16 tips on How to MB6-886 Test Like a Badass [1 to 16]

Verified of MB6-886 exam price materials and lab for Microsoft certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated MB6-886 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar MB6-886 Study Guide Questions:

Q1. You are planning for the replenishment of shelf-life items in Microsoft Dynamics AX 2012. 

Which of the following requirements must be met? 

A. The Consider shelf life option must be selected on the master plan. 

B. Items must be formula items. 

C. Items must be serial-controlled items. 

D. The coverage group.ˉs coverage code must be set to Shelf life. 

Answer: A 


Q2. You plan to configure the shelf life for a released item. You are assigning an item model group to the item. Which of the following reservation parameters must the item model group have? (Each correct answer is a complete solution. Choose two). 

A. Backward from ship date 

B. FEFO date-controlled 

C. Pick criteria 

D. LIFO date-controlled 

Answer: AB 


Q3. If you want to see which users are logged into Microsoft Dynamics SL and what windows they are currently using, where would you look? 

A. the Active Users utility under the Administration group 

B. the Event Log Viewer utility under the Administration group 

C. the SQL Server logs in Microsoft SQL Server Management Studio 

D. the Event Viewer in the Administrative Tools group 

Answer: A 


Q4. The Application Server name must be the same as which of the following? 

A. the name of the machine that the Application Server is being run on 

B. the name of the machine that the Application Server is being created on 

C. the name of the user who will log on and activate the Application Server 

D. the name of the user creating the Application Server 

Answer: C 


Q5. You are using intercompany planning in Microsoft Dynamics AX 2012. 

You create a purchase order in company A, with company B as the vendor. 

What does Microsoft Dynamics AX 2012 create in company B? 

A. an intercompany general ledger posting 

B. an intercompany sales order 

C. an intercompany inventory transfer 

D. an intercompany purchase order 

Answer: B 


MB6-886 torrent

Refresh MB6-886 exam question:

Q6. Which of the following is a valid batch disposition setting for master planning purposes in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. Nettable 

B. Unavailable 

C. Available 

D. No Pick 

Answer: A 


Q7. For which of the following production types can you set up a catch weight item? (Each correct answer is a complete solution. Choose two). 

A. by-product 

B. bill of materials (BOM) 

C. co-product 

D. planning item 

Answer: AC 


Q8. Which of the following payment types are valid for rebate agreements? (Each correct answer is a complete solution. Choose two.) 

A. credit note 

B. trade spending 

C. cash payment 

D. customer deduction 

Answer: BD 


Q9. Which files are required to run Transaction Import? Choose the 2 that apply. 

A. Control Macro 

B. Data 

C. Import Instruction 

D. Transaction 

Answer: AB 


Q10. Which of the following are steps in troubleshooting system bottlenecks? Choose the 2 that apply. 

A. Repeat monitoring after every change. 

B. Make all changes in a given area together. 

C. Make one change at a time. 

D. Verify with the users that the system is faster. 

Answer: AC 


MB6-886 exam engine

Certified MB6-886 real exam:

Q11. Which of the following defines the rebate process cycle between sales finance in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. invoicing, generate rebates, cumulate rebates, process rebates, approve rebates 

B. order entry, generate rebates, cumulate rebates, process rebates, approve rebates 

C. order entry, generate rebates, cumulate rebates, approve rebates, process rebates 

D. invoicing, generate rebates, cumulate rebates, approve rebates, process rebates 

Answer: D 


Q12. What is the purpose of the Microsoft Dynamics SL Application Server? 

A. to authenticate Microsoft Dynamics SL users when they log in 

B. to manage access to the Microsoft Dynamics SL program files 

C. to manage access to the Microsoft SQL Server databases 

D. to offload printing and processing to a designated machine 

Answer: D 


Q13. Which of the following terms refers to a record for a commodity market that affects commodity prices in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. quantity margin template 

B. create price margin data 

C. cost basis type 

D. pricing template 

Answer: C 


Q14. What is the primary purpose of the Containerized Packaging feature of Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. To group batch orders sales orders together. 

B. To view production orders batch orders in a common interface. 

C. To group batch orders purchase orders together. 

D. To produce fully consume a bulk item into packed items. 

Answer: D 


Q15. An item in a production batch must be retested in 30 days to validate that it meets standards. You need to generate a report that informs you to retest the production batch in 30 days. What should you do? 

A. Set the Shelf life period in days to 30. 

B. Set the Shelf advice period in days to 30. 

C. Set the Best before period in days to 30. 

D. Set the Expiration date to 30 days from the manufacturing date. 

Answer: B 


Q16. What is the purpose of the commodity pricing template in Microsoft Dynamics AX 2012? 

A. To control the number of lines that can be defined in the chain. 

B. To filter records in the Price margin update - lines form. 

C. To define the cost multiplier and margins for each set of price break quantities. 

D. To update the trade agreement journal with the new sales price for a commodity. 

Answer: C