70-667 preparation(46 to 60) for consumer: Apr 2016 Edition

Exam Code: 70-667 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Microsoft SharePoint Server 2010, Configuring (Available in 2010)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-667 Exam.

2016 Apr 70-667 Study Guide Questions:

Q46. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to be notified if the server farm account is used for service Applications in the server farm. 

What should you do? 

A. From Reporting, click View Administrative reports and set an alert. 

B. From Reporting, click View Web analytics reports and set an alert. 

C. From Health Analyzer, click Review problems and solutions and set an alert. 

D. From Health Analyzer, click Review Rule definitions and set an alert. 

Answer: D


Q47. You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to perform backup and restore of a site collection and its content database by using Windows PowerShell. 

Which command should you run to back up a web application? 

A. Restore-SPFarm - Directory \\FileServer_Name\share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite -Item "Farm\Microsoft SharePoint Foundation Web Application\AdventureWorks" 

B. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -BackupMethod Full 

C. Restore-SPSite http://localhost -Path \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder SiteBackup.bak - Force 

D. Backup-SPFarm - Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder-Item "Farm\Microsoft SharePoint Foundation Web Application\AdventureWorks" -BackupMethod Full 

E. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -BackupMethod Full Item WSS_AdventureWorks 

F. Backup-SPSite http://localhost -Path \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder\SiteBackup.bak 

G. Restore-SPFarm - Directory \\FileServer_Name\ share\site_name.bak-RestoreMethod Overwrite -Item WSS_AdventureWorks 

H. Restore-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\ share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite ¨C ConfigurationOnly 

Answer: E


Q48. You are the administrator of a SharePoint 2010 farm. 

You need to back up a site collection by using a Microsoft SQL database snapshot. 

What should you do? 

A. From the SharePoint 2010 management shell, run the backup-spsite cmdlet. 

B. From Central Administration, perform a granular backup. 

C. From the command prompt, run the stsadm.exe command. 

D. From Central Administration, perform a component-level backup. 

Answer: A


Q49. DRAG DROP 

You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm. 

You copy a solution package named Branding.wsp to the C:\Temp directory on a server in the farm. 

You need to deploy the solution to all servers in the farm. 

From the SharePoint Server 2010 Service Pack l (SP1) Management Shell, which cmdlets should you run? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q50. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You have a team site named Site1. You create a new SharePoint group named Group1. 

You need to configure the permissions of Site1 to meet the following requirements: 

-Allow the members of Group1 to add Items. -Prevent the members of Group1 from deleting Items. 

What should you do? 

A. Assign the Contribute permission level to Group1. 

B. Assign the View Only permission level to the Site1 Members group. 

C. Add a new permission level and assign the new permission level to Group1. 

D. Add a new authentication provider and assign the Manage Hierarchy permission level to Group1. 

Answer: C


70-667  test preparation

Leading 70-667 download:

Q51. You have a Web Application named WebApp1. WebApp1 contains one site collection. 

You need to configure the Anonymous Access Restrictions settings for WebApp1. 

Which settings should you modify before you configure the Anonymous Access Restrictions settings? 

A. Authentication Providers 

B. Permission Policy 

C. User Permissions 

D. User Policy 

Answer: A


Q52. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains a web application named WebApp1. WebApp1 contains one site collection named Portal. 

WebApp1 is configured to use NTLM authentication. 

You need to implement forms-based authentication for Portal. What should you do? (Each correct answer part of the solution. Choose all that apply.) 

A. Modify the Client.config file. 

B. Modify the Web.config file. 

C. Create a managed metadata service connection. 

D. Extend WebApp1. 

E. Create a new web application. 

Answer: BD


Q53. You have a Microsoft Office SharePoint Server 2007 Service Pack 2 (SP2) server farm. 

You upgrade the server farm to SharePoint server 2010. 

You open a SharePoint site and discover that you cannot select the Visual Upgrade option. 

You need to ensure that you can perform a visual upgrade of the SharePoint site. 

What should you do? 

A. Run the upgrade-spcontentdatabase cmdtet. 

B. Run psconfig.exe and specify the -cmd parameter. 

C. Run stsadm.exe and specify the setpropertcy operation. 

D. Run stsadm.exe and specify the preupgradecheck operation. 

Answer: A


Q54. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You need to ensure that users can create a maximum of 300 alerts for a Web application. 

What should you do? 

A. Configure Resource Throttling 

B. Configure Send To Connections 

C. Specify a Web Application user policy. 

D. Configure the Web Application General Settings. 

Answer: D


Q55. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You create a new page. 

You need to prevent site members from modifying the page. You must achieve this goal without changing the permissions currently assigned to other pages. 

What should you do first? 

A. Edit the page properties. 

B. Modify the site permissions. 

C. Stop inheriting permissions on the page. 

D. Publish a minor version of the page. 

Answer: C


certleader.com

Exact 70-667 training materials:

Q56. Your company network includes a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server. You create an http://www.contoso.com web application that has multiple site collections. 

The site collections have a large amount of content residing across lists. You deploy custom web parts that query the list items through the SharePoint object model. 

You need to ensure that the custom code that queries the list items and default list views remains within 2,500 items for each request. 

What should you do? 

A. Set the value of the PropertySize attribute to 2500 on the WebPartLimits node in the web.config file. 

B. Limit List View(s) to display only 2,500 items for each list that includes more than 2,500 items. 

C. Set the value of HTTP Request Monitoring and Throttling to No. Set the value of Daily Time Window for Large Queries to 0 hours 

D. From the SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) Management Shell, run the following commands: 

$site = get-spsite http://www.contoso.com $site.WebApplication.MaxItemsPerThrottledOperation = 

2500 $site.WebApplication.AllowOMCodeOverrideThrottleSettings = $false 

$site.Dispose() 

Answer: D


Q57. Applications named WebApp1 and WebApp2. WebApp1 contains one site collection. The site collection contains 300 sites. WebApp2 is used to host personal sites. 

You need to ensure that trace logs are deleted automatically two days after the logs are created. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you use? 

A. Set-SPContentDatabase 

B. Set-SPUsageService 

C. Set-SPSite 

D. Set-SPDiagnosticConfig 

E. Install-SPApplicationContent 

F. Set-SPWeb 

G. Set-SPAlternateURL 

H. Set-SPTimerJob 

I. Enable-SPHealthAnalysisRule 

J. New-SPWebApplication 

K. Enable-SPTimerJob 

L. Set-SPLogLevel 

M. New-SPWebApplicationExtension 

N. Remove-SPUsageApplication 

Answer: D


Q58. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You have an Active Directory user account named Apps that is used for a large number of Application pools. 

You need to change the password of Apps every 30 days. You must achieve this goal using the minimum amount of administrative effort. 

What should you do? 

A. Run stsadm.exe and specify the setapppassword operation. 

B. Run stsadm.exe and specify the updatefarmcredintials operation. 

C. From Central Administration, modify the managed accounts settings. 

D. From Central Administration, add Apps to the Delegated Administrators group. 

Answer: C


Q59. Steps to configure the SQL Server Reporting Services to work with Sharepoint 

A. Download and install the Reporting Service Add-in for Sharepoint Technologies. User Sharepoint Central Administration to configure report server integration. Specify a single report server URL and set an authentication type on requests directed to the report server, grant database access to the Report Server service account. 

B. Use the Change Database Wizard in the Dadabase page of Reporting Services Configuration Manager to create the report server database in Sharepoint intergation mode 

C. Use Reporting services configuration manager to update the connection to the report server database to allow Sharepoint intergration 

D. Use SQL server management studio to administer a report server database. Select features in SharePoint Central Administration to allow report server 

Answer: A


Q60. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You have a SharePoint solution named Solution1. Solution1 contains a feature named Feature1. 

Featue1 installs a custom Web Part to the Global Assembly Cache. 

You deactivate Feature1 and retract Solution1 from the server farm. 

The custom Web Part still appears on the list of Web Parts that users can add to Web Part pages. 

You need to prevent the custom Web Part from appearing on the list of Web Parts that users can add to Web Part pages. 

What should you do? 

A. Modify the default.master master page. 

B. Run gacutil.exe and specify the uninstall parameter. 

C. Run stsadm.exe and specify the deletesolution operation. 

D. Delete the Web Part descriptor from the Web Part Gallery. 

Answer: D



see more 70-667 dumps