A Review Of Certified JN0-633 pack

Act now and download your Juniper JN0-633 test today! Do not waste time for the worthless Juniper JN0-633 tutorials. Download Updated Juniper Security, Professional (JNCIP-SEC) exam with real questions and answers and begin to learn Juniper JN0-633 with a classic professional.

2017 Jan JN0-633 torrent

Q71. You are attempting to establish an IPsec VPN between two SRX devices. However, there is another device between the SRX devices that does not pass traffic that is using UDP port 4500.

How would you resolve this problem?

A. Enable NAT-T.

B. Disable NAT-T.

C. Disable PAT.

D. Enable PAT.

Answer: B

Explanation:

NAT-T also uses UDP por4t 500 (by default) rather than the standard UDP. So disabling NAT-T will resolve this issue.

Reference : https://www.google.co.in/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&ved=0CHsQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fchimera.labs.oreilly.com%2Fbooks%2F1234000001633%2Fch10.html&ei=NZrtUZHHO4vJrQezmoCwAw&usg=AFQjCNGU05bAtnFu1vXNgssixHtCBoNBnw&sig2=iKzzPNQqiH2xrsjveXIleA&bvm=bv.49478099,d.bmk


Q72. Click the Exhibit button.

{primarynode0}[edit security idp idp-policy test-ips-policy] user@host# show

rulebase-ips { rule r1 { match {

source-address any; attacks {

predefined-attack-groups “HTTP - All”;

}

}

then { action {

drop-packet;

}

}

terminal;

}

rule r2 { match {

source-address 172.16.0.0/12; attacks {

predefined-attack-groups “FTP - All”;

}

then { action { no-action;

}

}

}

rule r3 { match {

source-address 172.16.0.0/12; attacks {

predefined-attack-groups “TELNET - All”;

}

}

then { action { no-action;

}

}

}

rule r4 { match {

source-address any; attacks {

predefined-attack-groups “FTP - All”;

}

}

then { action {

drop-packet;

}

}

}

}

A user with IP address 172.301.100 initiates an FTP session to a host with IP address 10.100.1.50 through an SRX Series device and is subject to the IPS policy shown in the exhibit.

If the user tries to execute thecd ~rootcommand, which statement is correct?

A. The FTP command will be denied with the offending packet dropped and the session will be closed by the SRX device.

B. The FTP command will be denied with the offending packet dropped and the rest of the FTP session will be inspected by the IPS policy.

C. The FTP command will be allowed to execute and the rest of the FTP session will be ignored by the IPS policy.

D. The FTP command will be allowed to execute but any other attacks executed during the session will be inspected.

Answer: D


Q73. You have been asked to establish a dynamic IPsec VPN between your SRX device and a remote user.Regarding this scenario, which three statements are correct? (Choose three.)

A. You must use preshared keys.

B. IKE aggressive mode must be used.

C. Only predefined proposal sets can be used.

D. Only policy-based VPNs are supported.

E. You can use all methods of encryption.

Answer: A,B,D 

Explanation: Reference

http://kb.juniper.net/library/CUSTOMERSERVICE/GLOBAL_JTAC/technotes/dynamic-vpn-appnote-v12.pdf


Q74. Which statement is true about NAT?

A. When you implement destination NAT, the router does not apply ALG services.

B. When you implement destination NAT, the router skips source NAT rules for the initiating traffic flow.

C. When you implement static NAT, each packet must go through a route lookup.

D. When you implement static NAT, the router skips destination NAT rules for the initiating traffic flow.

Answer: D

Explanation: The NAT type determines the order in which NAT rules are processed. During the first packet processing for a flow, NAT rules are applied in the following order:

✑ Static NAT rules

✑ Destination NAT rules

✑ Route lookup

Reference :http://www.juniper.net/techpubs/software/junos-security/junos-security10.2/junos-security-swconfig-security/topic-42804.html


Q75. You have a group IPsec VPN established with a single key server and five client devices. Regarding this scenario, which statement is correct?

A. There is one unique Phase 1 security association and five unique Phase 2 security associations used for this group.

B. There is one unique Phase 1 security association and one unique Phase 2 security association used for this group.

C. There are five unique Phase 1 security associations and five unique Phase 2 security associations used for this group.

D. There are five unique Phase 1 security associations and one unique Phase 2 security association used for this group.

Answer: D

Explanation:

Reference :http://www.thomas-krenn.com/redx/tools/mb_download.php/mid.x6d7672335147784949386f3d/Manual_Confi guring_Group_VPN_Juniper_SRX.pdf


Up to the minute JN0-633 simulations:

Q76. Your company has added a connection to a new ISP and you have been asked to send specific traffic to the new ISP. You have decided to implement filter-based forwarding. You have configured new routing instances with type forwarding. You must direct traffic into each instance.Which step would accomplish this goal?

A. Add a firewall filter to the ingress interface that specifies the intended routing instance as the action.

B. Create a routing policy to direct the traffic to the required forwarding instances.

C. Configure the ingress and egress interfaces in each forwarding instance.

D. Create a static default route for each ISP in inet.0, each pointing to a different forwarding instance.

Answer: A

Explanation:

Reference :http://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB17223


Q77. You are using destination NAT to translate the address of your HTTPS server to a private address on your SRX Series device. You have decided to implement IDP SSL decryption. Upon enabling the decryption, you notice sessions are not decrypted.

Which action resolves the problem?

A. Replace the server SSL certificate to use the public address.

B. Reboot the SRX Series device.

C. Increase the SSLsession-id-cache-timeoutvalue to any value greater than 5000 seconds.

D. Enable the IDPsensor-configurationdetector to detect address translation.

Answer: D


Q78. What is a benefit of using a group VPN?

A. It provides a layer of redundancy on top of a point-to-point VPN mesh architecture.

B. It eliminates the need for point-to-point VPN tunnels.

C. It provides a way to grant VPN access on a per-user-group basis.

D. It simplifies IPsec access for remote clients.

Answer: B

Explanation:

Reference :Page 4 http://www.google.co.in/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.thomas-krenn.com%2Fredx%2Ftools%2Fmb_download.php%2Fmid.x6d7672335147784949386f3d%2FManual_Configuring_Group_VPN_Juniper_SRX.pdf%3Futm_source%3Dthomas-krenn.com%26utm_medium%3DRSS-Feed%26utm_content%3DConfiguring%2520Group%2520VPN%26utm_campaign%3DDownloads&ei=C2HrUaSWD8WJrQfXxYGYBA&usg=AFQjCNFgKnv9ZLwqZMmbzAfvGDPvo Mz7dw&bvm=bv.49478099,d.bmk


Q79. Which problem is introduced by setting the terminal parameter on an IPS rule?

A. The SRX device will stop IDP processing for future sessions.

B. The SRX device might detect more false positives.

C. The SRX device will terminate the session in which the terminal rule detected the attack.

D. The SRX device might miss attacks.

Answer: D

Explanation: Reference: http://www.juniper.net/techpubs/software/junos-security/junos-security10.2/junos-security-swconfig-security/topic-42464.html


Q80. Which QoS function is supported in transparent mode?

A. 802.1p

B. DSCP

C. IP precedence

D. MPLS EXP

Answer: A

Explanation: Reference: http://chimera.labs.oreilly.com/books/1234000001633/ch06.html



see more JN0-633 dumps