Questions Ask for jk0-022 comptia academic/e2c security+ certification exam voucher only

Exam Code: JK0-022 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Academic/E2C Security+ Certification Exam Voucher Only
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-022 Exam.

2016 Sep jk0-022 vce:

Q1. Ann, a sales manager, successfully connected her company-issued smartphone to the wireless network in her office without supplying a username/password combination. Upon disconnecting from the wireless network, she attempted to connect her personal tablet computer to the same wireless network and could not connect. 

Which of the following is MOST likely the reason? 

A. The company wireless is using a MAC filter. 

B. The company wireless has SSID broadcast disabled. 

C. The company wireless is using WEP. 

D. The company wireless is using WPA2. 

Answer: A 


Q2. Due to issues with building keys being duplicated and distributed, a security administrator wishes to change to a different security control regarding a restricted area. The goal is to provide access based upon facial recognition. Which of the following will address this requirement? 

A. Set up mantraps to avoid tailgating of approved users. 

B. Place a guard at the entrance to approve access. 

C. Install a fingerprint scanner at the entrance. 

D. Implement proximity readers to scan users’ badges. 

Answer: B 


Q3. On Monday, all company employees report being unable to connect to the corporate wireless network, which uses 802.1x with PEAP. A technician verifies that no configuration changes were made to the wireless network and its supporting infrastructure, and that there are no outages. Which of the following is the MOST likely cause for this issue? 

A. Too many incorrect authentication attempts have caused users to be temporarily disabled. 

B. The DNS server is overwhelmed with connections and is unable to respond to queries. 

C. The company IDS detected a wireless attack and disabled the wireless network. 

D. The Remote Authentication Dial-In User Service server certificate has expired. 

Answer: D 


Q4. During the analysis of a PCAP file, a security analyst noticed several communications with a remote server on port 53. Which of the following protocol types is observed in this traffic? 

A. FTP 

B. DNS 

C. Email 

D. NetBIOS 

Answer: B 


Q5. A recent audit has discovered that at the time of password expiration clients are able to recycle the previous credentials for authentication. Which of the following controls should be used together to prevent this from occurring? (Select TWO). 

A. Password age 

B. Password hashing 

C. Password complexity 

D. Password history 

E. Password length 

Answer: A,D 


JK0-022 test question

Abreast of the times comptia jk0-022:

Q6. A way to assure data at-rest is secure even in the event of loss or theft is to usE. 

A. full device encryption. 

B. special permissions on the file system. 

C. Trusted Platform Module integration. 

D. Access Control Lists. 

Answer: A 


Q7. A company is looking to improve their security posture by addressing risks uncovered by a recent penetration test. Which of the following risks is MOST likely to affect the business on a day-to-day basis? 

A. Insufficient encryption methods 

B. Large scale natural disasters 

C. Corporate espionage 

D. Lack of antivirus software 

Answer: D 


Q8. An auditor's report discovered several accounts with no activity for over 60 days. The accounts were later identified as contractors’ accounts who would be returning in three months and would need to resume the activities. Which of the following would mitigate and secure the auditors finding? 

A. Disable unnecessary contractor accounts and inform the auditor of the update. 

B. Reset contractor accounts and inform the auditor of the update. 

C. Inform the auditor that the accounts belong to the contractors. 

D. Delete contractor accounts and inform the auditor of the update. 

Answer: A 


Q9. A network administrator has been tasked with securing the WLAN. Which of the following cryptographic products would be used to provide the MOST secure environment for the WLAN? 

A. WPA2 CCMP 

B. WPA 

C. WPA with MAC filtering 

D. WPA2 TKIP 

Answer: A 


Q10. A vulnerability assessment indicates that a router can be accessed from default port 80 and default port 22. Which of the following should be executed on the router to prevent access via these ports? (Select TWO). 

A. FTP service should be disabled 

B. HTTPS service should be disabled 

C. SSH service should be disabled 

D. HTTP service should disabled 

E. Telnet service should be disabled 

Answer: C,D 



see more JK0-022 dumps