Amazing 2v0-620 vsphere 6 foundations beta secrets

Pass4sure is popular for providing students with the most trustworthy and exact certification exam preparatory materials. The idea enjoys the higher reputation for a lot of years. Many candidates have handed down their desired exam with the help associated with Pass4sures training products. The professors keep in mind that they work hard to style the high-quality exam demos as well as give the candidates the most effective preparation materials. They make certain that their own customers will certainly make excellent achievements after using their products. But they additionally provide along with full refund within case associated with failure.

2016 Sep 2v0-620 exam:

Q71. A vSphere administrator has been using vSphere in evaluation mode and now wants to deploy an environment that provides the same features. 

Which edition of vSphere provides similar functionality to evaluation mode? 

A. Enterprise Plus 

B. Enterprise 

C. Standard 

D. Essentials 

Answer: A 


Q72. A virtual machine is experiencing performance issues. The following performance metrics are observed: 

. CPU usage value for the virtual machine is above 90% 

. CPU ready value for the virtual machine is above 20% 

Which two activities will likely resolve the performance issues? (Choose two.) 

A. Set a CPU reservation for the virtual machine. 

B. Increase the CPU limit on the virtual machine. 

C. Decrease CPU shares equally for all virtual machines on the host. 

D. Increase CPU shares equally for all virtual machines on the host. 

Answer: A,B 


Q73. Refer to the Exhibit. 


An administrator is installing Windows into a virtual machine. The DVD has been mounted on the Host and configured for the virtual machine as shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, when the virtual machine is booted, why would it attempt to search for a PXE server? 

A. The CD/DVD device is not connected. 

B. The ISO is in the incorrect storage location. 

C. The OS minimum requirements have not been met. 

D. The CD/DVD device is not set to Client Device. 

Answer: A 


Q74. Which three are requirements when using vMotion to move a virtual machine across vCenter Server systems? (Choose three.) 

A. Both vCenter Servers must be using Enhanced Linked Mode. 

B. Both vCenter Servers must be in the same Single Sign-On Domain. 

C. Time must be synchronized. 

D. Duplicate VM MAC addresses must be configured. 

E. Both vCenter Servers must have High Availability enabled on source and destination clusters. 

Answer: A,B,C 


Q75. An attempt to enable vSphere Fault Tolerance for a powered-on virtual machine fails. 

Which two scenarios would result in this failure? (Choose two.) 

A. The virtual machine has three vCPUs configured. 

B. The host on which the virtual machine is running has insufficient memory resources. 

C. The virtual machine has insufficient resources to accommodate full reservation plus the overhead memory. 

D. VMware High Availability is enabled on the cluster of which this host is a member. 

Answer: B,C 


2V0-620 download

Renewal 2v0-620 free:

Q76. Which two allow for the disabling of Network Rollback operations? (Choose two.) 

A. Modifying the vpxd advanded configuration options and adding the config.vpxd.network.rollback key 

B. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the<rollback> xml tag 

C. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the <networkrollback> xml tag 

D. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\firstboot\vpxd-service-spec.prop file and adjusting the <rollback> xml tag 

Answer: A,B 


Q77. Which load balancing policy, previously limited to vSphere Distributed Switches, is now available on vSphere Standard Switches with vSphere 6.x? 

A. Route based on physical NIC workload 

B. Route based on IP Hash 

C. Route based on the originating virtual port 

D. Route based on Source MAC Hash 

Answer: A 


Q78. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --

-- Exhibit --


An administrator has created the resource pool configuration shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which virtual machine(s) can be successfully powered on? 

A. VM-M1 only 

B. VM-K1 only 

C. VM-K1 and VM-K2 only 

D. VM-K1, VM-K2, and VM-M1 

Answer: D 


Q79. An administrator creates an ESXi cluster using vSphere Auto Deploy. The ESXi hosts are configured to get a management IP address from a DHCP server. The administrator needs 

to troubleshoot the management network on one of the hosts. Which DCUI option should the administrator use to renew the DHCP lease? 

A. Restart Management Network 

B. Restore Network Settings 

C. Test Management Network 

D. Configure Management Network 

Answer: A 


Q80. Which two NFS Protocol versions does vSphere 6 support? (Choose two.) 

A. Version 3 

B. Version 3.1 

C. Version 4 

D. Version 4.1 

Answer: A,D 



see more 2V0-620 dumps