How to win with 201-400

Exam Code: 400-201 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE SP Written v4.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-201 Exam.

2016 Oct ccie 400-201 dump:

Q31. In a routing virtualization concept, which are the two main techniques for creating virtualized router entities as defined by their physical and operational characteristics? (Choose two.) 

A. VDC 

B. SVR 

C. DRP 

D. HVR 

E. SDR 

Answer: B,D 

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/solutions/collateral/ns341/ns524/ns562/ns573/white_paper_c1 1-512753_ns573_Networking_Solutions_White_Paper.html 


Q32. Which Cisco IOS XR Virtualization technology provides full isolation between virtualized routing instances for extra control plane resources? 

A. HVR 

B. SVR 

C. SDR 

D. DRP 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/solutions/collateral/ns341/ns524/ns562/ns573/white_paper_c11-512753_ns573_Networking_Solutions_White_Paper.html 


Q33. What are the four key design requirements for mobile IP backhaul? (Choose four.) 

A. X2 interface turning point 

B. bandwidth 

C. Layer 2 Tunneling 

D. native IPv6 support 

E. DiffServQoS 

F. MPLS-enabled interface 

G. network timing distribution and recovery 

H. mandatory Layer 3 access up to a cell site 

Answer: C,D,G,H 

Explanation: http://www.cisco.com/web/about/ac123/ac147/archived_issues/ipj_14-3/143_backhaul.html 


Q34. A network engineer is responsible for implementing a solution with Cisco IOS XR Software that insures continuous forwarding during a control plane failure. Which two technologies should the engineer consider? (Choose two.) 

A. TE FRR 

B. IP FRR 

C. graceful restart 

D. BFD 

E. NSR 

Answer: C,E 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/crs/software/crs_r4-3/mpls/configuration/guide/b_mpls_cg43xcrs/b_mpls_cg43crs_chapter_01.html#task_1129 


Q35. When troubleshooting a DoS attack, a support engineer finds a huge number of packets that are destined to one of the core routers interface IP address. By the time the packets reach this core router, they have a TTL of 0. Based on Cisco platform running IOS 15.3S, which technique is most effective in resolving this problem 

A. Configure LPTS. 

B. Configure an ACL on the core router interface. 

C. Configure CoPP on the core router. 

D. Configure policing on PE routers. 

E. Configure a receive ACL on the core router. 

Answer: C 


400-201 exam prep

Regenerate 400-201 ccie:

Q36. Which BGP feature improves the convergence and response time to adjacency changes with BGP neighbors? 

A. reducing BGP scanner timing to the minimum that is supported 

B. BGP Multihop 

C. Next-Hop Address Tracking 

D. Fast Peering Session Deactivation 

E. TTL Security Check 

Answer: C 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2sb/feature/guide/sbbnhop.html 


Q37. A network engineer is responsible for implementing a solution with Cisco IOS XR Software that ensures continuous forwarding during a control plane failure. Which two technologies should the engineer consider? (Choose two.) 

A. IP FRR 

B. NSR 

C. graceful restart 

D. BFD 

E. TE FRR 

Answer: B,C 


Q38. An engineer is working to provide high availability to a Service Provider core network. Which BGP command enables a backup path to be installed in the RIB and CEF tables? 

A. maximum-paths ibgp 

B. bgp additional-paths install 

C. maximum-paths eibgp 

D. bgp additional-paths select 

E. bgp advertise-best-external 

Answer: B 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_bgp/configuration/xe-3s/irg-xe-3s-book/bgp_best_external.html#GUID-66F31B75-B1E6-4B38-9B4D-6A89839930CE 


Q39. Refer the exhibit. Two Autonomous Systems are enabled to support multicast. An engineer wants to set up configuration so that a multicast client at AS 100 can receive multicast traffic from the M-Server at AS 200. However, the RP announcements must be limited within each autonomous system site. Which Cisco IOS configuration achieves this goal? 


A. On both ASBRs Eth0/0 and the no ip pim sparse-mode command. 

B. On both ASBRs add the ip pim send-rp-discovery scope 1 command. 

C. On both RPs add the ip pim send-rp-discovery scope 2 command. 

D. On both ASBRs Eth0/0 add the ip pim bsr-border command. 

E. On both ASBRs Eth0/0 add the ip pim dense-mode command. 

F. On both RPs add the ip pim bsr-border command. 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/ipmulti/command/reference/fiprmc_r/1rfmult2.html#wp1050039 It filters the BSR message: http://tools.ietf.org/html/rfc5059#section-4.1 


Q40. Refer to the exhibit. 


R1 is using the RP that is learned via BSR R1 also has a static RP configuration in place. 

In order to prefer the static RP over BSR, which configuration should be applied on R1? 

A. ip pim bsr-candidate loopback 0 priority 200 

B. ip pim rp-address 172.1.224.3 priority 200 

C. ip pim bsr-candidate loopback 0 override 

D. ip pim rp-address 172.1.224.3 override 

Answer: D 



see more 400-201 dumps