windows operating system fundamentals mta 98-349 : Jun 2016 Edition

Exam Code: 98-349 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Windows Operating System Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-349 Exam.

2016 Jun 98-349 Study Guide Questions:

Q113. HOTSPOT - (Topic 2) 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q114. - (Topic 2) 

You are an intern at Lucerne Publishing. 

The company needs to use multiple versions of Microsoft Office on each machine in the editing department. 

Which virtualization strategy should the company use? 

A. RDP 

B. App-V 

C. Windows XP Mode 

D. VDI 

Answer: B 


Q115. - (Topic 1) 

Which Windows 7 feature should you use to ensure that only administrators can install new software? 

A. Network and Sharing Center 

B. User Account Control 

C. Microsoft Management Console 

D. Ease of Access 

Answer: B 


Q116. - (Topic 2) 

Which two versions of Windows 7 support the Windows Anytime Upgrade functionality? (Choose two.) 

A. Professional 

B. Ultimate 

C. Enterprise 

D. Starter 

Answer: A,D 


Q117. - (Topic 1) 

You want to repair Windows by using the Windows 7 System Recovery Disc. Before you begin, which files should you back up to protect your personal data? 

A. All files in the Program Files directory. 

B. All files in the Windows directory. 

C. All files in drive C. 

D. Everything in My Documents. 

Answer: D 


98-349  exams

Renewal windows operating system fundamentals mta exam 98-349 training:

Q118. - (Topic 1) 

You insert a software installation CD into your Windows 7 computer. The CD does not launch automatically. 

You need to perform a manual installation. 

What should you do? 

A. From Control Panel, use Programs. 

B. From Control Panel, use Ease of Access. 

C. Browse the contents of the hard disk drive and locate the Program Files folder. 

D. Browse the contents of the CD and locate the Setup file. 

Answer: D 


Q119. - (Topic 2) 

Which Windows feature allows you to block access to the Task Manager? 

A. Parental Controls 

B. Group Policy 

C. User Account Control 

D. Device Manager 

Answer: B 


Q120. - (Topic 2) 

You add a network folder to a library on your computer. When you look through the list of files, you decide that you do not want to include some of the files in the library. You right-click each file that you want to remove and select Delete. 

What is the outcome of these actions? 

A. Only the library's copy of the file is deleted. 

B. The files are only removed from the library's index. 

C. The files are deleted from the original network location. 

D. Nothing happens because the Delete function is disabled when working within a library. 

Answer: C 


Q121. - (Topic 2) 

Your roommate has a laptop with Windows 7. Updates install automatically. 

Several months ago, your roommate accidentally hid several Windows updates. Now your 

roommate wants to install them. 

You need to unhide these updates in Windows Update so the computer can install them. 

What should you do? 

A. Unhide the updates from the Change Settings window. 

B. Restore hidden updates from the View Update History window. 

C. Check for new updates and include hidden updates. 

D. Unhide the updates from the Restore Hidden Updates window. 

Answer: B 


Q122. - (Topic 1) 

Which online service allows you to store and retrieve files over the Internet? 

A. Windows Future Storage 

B. Windows Live SkyDrive 

C. Windows Media Center 

D. Windows Storage Server 

Answer: B 


98-349  exams

Vivid exam 98-349 windows operating system fundamentals pdf:

Q123. HOTSPOT - (Topic 2) 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q124. HOTSPOT - (Topic 2) 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q125. - (Topic 1) 

You want to connect to a wireless access point. 

You need to view a list of available networks. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Click the network icon in the notification area. 

B. From Control Panel, use Windows Mobility Center. 

C. From Control Panel, use Network and Sharing Center. 

D. From Control Panel, use Sync Center. 

E. From Control Panel, use Ease of Access. 

Answer: A,C 


Q126. - (Topic 1) 

Which feature allows you to manually configure a hardware device? 

A. Windows Task Manager 

B. Ease of Access 

C. Device Manager 

D. Registry Editor 

Answer: C 


Q127. - (Topic 1) 

Windows hides some files by default to: 

A. Avoid accidental modification or deletion of system files. 

B. Protect the confidentiality of the contents of files. 

C. Improve access to system files. 

D. Save disk space. 

Answer: A 


Q128. - (Topic 1) 

Where should you view the list of services on your Windows 7 computer? 

A. From the Windows Task Manager dialog box 

B. From the Windows Registry 

C. From the System Properties dialog box 

D. From the Windows Action Center 

Answer: A 



see more 98-349 dumps