Verified 200-125 questions Reviews & Tips

Exam Code: 200-125 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-125 Exam.

2016 Sep 200-125 free draindumps

Q161. - (Topic 4) 

Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


Q162. - (Topic 4) 

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) 

A. It requires the use of ARP. 

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. 

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. 

D. It routes over links rather than over networks. 

Answer: B,D 


Q163. - (Topic 2) 

Refer to Exhibit: 


How many broadcast domains are shown in the graphic assuming only the default VLAN is configured on the switches? 

A. one 

B. two 

C. six 

D. twelve 

Answer: A 


Q164. - (Topic 1) 

Host 1 is trying to communicate with Host 2. The e0 interface on Router C is down. 


Which of the following are true? (Choose two.) 

A. Router C will use ICMP to inform Host 1 that Host 2 cannot be reached. 

B. Router C will use ICMP to inform Router B that Host 2 cannot be reached. 

C. Router C will use ICMP to inform Host 1, Router A, and Router B that Host 2 cannot be reached. 

D. Router C will send a Destination Unreachable message type. 

E. Router C will send a Router Selection message type. 

F. Router C will send a Source Quench message type. 

Answer: A,D 


Q165. - (Topic 8) 

Refer to the exhibit. 


Which statement describes DLCI 17? 

A. DLCI 17 describes the ISDN circuit between R2 and R3. 

B. DLCI 17 describes a PVC on R2. It cannot be used on R3 or R1. 

C. DLCI 17 is the Layer 2 address used by R2 to describe a PVC to R3. 

D. DLCI 17 describes the dial-up circuit from R2 and R3 to the service provider. 

Answer: C 


200-125 book

Updated 200-125 free exam questions:

Q166. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which two statements are true about interVLAN routing in the topology that is shown in the exhibit? (Choose two.) 

A. Host E and host F use the same IP gateway address. 

B. Router1 and Switch2 should be connected via a crossover cable. 

C. Router1 will not play a role in communications between host A and host D. 

D. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 must be configured with subinterfaces. 

E. Router1 needs more LAN interfaces to accommodate the VLANs that are shown in the exhibit. 

F. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 and the FastEthernet 0/1 interface on Switch2 trunk ports must be configured using the same encapsulation type. 

Answer: D,F 


Q167. - (Topic 2) 

Which are valid modes for a switch port used as a VLAN trunk? (Choose three.) 

A. transparent 

B. auto 

C. on 

D. desirable 

E. blocking 

F. forwarding 

Answer: B,C,D 


Q168. - (Topic 7) 







What would be the effect of issuing the command ip access-group 114 in to the fa0/0 interface? 

A. Attempts to telnet to the router would fail. 

B. It would allow all traffic from the 10.4.4.0 network. 

C. IP traffic would be passed through the interface but TCP and UDP traffic would not. 

D. Routing protocol updates for the 10.4.4.0 network would not be accepted from the fa0/0 interface. 

Answer: B 


Q169. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Assuming that the entire network topology is shown, what is the operational status of the interfaces of R2 as indicated by the command output shown? 

A. One interface has a problem. 

B. Two interfaces have problems. 

C. The interfaces are functioning correctly. 

D. The operational status of the interfaces cannot be determined from the output shown. 

Answer: C 


Q170. - (Topic 9) 

Which protocol is the Cisco proprietary implementation of FHRP? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. CARP 

Answer: A 



see more 200-125 dumps