Jul 2016 updated: Examcollection Cisco 500-006 practice test 11-20

Act now and download your Cisco 500-006 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 500-006 tutorials. Download Improved Cisco Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2 exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 500-006 with a classic professional.

2016 Jul 500-006 vce

Q11. What are the minimum required configuration settings for the provisioning Root folder? 

A. phone book URI, presence server URI, SIP server address 

B. Maximum In bandwidth, Maximum Out bandwidth, SIP server address 

C. network DNS domain name, Maximum In bandwidth, Maximum Out bandwidth 

D. network IPv4 address, network DNS domain name, SIP server address 

Answer: A 


Q12. In the Cisco TelePresence Conductor web pages, which logs can you view? 

A. system log, event log, and CDR log 

B. system log and event log 

C. event log and configuration log 

D. system log, event log, configuration log, and CDR log 

Answer: C 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q13. Two Cisco TelePresence VCSs are not configured with DNS. What are the consequences of only setting up one neighbor zone? 

A. Calls can only be made in one direction. 

B. All searches will fail between neighbors. 

C. Calls are not possible between neighbors. 

D. Registrations are not possible. 

Answer: A 

Explanation: 

Neighborzone relationship definitions are one-way; adding a system as a neighbor to your VCS does not automatically make your VCS a neighbor of that system. 


Q14. Which two items should you check on the local Cisco TelePresence C Series Codec when audio is not received? (Choose two.) 

A. The microphone is plugged in. 

B. The microphone is turned on in the menus. 

C. The volume on the monitor is turned up. 

D. The far end is sending audio. 

Answer: C,D 


Q15. How many conferencing bridges can a single full-capacity Cisco TelePresence Conductor support? 

A. 1 

B. 10 

C. 15 

D. 25 

E. 30 

F. 104 

G. 500 

H. 2400 

Answer: E 

Explanation: 

Cisco TelePresence Conductor For larger deplyoments, a full-capacity version of Cisco Telepresence Conductor is required. Up to 2400 concurrent call sessions or up to 30 Cisco Telepresence Servers or 

Telepresence MCUs are supported by one full-capacity Cisco Telepresence Conductor appliance or cluster. 

Up to three full-capacity Cisco Telepresence Conductors can be clustered to provide resilience. 


500-006 free question

Most recent 500-006 exam cram:

Q16. A Cisco VCS has a search rule that uses the pattern string of ([78]\d1\d+|Meet\..*). Which three dial strings will match the search rule? (Choose three.) 

A. meet.richard 

B. 7881000 

C. Meet.Richard 

D. 8881888 

E. 781 

F. 781.meet.richard 

G. 881000 

Answer: A,C,G 


Q17. On which three operating systems can you install Cisco TMS? (Choose three.) 

A. Windows Server 2003 SP1 or later, 32-bit 

B. Ubuntu 12.04 LTS 

C. RHEL 

D. Windows Server 2008 SP2 or later, Standard 32-bit and 64-bit 

E. Windows Server 2008 R2 SP1 or later, Standard 64-bit 

F. Windows Server 2003 R2 

G. Solaris 

H. CentOS 

Answer: A,D,E 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 

Version compatibility 

The following Windows versions are compatible with Cisco TMS: 

Windows 2003 Server Standard/Enterprise/DataCenter Editions w/SP1 or greater (latest Service Pack recommended) 

Windows 2003 R2 Standard/Enterpnse/DataCenter Editions w/SP1 or greater (latest Service Pack recommended) 

Windows 2008 R1 or R2 Standard 32bit and 64brt Editions (latest Service Pack recommended) 


Q18. What occurs when a conference with eight sites is booked through Cisco TMS? 

A. TMS will automatically choose the most appropriate MCU that is available on the network. 

B. TMS will prompt the engineer to book an MCU on the network. 

C. TMS will cascade the call by using the built-in MultiSite capabilities of the endpoints. 

D. TMS will automatically activate Multiway. 

Answer: A 

Explanation: 

Cisco TMS handles routing automatically. When booking conferences it is not necessary to specify network protocols or MCUs. You can modify the defaults sheeted by Cisco TMS on a per conference basis dunng book ing If a booking requires an MCU and no MCU is available, an error will be shown 


Q19. A user complains that their rendezvous conference fails to connect. What should the administrator check on the Cisco TelePresence Conductor? 

A. NTP is working correctly. 

B. The auto-dialed participant is defined for that user. 

C. H.323 is enabled on the System Administration page. 

D. The conference bridge has an Active status. 

Answer: D


Q20. What two protocols are used in firewall traversal? (Choose two). 

A. SIP 

B. H.239 

C. H.460.18 & 19 

D. Assent 

E. H.264 

Answer: C,D 

Explanation: 

Endpoint traversal technology requirements 

The "far end" (at home or at a hotel, for example) endpoint requirements to support firewall traversal are summarized below: 

For H .323, the endpoint needs to support Assent or H460.18 and H460.19. 

For SIP, the endpoint just needs to support standard SIP. 

Registration messages will keep the "'far end" firewall ports open for VCS to send messages to that endpoint. The VCS waits for media from the endpoint behind the firewall, before returning media to it on that same port - the endpoint does have to support media transmission and reception on the same port. 

The VCS also supports SIP outbound, which is an alternative method of keeping firewalls open without the overhead of using the full registration message. 

SIP and H.323endpoints can register to the VCS Expressway or they can just send calls to the VCS Expressway as the local "DMZ" firewall has relevant ports open to allow communication to the VCS Expressway overSIP and H.323 ports. 



see more 500-006 dumps