ms bi certification 70-448 cost? Tips for success

Act now and download your Microsoft 70-448 test today! Do not waste time for the worthless Microsoft 70-448 tutorials. Download Renew Microsoft TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan exam with real questions and answers and begin to learn Microsoft 70-448 with a classic professional.

2021 Sep exam 70-448 dumps free download:

Q136. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for Company.com. You could show detailed information when the users changes the report. 

The requirements should be met listed below: 

*When the users click a column header, only detailed information is showed. *When the report is rendered at the beginning of it, summary information is showed. 

Which is the correct answer? 

A. Before configuring the hidden property to True you should includes detailed information on the column and then configure the Visibility can be toggled through another report item attribute to 

True 

B. Before configuring the hidden property to True you should includes detailed information on the column. 

C. On the column that contains detail information, set the hidden property to False. Set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

D. Before configuring the hidden property to True you should includes detailed information on the column and then configure the Visibility can be toggled through another report item attribute to False 

Answer: A


Q137. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance for Company.com. 

You should make sure that you could set the analysis services search log for the SSAS sample. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) 

B. You should utilize SQL Server Management Studio. 

C. You should utilize Transactions Log Tool 

D. You should utilize Web Service Tool 

Answer: B


Q138. You develop a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

You need to modify the package to log event data from a text file to the SQL Server database. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Modify the Flat File Destination. 

B. Modify the log provider. 

C. Move the package file to the new path. 

D. Modify the Connection Manager. 

Answer: BD 


Q139. You maintain a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance. 

The instance stores packages in a SQL Server 2008 instance. 

You need to deploy the package of an instance of SSIS to another SSIS instance that stores its packages in a shared directory. 

What should you do? 

A. Execute the dtutil command. 

B. Execute the dtexec command. 

C. Execute the dtexecui command. 

D. Execute the dtswizard command. 

Answer: A


Q140. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for Company.com. 

You make before caching enable for a partition. 

You should make sure that SSAS could search connected information when You could update many aspects storage. 

Which is the correct answer? 

A. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to Immediate. 

B. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to LazyAggregations. 

C. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to OnCacheComplete. 

D. You should configure the attribute of ProcessingMode the partition to Common. 

Answer: A


Q141. You are a server administrator of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. The instance contains a database that is used by the members of the Sales group. You configure a new role named Northern Region by using the "{[Customers].[Region].[Region].[Northern]}' allowed permission set. 

You assign the Sales group to the Northern Region role. 

You need to verify that users in the Northern Region role can view data only for their region. 

What should you do? 

A. Temporarily add your account to the Northern Region role. 

B. Add the User ID=Northern Region; parameter to the connection string. 

C. Add the Roles=Northern Region; parameter to the connection string. 

D. Select the Enable Visual Totals check box for the Northern Region role. 

Answer: C


Q142. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution which contains a data source view (DSV) which owns a table called Worker for Company.com. 

There are some columns in the Worker below 

* WorkerKey 

* BossKey 

The BossKey column references the manager of the Workers. 

You should make sure that you should create the relationship between the workers and their boss in the DSV. 

Which is the correct answer? 

A. You should develop a Calculation which utilizes WorkerKey and BossKey 

B. You should develop a View which utilizes a relationship with WorkerKey as the source column and BossKey as the destination column. 

C. You should develop a Query which utilizes a relationship with WorkerKey as the source column and BossKey as the destination column. 

D. through utilizing BossKey, you should develop a relationship as the source column and WorkerKey as the destination column. 

Answer: D


70-448 answers

Renewal sql server 2008 exam 70-448:

Q143. You are designing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. The package includes a Data Flow task. 

You need to modify the package to write all rows that generate errors to a text file. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use the SSIS log provider for the SQL Profiler. 

B. Use the SSIS log provider for the text file. 

C. Use a Flat File Destination component. 

D. Use a Raw File Destination component. 

E. Add an Error output to the Data Flow component 

Answer: CE


Q144. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) project for Company.com. 

Some object show below in the cube 

* A time dimension named TimeDimension that has an attribute named TimeKiller. 

* A fact table named FactOrdersTable. 

Different hierarchies should be included in the Time dimension, 

You should take method to do it 

Which is the correct answer? 

A. You should design three dimension usage relationships between the Time dimension and the FactOrdersTable fact table. 

B. By defining a one-to-one relationship, you should design a single dimension usage relationship between the Time dimension and the FactOrdersTable fact table. 

C. By defining a regular relationship for both the dimension usages, you should design two dimension usage relationships between the Time dimension and the FactOrdersTable fact table 

D. By defining a many-to-many relationship for both the dimension usages, you should design two dimension usage relationships between the Time dimension and the FactOrdersTable fact table 

Answer: C


Q145. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database that contains a Product dimension. The dimension contains the Category and Subcategory attributes. 

The attributes have a Rigid relationship type. 

The data source for the Product dimension changes the relationship between the Category and Subcategory values. 

You need to execute an XML for Analysis (XMLA) command to process the dimension to successfully reflect the change. 

What should you do? 

A. Use the ProcessAdd command. 

B. Use the ProcessUpdate command. 

C. Use the ProcessIndexes command. 

D. Use the ProcessClear and the ProcessDefault commands. 

Answer: D


Q146. You implement a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. You use data mining extensions (DMX) to query a data mining model. You write the following DMX code segment to query a Bike Buyer data mining model in a Decision Tree data mining structure. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to ensure that the input columns automatically map to the columns in the data mining structure. Which code fragment should you insert at line 05? 

A. NATURAL PREDICTION JOIN 

B. PREDICTION JOIN 

C. INNER JOIN 

D. OPENQUERY 

Answer: A


Q147. You are developing a report which is difficult and cost a lot of time to produce. 

You use the technology of SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

You should make sure that you could set the report server to cache the report for 40 minutes at the beginning of the request. 

Which is the correct answer? 

A. Report snapshots should be run for report. 

B. You should run report execution caching for report. 

C. You should set the data source to utilize a DBCC INDEXDEFRAG. 

D. You should set the data source to utilize a DBCC SHRINKFILE. INDEXDEFRAG 

Answer: B


Q148. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

According to the requirement of the company, you're deploying a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

The XML configuration is not specified when deploying the package. You have to apply the configuration to the deployed package. What action should you do? 

A. The Deployment utility should be used 

B. The SETX command line utility should be used 

C. The DTEXEC command line utility should be used 

D. The DTUTIL command line utility should be used 

Answer: C


Q149. You are editing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package by using Business Intelligence Development Studio. The package uses a custom data flow component. The package runs successfully. 

You attempt to add another instance of the custom data flow component to the package. The data flow component does not appear in the toolbox or in the Choose Toolbox Items dialog box. 

You need to add the custom data flow component to the toolbox. 

What should you do? 

A. Copy the assembly to the appropriate folder. 

B. Add the assembly to the Global Assembly Cache. 

C. Register the assembly by using the REGSVR32 utility. 

D. Register the assembly by using the Assembly Registration utility (REGASM.EXE). 

Answer: A


Q150. You are managing a SQL Server Analysis Services (SSAS) database which is set through utilizing security roles and operated through a Microsoft ASP.NET application which does not located in local computer for Company.com. 

You should utilize Windows Authentication for the application. 

Not only you should make sure that the application users access the SSASdatabase normally but also you should make sure that roles' security restrictions are permitted. 

Which is the correct answer? 

A. You should set Kerberos authentication for it. 

B. You should set HTTP configurations. 

C. You should configure Web Services for HTTP authentication. 

D. You should make SecurityAuthentication attribute false 

Answer: A



see more 70-448 dumps