cv0-001 pdf [May 2016]

Real of CD0-001 exam prep materials and discount pack for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated CD0-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CDIA+ Certification Exam exam Today!

2016 May CD0-001 Study Guide Questions:

Q81. Exambible revises several procedure documents every year. Multiple individuals review and revise these documents before final approval. Which would be the best solution? 

A. EDI 

B. COLD/EDM 

C. E-mail 

D. Workflow 

Answer: A 

Explanation: 


Q82. Several large corporate acquisitions are being planned. The IT staff has been asked to identify potential trouble spots as it relates to imaging systems. All of the following apply EXCEPT: 

A. integration and migration. 

B. object formats. 

C. scanner availability. 

D. indexing methods. 

Answer: C 

Explanation: 


Q83. Who is most likely to determine the origin of the bottlenecks if the productivity of a new workflow system is less than expected? 

A. End-user 

B. Help Desk 

C. IT Department 

D. System Integrator 

Answer: D 

Explanation: 


CD0-001  exam prep

Improve exam cv0-001:

Q84. Two alternatives exist for storage technology on a given solution. If they both meet the customers needs, the consultant should FIRST: 

A. talk with the customers IT staff about which option they prefer. 

B. talk with the end-users to see which they prefer. 

C. talk to the Chief Financial Officer (CFO) about options. 

D. choose the storage option the consultant is most familiar with. 

Answer: A 

Explanation: 


Q85. A shipping department processes between 1,000-2,000 invoices per day. Each invoice consists of four single-sided pages with an attached one-sided note card. What is the range of images to be scanned in a five day work week for the shipping department? 

A. 1,000 to 5,000 

B. 5,000 to 10,000 

C. 25,000 to 50,000 

D. 75,000 to 100,000 

Answer: C 

Explanation: 


Q86. A bank has implemented a new image-based signature verification system. Their clients are complaining because the process now takes longer then the previous manual system. After investigation by the project team, the system is found to be functioning correctly. What would be the first action to take to resolve the perceived problem? 

A. Revise the imaging system. 

B. Evaluate the users' skill level. 

C. Suggest that the manual system be used. 

D. Place the responsibility on the network manager to improve performance 

Answer: B 

Explanation: 


CD0-001  exam prep

Breathing cv0-001 comptia:

Q87. A company has contracted with a system integrator to implement a document management system that includes custom development and integration with its legacy systems. What is the best way to confirm that the proposed system will meet customer expectations? 

A. Review the company's business process. 

B. Conduct a software review based upon proof of concept. 

C. Confirm the system's capability during the training process. 

D. Provide the customer with complete system technical documentation. 

Answer: A 

Explanation: 


Q88. What is the technology that places computer-generated documents directly onto storage media? 

A. OLE 

B. MICR 

C. COLD/ERM 

D. Microfiche 

Answer: C 

Explanation: 


Q89. A financial services company receives 90,000 one-page documents per day in one batch. All scanning must be completed within one hour of receipt without exception. Failure to meet the one-hour deadline has grave financial consequences. The company has allocated enough document preparation personnel to keep the scanners fully fed. Which of the following scanner configurations should be recommended? 

A. Five 300 pages per minute (ppm) scanners 

B. Eight 200 ppm scanners 

C. Nine 200 ppm scanners 

D. Ten 150 ppm scanners 

Answer: C 

Explanation: 


Q90. A procedure that allows for the control of the project scope with respect to proposed changes to the plan is known as a: 

A. cultural change management procedure. 

B. change control procedure. 

C. procurement control plan. 

D. project charter. 

Answer: B 

Explanation: 



see more CD0-001 dumps