How to pass VMware VCA6-NV Real Exam in 24 Hours [exam guide 11-20]

VMware accreditation may be the earths the majority of respected international accreditation. Thus VCA6-NV is extremely required for those people who are nervous to penetrate the particular This company. However it is very difficult if youre busy functioning or perhaps studying to pass through the particular VMware Certified Associate 6 - Network Virtualization test. Pass4sure VMware VCA6-NV examine manuals will help you saving a lot of moment,energy and resource within the VCA6-NV test. You can manage this particular VCA6-NV test effectively by our VCA6-NV pdf and test motor. Were able to keep your merchandise in a timely manner and enable people to learn VMware information effortlessly. Also you can download the particular VMware VCA6-NV pdf demo edition completely free.

2016 Jul VCA6-NV testing engine

Q11. You want to use an existing NSX Manager to extend logical networks to the ESXi hosts of a new cluster.

What should you do?

A. On the Installation > Host Preparation page of the Networking & Security section of the vSphere Web Client, click the Install link for the new cluster.

B. On the Installation > Host Preparation page of the Networking & Security section of the vSphere Web Client, click the Install link for each of the new hosts.

C. On the Installation > Management page of the Networking & Security section of the vSphere Web Client, click the green plus sign to deploy a new NSX controller node to the new cluster.

D. On the Installation > Logical Network Preparation page of the Networking & Security section of the vSphere Web Client, create a new Transport Zone for the new cluster.

Answer: A


Q12. Which two web browsers are supported for programming the NSX REST API? (Choose two.)

A. Internet Explorer

B. Chrome

C. Firefox

D. Safari

Answer: B,C


Q13. What is the minimum MTU size recommended by VMware for the physical network when deploying NSX for vSphere?

A. 1550

B. 1600

C. 2148

D. 9000

Answer: B


Q14. Which two are pieces of information required to perform an NSX backup? (Choose two.)

A. Transfer protocol

B. Default Port

C. Number of backups retained

D. Filename prefix

Answer: AD


Q15. Which condition could prevent an ESXi host from receiving VXLAN Tunnel End Point (VTEP) tables?

A. The ESXi host is disconnected from vCenter Server

B. The netcpa agent is not running on the ESXi host

C. The vsfwd agent is not running on the ESXi host

D. The NSX controller on the ESXi host is down

Answer: B


VCA6-NV exam price

Most up-to-date VCA6-NV training:

Q16. Which tool is used to detect rogue services?

A. NSX Logical Firewall

B. NSX Logical Router

C. Activity Monitoring

D. Flow Monitoring

Answer: D


Q17. A vSphere cluster consists of three ESXi 5.5 hosts. Each host has five powered-on virtual machines. Which option will successfully configure the hosts to use a newly-created vSphere Distributed Switch (vDS) with a single port group?

A. Using the vSphere Web Client, for each host, select a host, click Manage, click Networking, and click the icon to Add host networking.

B. Using the vSphere Web Client, for each host, select a host, right-click the host, select All vCenter Actions, and then select Add Networking.

C. Using the vSphere Web Client, select each of the running virtual machines and edit the settings of the network adapters.

D. Using the vSphere Web Client, select the newly created VDS and click Add and Manage Hosts.

Answer: D


Q18. Which configuration change on the physical infrastructure is required when deploying NSX?

A. Increase the MTU size on the physical switches

B. Enable multicast when the control plane mode is set to unicast

C. Disable spanning tree protocol

D. Enable IGMP snooping when the control plane mode is set to multicast

Answer: A


Q19. a requirement for the Load Balancer to operate correctly?

A. Perform Source NAT on the traffic from the clients.

B. Connect the Load Balancer directly to the same subnet as the VMs that are part of the Server Pool.

C. Perform Destination NAT on the traffic from the clients.

D. Point the virtual machines in the Server Pool to the Load Balancer as their default gateway.

Answer: A


Q20. What is a prerequisite to deploying a Logical Switch?

A. Configure the VXLAN Tunnel Endpoint's (VTEP) VLAN on the trunk in the physical switches.

B. Add the ESXi hosts to the same vSphere Distributed Switch.

C. Prepare and configure VTEPs on the ESXi hosts using the vSphere Web Client.

D. Create a port group on the vSphere Distributed Switch.

Answer: A



see more VCA6-NV dumps