Aug 2016 updated: network+ jk0-019

We have been the very best inside introducing the most helpful JK0-019 tools for our consumers that may undoubtedly make they flourish in the real CompTIA JK0-019 examination. An ideal CompTIA guide has a wonderful and finest basic substance which usually works on an individual fully and provides the actual confidence from the achievement which isnt a bit point. Merely download the Exambible JK0-019 CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) free demo functions to determine the options and degree of Exambible items. You will end up inspired from the JK0-019 examine guide pdf file defiantly. If you action the 100% sucess, making use of Exambible JK0-019 to your CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) certified preparation is the best selection.

2016 Aug jk0-019 exam:

Q21. Which of the following OSI model layers is used for logical addressing? 

A. Physical 

B. Transport 

C. Network 

D. Data link 

Answer: C 


Q22. Which of the following should be used to ensure that all packets are received by every connected device? 

A. Hub 

B. Router 

C. Switch 

D. Firewall 

Answer: A 


Q23. Which of the following technologies has different upload and download speeds? 

A. OC12 

B. SDSL 

C. OC3 

D. ADSL 

Answer: D 


Q24. Which of the following ports would have to be allowed through a firewall to allow SNMP traffic to pass on its default port? (Select TWO). 

A. 22 

B. 23 

C. 143 

D. 161 

E. 162 

F. 8080 

Answer: DE 


Q25. When testing a CAT5 cable, the technician notices that pin A is open. However, the cable still works fine. Which of the following describes how this is possible? 

A. The cable was tested for 100BaseTX. 

B. The cable is a 1000BaseT cable. 

C. The switch uses link aggregation, 

D. The switch was setup to use MDIX. 

Answer: A 


JK0-019 actual exam

Leading difference between n10-005 and jk0-019:

Q26. Sandy, a technician, is fixing a wireless network that was receiving interference from a user’s cordless phone. Which of the following should Sandy configure? 

A. Channel 

B. Encryption 

C. SSID 

D. DHCP scope 

Answer: A 


Q27. Which of the following connector types would Sandy, a network technician, use to connect a serial cable? 

A. RJ-11 

B. BNC 

C. LC 

D. DB-9 

Answer: D 


Q28. Which of the following is an interior routing protocol that is used to provide routing within autonomous systems? 

A. ARP 

B. IGP 

C. BGP 

D. EGP 

Answer: B 


Q29. Joe, a network technician, has configured a server with the following IP settings: 

IP Address: 192.168.1.40/27 

Default Gateway: 192.168.1.64 

DNS: 192.168.1.33 

The server cannot access the Internet. Which of the following settings needs to be changed? 

A. Default gateway 

B. IP address 

C. VLAN 

D. DNS 

Answer: A 


Q30. Which of the following features should an administrator configure to allow an IDS to watch the traffic on a switch? 

A. ARP spoofing 

B. VLAN 

C. Mirroring 

D. Spanning tree 

Answer: C 



see more JK0-019 dumps