Top 10 item pool C2010-571 for IT examinee (101 to 110)

Youre going to get the actual in depth reason whenever you deal with difficulties during your [productsort] research. Ucertify give you the actual [productsort] IBM Tivoli Process Automation Engine V7.5 Implementation Exam blueprint legibly inside the [productsort] places. These are greatly preserving the costs to take part in the actual IBM classes.

2016 Aug C2010-571 testing engine

Q101. Which property prints a stack trace for fetch results? 

A. mxe.db.fetchStack 

B. mxe.db.fetchResult 

C. mxe.db.fetchStackLogLimit 

D. mxe.db.fetchResultLogLimit 

Answer: D 


Q102. A customer needs to migrate data from their legacy system into Tivoli process automation engine. What should be used for this data loading exercise? 

A. SQL 

B. Migration Manager 

C. Maximo Data Loader 

D. Integration Framework 

Answer: D 


Q103. What are the steps to configure the application import export functionality? 

A. Create the Object Structure, create the Publish Channel, configure an external system 

B. Create the Object Structure, create the Enterprise Service, configure an external system 

C. Create a Migration Manager package to import and export data, configure Security Group options 

D. Create the Object Structure, configure the supported applications, configure Security Group options 

Answer: D 


Q104. Which two types of Migration packages can be defined? 

A. Push, Pull 

B. Ad hoc, Defined 

C. Snapshot, Change 

D. Dedicated, Run Time 

Answer: C 


Q105. At which level are Drilldown options set? 

A. Site 

B. System 

C. Item Set 

D. Organization 

Answer: D 


C2010-571 torrent

Up to the minute C2010-571 free exam questions:

Q106. What does an active workflow process define? 

A. the flow of working Application Designer 

B. the process to add an attribute to an application 

C. the different work to be performed by the lead craft 

D. the different paths that a record can take as it moves through a business process 

Answer: D 


Q107. The system administrator has configured Application Server security between Tivoli process automation engine and IBM Tivoli Directory Server. Where should the synchronization be scheduled to run? 

A. Cron Tasks 

B. Custom Code 

C. IT Infrastructure 

D. LDAP Integration 

Answer: A 


Q108. How is a new role created in the Roles application? 

A. click the New Role icon on the toolbar 

B. click the New Row button on the Table view 

C. click the Create Role item in the Select Action menu 

D. click the Create New Rule item in the Select Action menu 

Answer: A 


Q109. What is the definition for Result Sets as related to a Start Center? 

A. The result set portlet displays the applications that a user frequently uses. 

B. The result set list displays the actual, target, and variance values for each KPI. 

C. The result set portlet displays the results of a saved query in either list format or graphical form. 

D. A result set is a listing of all item and company sets for the logged in user based on their security profile. 

Answer: C 


Q110. Which data elements and actions are necessary to add a Value list to an existing field? 

A. Associate a domain to an object attribute, configure the database, add a textbox control with a Lookup to the user interface, and associate the attribute to the textbox control. 

B. Associate a domain to an object attribute, configure the database, add a textbox control with a Select Value to the user interface, and associate the attribute to the textbox 

C. Create a new object, create a new attribute and associate the new object to it, configure the database, add a textbox control with a Lookup to the user interface, and associate the 

D. Create a new domain, create a new object attribute and associate the new domain to it, configure the database, add a textbox control with a Select Value to the user interface, and G. 

Answer: A 



see more C2010-571 dumps