Finding Most recent 200-125 guidance

Sighing up from Ucertify.com, youll get each of the Cisco Cisco exam demos. The Cisco 200-125 exam questions and answers are introduced in 2 forms. The 2 forms are Pdf and Test Serp. Both tend to be free downloadable in your case when we confirm your current payment. You d much better take a quiz before buying each of our Cisco Cisco products in order to check out your current strong and weak areas. Spend more time on the weak items and lay any solid foundation for the Cisco 200-125 exam preparation.

2016 Oct 200-125 latest exam

Q121. - (Topic 2) 

Which two of these are characteristics of the 802.1Q protocol? (Choose two.) 

A. It is used exclusively for tagging VLAN frames and does not address network reconvergence following switched network topology changes. 

B. It modifies the 802.3 frame header, and thus requires that the FCS be recomputed. 

C. It is a Layer 2 messaging protocol which maintains VLAN configurations across networks. 

D. It includes an 8-bit field which specifies the priority of a frame. 

E. It is a trunking protocol capable of carrying untagged frames. 

Answer: B,E 


Topic 3, IP addressing (IPv4 / IPv6) 

88. - (Topic 3) 

Given an IP address 172.16.28.252 with a subnet mask of 255.255.240.0, what is the correct network address? 

A. 172.16.16.0 

B. 172.16.0.0 

C. 172.16.24.0 

D. 172.16.28.0 

Answer: A 


Q122. - (Topic 3) 

You have been asked to come up with a subnet mask that will allow all three web servers to be on the same network while providing the maximum number of subnets. Which network address and subnet mask meet this requirement? 

A. 192.168.252.0 255.255.255.252 

B. 192.168.252.8 255.255.255.248 

C. 192.168.252.8 255.255.255.252 

D. 192.168.252.16 255.255.255.240 

E. 192.168.252.16 255.255.255.252 

Answer: B 


Q123. - (Topic 4) 

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0? 

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0 

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0 

D. network all-interfaces area 0 

Answer: A 


Q124. - (Topic 2) 

Which command can be used from a PC to verify the connectivity between hosts that connect through a switch in the same LAN? 

A. ping address 

B. tracert address 

C. traceroute address 

D. arp address 

Answer: A 


Q125. - (Topic 4) 

Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer: B 


200-125 exam cost

Latest 200-125 exam price:

Q126. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Based on the information given, which switch will be elected root bridge and why? 

A. Switch A, because it has the lowest MAC address 

B. Switch A, because it is the most centrally located switch 

C. Switch B, because it has the highest MAC address 

D. Switch C, because it is the most centrally located switch 

E. Switch C, because it has the lowest priority 

F. Switch D, because it has the highest priority 

Answer: E 


Q127. - (Topic 1) 

For what two purposes does the Ethernet protocol use physical addresses? (Choose two.) 

A. to uniquely identify devices at Layer 2 

B. to allow communication with devices on a different network 

C. to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3 packet 

D. to establish a priority system to determine which device gets to transmit first 

E. to allow communication between different devices on the same network 

F. to allow detection of a remote device when its physical address is unknown 

Answer: A,E 


Q128. - (Topic 4) 

A router receives information about network 192.168.10.0/24 from multiple sources. What will the router consider the most reliable information about the path to that network? 

A. a directly connected interface with an address of 192.168.10.254/24 

B. a static route to network 192.168.10.0/24 

C. a RIP update for network 192.168.10.0/24 

D. an OSPF update for network 192.168.0.0/16 

E. a default route with a next hop address of 192.168.10.1 

F. a static route to network 192.168.10.0/24 with a local serial interface configured as the next hop 

Answer: A 


Q129. - (Topic 2) 

What value is primarily used to determine which port becomes the root port on each nonroot switch in a spanning-tree topology? 

A. path cost 

B. lowest port MAC address 

C. VTP revision number 

D. highest port priority number 

E. port priority number and MAC address 

Answer: A 


Q130. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


A technician is troubleshooting host connectivity issues on the switches. The hosts in VLANs 10 and 15 on Sw11 are unable to communicate with hosts in the same VLANs on Sw12. Hosts in the Admin VLAN are able to communicate. The port-to-VLAN assignments are identical on the two switches. What could be the problem? 

A. The Fa0/1 port is not operational on one of the switches. 

B. The link connecting the switches has not been configured as a trunk. 

C. At least one port needs to be configured in VLAN 1 for VLANs 10 and 15 to be able to communicate. 

D. Port FastEthernet 0/1 needs to be configured as an access link on both switches. 

E. A router is required for hosts on SW11 in VLANs 10 and 15 to communicate with hosts in the same VLAN on Sw12. 

Answer: B 



see more 200-125 dumps