Aug 2016 updated: Pass4sure VMware VCA6-NV exam 101-110

VMware can be an organization that has purchased global reputation on the planet. It is quite well known from it field. VMware VCA6-NV relates to personal pc machines which include hardware and software. It is actually superior in the market due to the proficiency and quality of deliver the results. VMware presents quite a few certification which have been pretty greatly regarded in addition to required by IT professionals and through The item industry. With VMware rise on the level benefits.

2016 Aug VCA6-NV exam topics

Q101. What is the appropriate source from which to deploy the VMware NSX Manager component?

A. Open Virtualization Appliance (OVA) file

B. VMware Infrastructure Bundle (VIB) file

C. VMware vSphere Update Manager update baseline

D. MSI install package

Answer: A


Q102. What are two advantages for using NSX for vSphere's Logical Switching? (Choose two.)

A. Expands the number of available VLANs.

B. Allows for Layer 2 switching over Layer 3 infrastructure.

C. Distributes Layer 3 data across multiple hypervisors.

D. Provides for 10,000 logical segments.

Answer: B,D


Q103. You have deployed a two-tiered application using four virtual machines:

✑ Two virtual machines are web application servers

✑ Two virtual machines providing a clustered database service

What feature can you configure to provide the most accurate account for only the traffic

between the web servers and the clustered database?

A. On the vSphere Distributed Switch, configure the use of a port mirroring session using the Encapsulated Remote Mirroring (L3) Source session type.

B. On the vSphere Distributed Switch, configure the use of a port mirroring session using the Remote Mirroring Destination session type.

C. On the vSphere Distributed Switch, configure the use of an Isolated Private VLAN for the ports of the four virtual machines.

D. On the vSphere Distributed Switch, configure Netflow for the distributed virtual port group and enable Process internal flows only for the distributed switch.

Answer: D


Q104. In a data center using a leaf and spine architecture, which two statements define the connectivity between the leaf and spine tiers required to provide optimal network connectivity for NSX? (Choose two.)

A. Links are required between leaf and spine switches, and from each spine switch to other spine switches in the architecture.

B. Links are required between leaf and spine switches in the architecture to form a point-to- point connection between the two tiers.

C. High availalability and scalability should be achieved using NSX High Availability.

D. High availability and scalability should be achieved using Equal Cost Multipathing (ECMP).

Answer: BD


Q105. What is one way that NSX improves network performance?

A. Virtual machines in different subnets residing on the same host route traffic through an NSX controller, keeping traffic on the host.

B. Virtual machines in different subnets residing on the same host route traffic through an NSX logical router, keeping traffic on the host.

C. Virtual machines in different subnets residing on the same host route traffic through an NSX Edge gateway, keeping traffic on the host.

D. Virtual machines in different subnets residing on the same host route traffic through an NSX switch, keeping traffic on the host.

Answer: B


VCA6-NV question

Renovate VCA6-NV sample question:

Q106. Which option is VMware's best practice for the deployment of NSX Manager and NSX Controller components?

A. Deploy the NSX Manager and NSX Controller components to a management cluster.

B. Deploy the NSX Manager component to a management cluster and the NSX Controller components to a resource cluster.

C. Deploy the NSX Controller components to a management cluster and the NSX Manager component to a resource cluster.

D. Deploy the NSX Manager and NSX Controller components to a resource cluster.

Answer: A


Q107. An administrator manages a TFTP server virtual machine that is connected to a Logical Switch with a VNI of 7321. The TFTP server has been configured to use port 1069. An NSX Edge Service Gateway is connected to VNI 7321 and has an uplink interface with

access to the physical network. Assume external users can reach the Service Gateway.

What should the administrator configure to ensure external connections to the TFTP server are successful?

A. Create a DNAT rule with the original port of 69 and translated port of 1069.

B. Create a SNAT rule with the original port of 1069 and translated port of 69.

C. Create a SNAT rule with the original port of 69 and translated port of 1069.

D. Create a DNAT rule with the original port of 1069 and translated port of 69.

Answer: A


Q108. Your company has a policy regarding the use of distributed virtual port groups for application deployments that requires all port configurations to maintain a finite maximum.

What two configuration options will assure that only a finite, specific number of ports can be configured on a distributed virtual port group? (Choose two.)

A. Configure the Port binding option value for Ephemeral.

B. Configure the Port allocation option value for Elastic.

C. Configure the Port binding option value for Static Binding.

D. Configure the Port allocation option value for Fixed.

Answer: CD


Q109. Which NSX Data Security role has the permission to start and stop data security scans?

A. Security Administrator

B. NSX Administrator

C. Auditor

D. Enterprise Administrator

Answer: B


Q110. -- Exhibit –

An administrator has created the NSX network shown in the exhibit:

Both VMs use the same Distributed Router for their default gateway. VM-B receives an IP message from VM-A.

What is the source MAC address of the IP message received by VM-B?

A. VM-A's MAC address.

B. VM-B's default gateway's MAC Address.

C. VM-A's default gateway's MAC address.

D. Logical Switch 7321's MAC address.

Answer: A



see more VCA6-NV dumps