A Complete Guide to what is jk0-019

It is impossible to pass CompTIA JK0-019 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA JK0-019 practice questions. You will get a surprising result by our Improved CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) practice guides.

2016 Jul network+ jk0-019:

Q61. Which of the following utilities would be used to display a network's MX record? 

A. dig 

B. nbtstat 

C. traceroute 

D. route 

Answer: A 


Q62. Which of the following connectors push and twist-on? 

A. LC 

B. SC 

C. ST 

D. RJ-45 

Answer: C 


Q63. Karen, a network technician, is troubleshooting a problem and has just established a plan of action to resolve the problem. Which of the following is the NEXT step in the troubleshooting methodology? 

A. Verify full system functionality and if applicable implement preventative measures. 

B. Implement the solution or escalate as necessary. 

C. Document findings, actions, and outcomes. 

D. Establish a theory of probable cause (e.g. question the obvious). 

Answer: B 


Q64. Multiple users call from the same location saying that they have no network connectivity. The administrator is unable to ping the main switch at that IDF. Which of the following configuration management documents would the administrator MOST likely consult to troubleshoot the issue? 

A. Baseline configuration 

B. Security policy 

C. Performance and transaction logs 

D. Physical network diagram 

Answer: D 


Q65. A VPN connection is not working correctly and the technician is unable to ping the VPN server. Which of the following actions should the technician do FIRST? 

A. Call their local ISP 

B. Verify the IP information of the server 

C. Check their local Internet connection 

D. Verify the hostname of the server 

Answer: C 


JK0-019 pdf exam

Avant-garde jk0-019 vs n10-005:

Q66. Which of the following devices allows multiple internal IP addresses to access an external website with minimal impact to the network bandwidth? 

A. Proxy 

B. Load balancer 

C. Router 

D. Bandwidth shaper 

Answer: A 


Q67. An administrator wants to limit the wireless guest network traffic to 100Kbps so that utilization issues do not occur on the company's T1 Internet access network. Which of the following optimizations should the administrator implement? 

A. Load balancing 

B. Caching engine 

C. Traffic shaping 

D. Quality of service 

Answer: C 


Q68. Sandy, an administrator, needs to install a wireless network that will allow legacy devices to connect to the network and also offer both 5GHz and 2.4GHz frequencies. Which of the following would BEST describe the type of WAP needed? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 


Q69. Which of the following is MOST commonly powered using PoE? 

A. Routers 

B. Switches 

C. Laptops 

D. Access points 

Answer: D 


Q70. Which of the following metrics indentifies the number of connections that is between two devices? 

A. Hop count 

B. MTU 

C. Latency 

D. Bandwidth 

Answer: A 



see more JK0-019 dumps