Shortcuts To ICGB(91 to 100)

It is impossible to pass IASSC ICGB exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed IASSC ICGB practice questions. You will get a surprising result by our Regenerate IASSC Certified Lean Six Sigma Green Belt practice guides.

2016 Aug ICGB latest exam

Q91. A periodic time frame can be used to arrange for Control Limit and Center Line calculations with good SPC implementation in a process. 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q92. Lean Enterprise is based on the premise that anywhere work is being done which of these is also occurring? 

A. Money is being spent 

B. Waste is being generated 

C. People are producing value added product 

D. Waste is being eliminated 

Answer: B 


Q93. Customers make a purchase decision based on a number of factors. In Lean Six Sigma we refer to these decision points as CTQ’s which stands for __________. 

A. Cost of the quantity 

B. Conscious thought qualities 

C. Conspicuous time quandaries 

D. Critical-to-quality 

Answer: D 


Q94. Which of these are correct if Cpk Upper is 2.0 and Cpk Lower is 1.0? 

A. The process is not stable. 

B. The process is shifted to the left. 

C. Cpk must be reported as 1.0. 

D. The process Mean is 1.5. 

Answer: C 


Q95. When analyzing a data set we frequently graph one metric as a function of another. If the slope of the Correlation line is -2.5 we would say the two metrics are ___________ correlated? 

A. Positively 

B. Not 

C. Negatively 

D. None 

Answer: C 


ICGB exam prep

Improve ICGB testing engine:

Q96. Examples of a Visual Factory include which of these? (Note: There are 2 correct answers). 

A. White outlines on floor for proper inventory placement 

B. Documented procedures with a numerical outline 

C. Bad/Good indications of gauge readings with red and green outlines 

D. Implementing a defect inspection device 

Answer: AC 


Q97. Long-term Data represents all the variation that one can expect within the subject process. 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q98. A process can be defined as a repetitive and systematic series of steps or activities where inputs are modified or assembled to achieve a customer desired result. 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q99. To draw inferences about a sample population being studied by modeling patterns of data in a way that accounts for randomness and uncertainty in the observations is known as ____________________. 

A. Influential Analysis 

B. Inferential Statistics 

C. Physical Modeling 

D. Sequential Inference 

Answer: B 


Q100. When a Belt is analyzing sample data she should keep in mind that 95% of Normally Distributed data is within +/- 2 Standard Deviations from the Mean. 

A. True 

B. False 

Answer: A 



see more ICGB dumps