Jun 2016 updated: comptia project+ pk0-003 pdf

Virtual of PK0-003 test questions materials and lab for CompTIA certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated PK0-003 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Project+ (2009) exam Today!

2016 Jun PK0-003 Study Guide Questions:

Q51. - (Topic 2) 

Which of the following is the primary purpose of a WBS? 

A. Decomposition of tasks in a project 

B. Description of basic components of a project 

C. Determination of impacting risks 

D. Identification of basic budgetary requirements 

Answer: A 


Q52. - (Topic 1) 

Which of the following actions can be used to ensure the quality of project deliverables? 

A. Analyzing performance information 

B. Ensuring all vendors are ISO certified 

C. Updating the risk register 

D. A concise statement of work 

Answer: A 


Q53. - (Topic 3) 

If a project team receives information that the required hardware needed for the project is two weeks behind estimated arrival, which of the following items in the project plan will MOST likely be affected? (Select TWO). 

A. Quality metrics 

B. Project scope 

C. Work breakdown structure 

D. Schedule 

E. Resource requirements 

Answer: D,E 


PK0-003  test questions

Renovate pk0-003 study guide:

Q54. - (Topic 2) 

A defect in an application code is observed and documented in the middle of a project. The defect is noted as a security risk and requires immediate action. Who is responsible for approving the required fix? 

A. Contracting officer 

B. Lead developer 

C. Change control board 

D. Risk management team 

Answer: C 


Q55. - (Topic 1) 

Which of the following is the project manager implementing when allocating additional resources to a set of tasks that are in the critical path and are slowing down the project completion? 

A. Crashing 

B. Optimizing 

C. Controlling 

D. Fast tracking 

Answer: A 


Q56. - (Topic 3) 

When identifying a project, which of the following is a requirement? 

A. Purpose 

B. Budget 

C. Schedule 

D. Quality 

Answer: A 


PK0-003  test questions

Pinpoint comptia project+ exam pk0-003:

Q57. - (Topic 2) 

The customer has significantly decreased the timeline on an active project. Which of the following is MOST likely to occur if the existing project scope is maintained? 

A. Quality will increase and cost will decrease 

B. Quality will decrease and cost will decrease 

C. Quality will decrease and cost will increase 

D. Quality will increase and cost will increase 

Answer: C 


Q58. - (Topic 2) 

A software development project just went live and the operations team is now using the software. However, the operations team is having a significant number of difficulties operating the software. Which of the following is the MOST likely cause of this situation? 

A. Poor transition plan 

B. Poor lessons learned 

C. Poor scope analysis 

D. Poor quality assurance 

Answer: A 


Q59. - (Topic 1) 

One of the development resources on a project team does not agree with how quality assurance testing is being executed. Which of the following should the project manager do? 

A. Schedule a risk assessment meeting 

B. Prepare performance reports 

C. Start executing additional testing 

D. Review the quality management plan 

Answer: D 


Q60. - (Topic 1) 

Which of the following shows how often contracts would be closed for the procurements on a project? 

A. During phase gate review 

B. After the project is completed 

C. At the end of the project 

D. At the end of the contract 

Answer: D 



see more PK0-003 dumps