[Most up-to-date] passing score 220-801

Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2016 May 220-801 Study Guide Questions:

Q421. - (Topic 7) 

A technician is repairing a printer in the payroll department that includes employees' sensitive information. Which of the following should the technician do with the printed sensitive information documents that were used for testing? 

A. Keep printed items for future reference. 

B. Shred the printed documents. 

C. Leave the documents on the printer. 

D. Recycle all printed documents. 

Answer: B Explanation: 

Sensitive information should be shredded to avoid any security breach. A shredder can easily shred books of documents in seconds. The ethical way is to shred the printed sensitive information documents immediately. 


Q422. - (Topic 1) 

Which of the following are standard AMD processor socket types? (Select TWO). 

A. 1366 

B. 1155 

C. 940 

D. LGA 

E. F 

Answer: C,E 


Q423. - (Topic 2) 

Which of the following 802.11 standards has a MAXIMUM bandwidth throughput of 54Mbps and uses 2.4GHz frequency? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: C 

163. - (Topic 2) 

A customer wants to be able to archive a large 15 to 20 GB project to optical media using a single disk. Which of the following should a technician recommend? 

A. Blu-Ray writer 

B. DVD-RW drive 

C. Dual Layer DVD burner 

D. CD-ROM burner 

Answer: A 


220-801  test engine

Avant-garde comptia 220-801 practice test:

Q424. - (Topic 1) 

Which of the following expansion slots would support the HIGHEST transfer speeds for high-end graphics cards? (Select TWO). 

A. PCIe 

B. AGP 8x 

C. PCI 

D. ISA 

E. AGP 

Answer: A,B 


Q425. - (Topic 3) 

Which of the following is the standard sequence of wire color in a RJ-11 phone line? 

A. Green, Black, Yellow, Red 

B. Black, Red, Green, Yellow 

C. Yellow, Black, Red, Green 

D. Red, Black, Green, Yellow 

Answer: B 


Q426. - (Topic 7) 

Which of the following is the BEST example of the use of chain of custody? 

A. Technician uses a third party to hand over the PC to the proper authority. 

B. Technician remembers when and who they gave the PC to. 

C. Technician calls supervisor after PC has been transferred. 

D. Technician notes the date, time and who was given the PC. 

Answer: D 

Explanation: 

Document the data, time and the name and designation of the person to who the PC was given. Ask the person to sign the document. 


220-801  test engine

Certified a+ 220-801 objectives:

Q427. - (Topic 7) 

Which of the following settings is controlled by jumpers? 

A. Chassis detection threshold 

B. Fan speed 

C. USB voltage 

D. Drive hierarchy 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Jumper_(computing) 


Q428. - (Topic 7) 

Which of the following is the proper way to remove a PCMCIA card from a laptop running Windows XP? 

A. Click on the safely remove hardware icon, stop the device, and remove the card 

B. Push the eject button on the card slot 

C. Grasp the card firmly and slowly pull it from the slot on the laptop 

D. In the Control Panel, stop the device service, and then remove the card 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.ask.com/question/how-does-a-pcmcia-card-work 


Q429. - (Topic 3) 

Which of the following cable types has the LONGEST transmission range? 

A. CAT6 

B. CAT5e 

C. Single-mode fiber 

D. Multimode fiber 

Answer: C 


Q430. - (Topic 1) 

Which of the following would be an example of prohibited content? 

A. Third party proxy sites 

B. Malicious cookie 

C. Detected virus 

D. Unwanted pop-up 

Answer: A 



see more 220-801 dumps