Point Checklist: mb5-705 practice exam

The particular Exambible Microsoft study instructions have been enjoying a far more and more natural part within candidates studying life, that save much time for individuals steer clear of to attend this course. The Microsoft MB5-705 puts include numerous simulators workouts queries. The particular simulators workouts queries are usually blended in to the Managing Microsoft Dynamics Implementations answers in our Microsoft MB5-705 instructions. All of us promise a person you will get the good results deffinately if you work hard with our MB5-705 certification study materials. The greater a person practice the Exambible MB5-705 puts, the greater indicate it is possible to attain. You can get Microsoft MB5-705 guides or the eBooks everywhere and when you would like within the cause regarding they are all transportable. Exambible will assure the increase great things about consumers because of the high-quality products.

2016 Jul mb5-705 exam questions:

Q31. During which phase of a waterfall delivery is the creation and delivery of a complete system configuration performed? 

A. development 

B. data migration 

C. analysis 

D. design 

Answer: A 

Explanation: http://blogs.msdn.com/b/dpe_nigeria/archive/2012/06/13/new-tfs-template-available-quot-agile-dev-in-a-waterfall-environment-quot-govdev.aspx 


Q32. Which item is a project management process? 

A. communication 

B. risk 

C. initiation 

D. integration 

Answer: C 

Explanation: 

According to Wikipedia the Project Management phases are: Initiation; Planning or design; Production or execution; Monitoring and controlling; as well as Closing. 

Explanation: References: http://en.wikipedia.org/wiki/Project_management 


Q33. What is the maximum time allocated to a developer task within a sprint cycle? 

A. 8 hours 

B. 16 hours 

C. 1 day 

D. 30 days 

Answer: B 

Explanation: http://blogs.msdn.com/b/visualstudioalm/archive/2014/03/03/sample-chapter-scrum-agile-practices-and-visual-studio-from-the-book-adopting-agile-software-practices-from-backlog-to-continuous-feedback-edition-3.aspx#_top 

The development phase in agile execution operates according to a Scrum development model. The.life cycle is divided to 30-days sprint cycles and daily sprint cycle contains analysis, design, coding implementation and end up with solution test, and finalizing product specification. Here is how it goes; 

. Solution Backlog: where the solution feature list is listed 

. Release Backlog: where identify and prioritize set of features to be developed during 30 day sprint, and identify each feature time estimation (story point), 

. Sprint Backlog: is the breakdown of release backlog according to feature priority and estimation it could be 3-days to one month (daily sprint) 

. User story: where descript feature business function, users (roles), and test script (less documentation) 

. Defect Backlog: where identify and reporting system bugs 

. Standup daily meeting: what we did (status), and what we have today 


http://social.technet.microsoft.com/wiki/cfs-filesystemfile.ashx/__key/communityserver-wikis-components-files/00-00-00-00-05/3022.Sure-Step-Agile-Implementation.jpg 


clip_image005 http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/5768.microsoft-dynamics-sure-step-agile-implementation.aspx 


Q34. You complete your project planning. 

You need to continue with the agile preparation stage of the project. 

Which activity should you do first? 

A. Gather business requirements. 

B. Conduct a Fit Gap Analysis. 

C. Conduct a solutions overview. 

D. Define a solution backlog. 

Answer: C 


Q35. Which two tasks can you perform from both the Microsoft Dynamics Sure Step Client on-premise application and the Sure Step Online application? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Create and save project repositories the same as they are saved by using the Microsoft Dynamics Sure Step Client Project Creation Wizard. 

B. Import a Sure Step project. 

C. Access the lists of document templates in the Documents menu. 

D. Clone a Sure Step project. 

E. Navigate the Explanation: Reference material in the Methodology menu. 

Answer: C,E 


MB5-705 exam guide

Improve mb5-705 questions:

Q36. You are the project manager of a Microsoft Dynamics implementation for a manufacturing company. 

A project enters the design phase. 

Which three requirements can be addressed in this phase? (Each answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. requirements mapped as independent software vendor (ISV) solution 

B. requirements mapped as configuration 

C. requirements mapped as customization 

D. requirements mapped as independent software vendor (ISV) workflow 

E. requirements dependent on customization 

Answer: A,B,E 

Explanation: Design Develop the Functional Design, Technical Design, and Solution Design documents Finalize the data migration design Establish test criteria 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa496439.aspx 

... 


Q37. Which customer role is involved in the Fit Gap and Solution Blueprint Decision Accelerator? 

A. project manager 

B. key user 

C. business decision maker 

D. executive sponsor 

Answer: C 

Explanation: Reference:http://download.microsoft.com/download/3/a/c/3ac11404-03a8-4d55-9b90-f789286a4f34/Fit_Gap_Datasheet.pdf 

http://blogs.msdn.com/b/mvpawardprogram/archive/2012/08/27/microsoft-dynamics-sure-step-methodology-revisited.aspx 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa496439.aspx 


Q38. You are managing a Microsoft Dynamics implementation project. 

Your customer does not agree with a decision made by a project team member. He approaches you because he does not know who to escalate the issue to. 

Which common challenge are you experiencing with this project? 

A. scope creep 

B. unclear roles and accountabilities 

C. underestimated complexity and dependencies 

D. uninvolved customer 

Answer: B 


Q39. Which two characteristics describe the agile project type? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. starts with preparation and execution 

B. starts with analysis, design, and development 

C. sequential 

D. iterative 

Answer: B,D 

Explanation: B: The Agile Project type has Sprint cycles to encompass the Analysis, Design and Development phases. 

D: A flexible and iterative approach to development, which is where the Agile Project type 

is ideally suited. Explanation: Reference:http://en.wikipedia.org/wiki/Agile_management 

http://www.ehow.com/way_5418577_agile-project-management-methods.html 

http://www.ehow.com/info_8258730_principles-agile-project-management.html 

http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/5768.microsoft-dynamics-sure-step-agile-implementation.aspx 


Q40. You need to put together a RACI matrix that includes a team member who is an employee of the client. Which activity should be assigned to the team member in the RACI matrix? 

A. the functions performed on the project 

B. who will review the project work 

C. who will complete the project work 

D. the functions performed for the client, external to the project 

Answer: A 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2006.09.insidemsft.aspx 



see more MB5-705 dumps