code for these controls. The design must ensure that this SharePoint styling will be applied to the controls. Which approach should you recommend?

A.

D.

D. Build and deploy the Web Part hosted in the Central Administration site. Set the developer dashboard to On Demand in the farm. When testing performance, manually enable the dashboard on each Web page.

Answer: D


Q64. You are using SharePoint 2010 to design an intranet application for a manufacturer. Employees need to view Web pages with instructions on how to assemble various products. The legal department requires that employees can view past versions of each set of instructions. The instructions may contain rich text elements such as bullets and images. You need to design a solution that meets these requirements. Which approach should you recommend?

A. For each product, create a Web Part page and add a Content Editor Web Part titled “Instructions” to a Web Part zone on that page. Add the set of instructions to the Web Part.

B. For each product, create an application page and add a Content Editor Web Part titled “Instructions” to a Web Part Zone on that page. Add the set of instructions to the Web Part.

C. Create a page layout that includes a Web Part zone and a Content Editor Web Part titled “Instructions” in that Web Part Zone. For each product, create a publishing page based on that page layout and add the set of instructions to the Web Part.

D. Create a content type with a Publishing HTML column titled “Instructions”. Create a page layout based on the content type for each product. For each product, create a publishing page using the page layout. Add the set of instructions to the "Instructions" column.

Answer: C


Q65. You are designing a SharePoint 2010 site. You need to design the site to meet all the following requirements:

•Your business requires a consistent structure to manage sales proposal documents across all account teams.

.The sales director must ensure that all sales documents conform to the same template.

.All sales proposals must be reviewed and approved by the sales manager.

.Every site must be created with a document library, a list of the account team members, and the account status.

Which approach should you recommend?

A. Design a site template with a standard list of account team members and a shared document library to hold the proposal documents.

B. Design a proposal content type to store proposal document metadata and a shared document library to hold the proposal documents.

C. Design a proposal content type to include required metadata information about the proposal documents. Also design a site template with a standard document library and account team members list for consistency across all account teams.

D. Design a content type that uses a Microsoft Word template for proposal documents. The content type includes required metadata. Also design a site template with a customized document library and list for consistency across all account teams.

Answer: D


Q66. You are designing a SharePoint 2010 solution for a large sales force. You have the following requirements:

•Each sales region must have its own site within the solution with lists to track the current sales data of the sales executives.

.These lists must contain information about the status of sales opportunities, the estimated price, the expected close date, and contact information for the potential sale.

.The welcome page for the root site must display a current summary for all regions, including the percentage of sales expected to close within the next month and total expected revenue over time. You need to design the solution to meet all these requirements. What approach should you recommend?

A. Create site columns from the Managed Metadata Services feature within Central Administration to specify and display the sales information on the root site.

B. Create an event receiver for each list to copy the list data when an item is inserted into a list on the root site.

Create a List View Web Part to display the sales information on the root site.

C. Create a content type for the metadata to be tracked. Use a Content Query Web Part to display the sales information on the root site.

D. Create a custom workflow to manage the list item data and update properties on the Web Part to display the sales information on the root site.

Answer: C


Q67. You are designing a SharePoint 2010 application. You need to make sure the application aggregates list items from multiple site collections into a single view. Which object should you recommend to accomplish this?

A. SPListItemCollection

B. SPSiteDataQuery

C. SPQuery

D. Keyword Query

Answer: D


70-576 study guide

Avant-garde book for 70-576:

Q68. You are designing a SharePoint 2010 application that connects to an external Microsoft SQL Server database.

You have the following requirements:

•Server administrators can add and edit connection strings at the Web application level.

.SharePoint users must not be able to view or modify sensitive data in the connection strings.

.Server administrators can add or change the connection strings declaratively with no custom UI required.

.The connection strings can be modified programmatically without redeploying code.

You need to create a plan to store connection strings for the database within the SharePoint system. Which approach should you recommend?

A. Add or change the connection strings in the web.config file.

B. Use a hierarchical object store configuration approach to store the connection strings.

C. Use a property bag configuration approach to store the connection strings.

D. Use SharePoint lists to store the connection strings.

Answer: A


Q69. You are designing an application in as SharePoint 2010 server farm for an international firm. This sites must be localized for the languages in different countries. 

The application must include support for the following functionality: 

- Feature-specific resource files 

- Language-specific web part package assemblies and resources 

- Language-specific Web template files

- Language-specific _layout files 

You need to design a solution that meets all these requirements. Which approach should you recommend?

Tips: “the old question was contained keywords like before and after. So be sure to remember the steps to create a language pack.” 

A. Create a language pack for the specific language required and add it to the solution store then add the corporate solution. Deploy the language pack and then deploy the solution.

B. Create a language pack for the specific language required and add it to the solution store then add the corporate solution. deploy the solution and then deploy the language pack. 

C. Create a language pack for the specific language required and then add the corporate solution then add a language pack to the solution. deploy the language pack and then deploy solution. 

D. Create a language pack for the specific language required and then add the corporate solution then add a language pack to the solution. deploy the solution and then deploy the language pack.

Answer: D


Q70. You are designing a SharePoint 2010 application. You need to plan the deployment of a user control named MyControlTemplate.ascx as a control template. What should be added to the solution manifest (manifest.xml) to achieve this goal?

A. Add a Template File element, specifying a Location of MyControlTemplate.ascx.

B. Add a Template File element, specifying a Location of Control Templates\MyControlTemplate.ascx.

C. Add a Root File element, specifying a Location of MyControlTemplate.ascx.

D. Add a Root File element, specifying a Location of Control Templates\MyControlTemplate.ascx.

Answer: B


Q71. You are designing a SharePoint 2010 application. You need to provision a custom document converter for the application. Which scope should you design?

A. Farm scoped

B. Site scoped

C. Web scoped

D. Web Application scoped

Answer: D


Q72. You are designing a SharePoint 2010 application that creates a content type. You need to design the application so that users are not able to change the content type from within the SharePoint 2010 user interface. Which approach should you recommend?

A. Create a content type that is read-only and deployed as a feature.

B. Create a content type that is sealed and deployed as a feature.

C. Use SharePoint Designer 2010 to create a content type and uncheck Allow Modifications.

D. Use SharePoint Designer 2010 to create a content type that is read-only.

Answer: B


Q73. You are planning an upgrade to a SharePoint 2010 site that contains a feature named MyOriginalCapability. The MyOriginalCapability feature has a version number of 1.0.0.0 but the feature is not yet activated. The new feature is named MyEnhancedCapability and depends on the capabilities of the feature MyOriginalCapability. Your plan must include activation of the MyOriginalCapability feature. You need to plan the deployment of the new feature.

What should your plan for the upgrade include?

A. Incrementing the Version attribute of the MyOriginalCapability feature from 1.0.0.0 to 2.0.0.0

B. Incrementing the Version attribute of the MyOriginalCapability and MyEnhancedCapability features from 1.0.0.0 to 2.0.0.0

C. An Activation Dependency element and Upgrade Actions element in the MyEnhancedCapability feature that references the MyOriginalCapability feature

D. An Activation Dependency element and Upgrade Actions element in the MyOriginalCapability feature that references the MyEnhancedCapability feature

Answer: C


Q74. The development team you manage has added new functionality to an application in the development environment that improves the application currently running in the production SharePoint 2010 farm. The added functionality includes several custom Web Parts. You need to create a plan to add the new functionality to the existing production SharePoint 2010 farm. Which approach should you recommend?

A. Create a new application that includes the Web Parts and deploy it to the farm as a .wsp package.

B. Export the site hosting the Web Parts as a .stp template file. Change the template file and import the .stp file back into the production farm.

C. Build the new functionality into a feature and use the Stsadm Upgrade command to update the application in the farm.

D. Build the new functionality into a feature in a new solution package and deploy it to the production farm.

Answer: D


Q75. You are designing a SharePoint 2010 feature. The feature includes a feature receiver that executes code on activation and deactivation. The feature receiver code interacts with a Web service, which could cause errors beyond your control. You need to ensure that the feature does not activate or deactivate if the Web service causes an error. Which approach should you recommend?

A. Wrap your code in a try-catch block. Log the error and issue another request to the Web service in the catch block.

B. Wrap your code in a try-catch block. Log the error and throw an exception in the catch block.

C. Wrap your code in a try-catch block. Only catch exceptions of type SPException.

D. Wrap your code in a try-finally block. Log any issues your code encounters in the finally block.

Answer: B



see more 70-576 dumps