comptia ctt+ essentials tk0-201 : May 2016 Edition

Exam Code: TK0-201 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CTT+ Exam (Certified Technical Trainer)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass TK0-201 Exam.

2016 May TK0-201 Study Guide Questions:

Q101. The instructor asks the learners for practical examples of how skills they are learning in the course relate to their jobs. This is an example of the instructor soliciting:

A. Content expertise

B. Preferred media

C. A frame of reference

D. Delivery methods

Answer: C


Q102. An instructor is presenting to a class and notices that a particular learner is not paying attention; however, when the instructor gives a pop quiz, this learner earns the best grade. Which of the following BEST describes the situation?

A. The quiz did not cover the class concepts effectively

B. The learner has mastery of the information tested.

C. The quiz motivated the learner.

D. The answers to the pop quiz were distributed prior to class

Answer: B


Q103. Right after a break in a classroom setting, a learner asks for a broader explanation of the last topic discussed. After a more detailed explanation, the learner states, "I'm still not seeing that." Which of the following should the instructor do to bring clarity to the topic?

A. Use a whiteboard or flip chart to draw a graphic that illustrates the concept.

B. Redirect the question to the class using active listening.

C. Ask the learner to remain after class to discuss the concept further.

D. Ask the learner. "Which aspect can I help explain further?"

Answer: A


TK0-201  simulations

Up to the minute tk0-201 vce:

Q104. After the first week of a two week training class, the instructor notices that there are four learners in Group A that are motivated and doing a great job in with the material. In Group B the entire group seems to be moving slow and not very successful with the material. Which of the following can the instructor do to continue the class?

A. Offer more assistance to Group Band give Group A an extended break

B. Offer Group B incentives if they can keep up with Group A's work

C. Combine both groups together and let them work on the material.

D. Switch some of the individuals from Group A to Group B

Answer: D


Q105. An instructor is leading a virtual class when several learners start having significant bandwidth issues that cause them to drop out of the live session. Which of the following represents the BEST solution to the problem?

A. Inform the learners that most of the same material will be covered in the next class session.

B. Have the learners watch a recorded session of the class.

C. Request that those learners with bandwidth issues be moved to an in-person live class,

D. Cancel the current session and schedule a make-up class.

Answer: B


Q106. An instructor is preparing to teach a class that requires a component break down demonstration. After arriving, the instructor is told by the client that this class will be taught as lecture only. Who is responsible for preventing this type of conflict in the future?

A. The instructor's contract manager because pre-course student assessments should have addressed this need.

B. The instructor because a pre-course classroom setup assessment should have been conducted.

C. The client's training manager because they should know how to properly deliver this training.

D. The client's training coordinator because they should setup that class according to delivery method normally used for the topic.

Answer: B


TK0-201  simulations

Realistic tk0-201 pdf:

Q107. After class introductions the instructor defines objectives and the expected timeline. Some learners have a different expectation of the class. Which of the following is the BEST response?

A. Contact the course designer and ask to send new objectives that meet learner's expectations.

B. Provide resources for learners to go beyond the class objectives.

C. Ask the learners to design the objectives for the course.

D. Reconcile any discrepancies between the objectives and the expectations.

Answer: D


Q108. An assessment technique that focuses on the development or improvement of a program is known as:

A. Objective evaluation

B. Formative evaluation

C. Skill transfer

D. Summative evaluation

Answer: B


Q109. An instructor notices that the classroom is extremely hot and several participants report that they are having trouble concentrating on the material. Which of the following is the BEST course of action for the instructor to take?

A. Contact facilities management to try to find a prompt interim solution.

B. Stay on task and use humor to distract.

C. Cancel class for the remainder of the day and start fresh the next morning.

D. Tell the learners they have to endure the heat and the problem will be addressed later.

Answer: A


Q110. An instructor delivering a class with thirty learners defines acceptable and non-acceptable behavior at the beginning of the class on the first day. The instructor also requests learners to be on time. The second day of class a few learners show up late to class. Which of the following is the BEST course of action to take to resolve this issue?

A. Start the class and as each late learner comes in, thank them for joining the class.

B. Wait to start the class until all the learners have arrived and are react to start.

C. Once all the learners have arrived, remind the learners of all the class policies.

D. Begin class on time and privately talk with the learners who were late.

Answer: D



see more TK0-201 dumps