98-349 practice test free : Aug 2016 Edition

It is impossible to pass Microsoft 98-349 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Microsoft 98-349 practice questions. You will get a surprising result by our Avant-garde Windows Operating System Fundamentals practice guides.

2016 Aug 98-349 windows operating system fundamentals:

Q49. - (Topic 1) 

Which Windows feature allows you to manually control another Windows computer? 

A. Remote Control Monitor 

B. Remote Desktop Connection 

C. Remote Power Management 

D. Remote Procedure Call 

Answer: B 


Q50. - (Topic 2) 

This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

ReadyBoost increases system performance by using flash memory. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select 

"No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. BitLocker 

B. The page file 

C. Disk Compression 

D. No change is needed 

Answer: D 


Q51. HOTSPOT - (Topic 2) 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



Q52. - (Topic 1) 

You want to change your default home page in Internet Explorer. In which location should you modify settings? 

A. Trusted Sites 

B. View 

C. Internet Options 

D. Favorites 

Answer: C 


Q53. - (Topic 2) 

Which Windows 7 edition is NOT available through retail and requires special Microsoft licensing? 

A. Windows 7 Ultimate 

B. Windows 7 Professional 

C. Windows 7 Premium 

D. Windows 7 Enterprise 

Answer: D 


Q54. - (Topic 1) 

Every time you insert a music CD, you receive a dialog box that asks which action you want Windows to perform. 

Which should you configure so that your personal computer automatically identifies an audio CD and starts playing music? 

A. The Autoplay settings 

B. The Ease of Access settings 

C. A desktop gadget 

D. The Personalization settings 

Answer: A 


Q55. - (Topic 2) 

You want to share a document with everyone on your school network. Which Windows 7 feature should you use? 

A. Map Network Drive 

B. Public Folder 

C. Computer Management Console 

D. Documents Library 

Answer: B 


Q56. - (Topic 2) 

Windows Security Essentials: 

A. Protects your computer by installing a firewall. 

B. Protects your computer against unauthorized access. 

C. Protects your computer against viruses and other malicious software. 

D. Ensures that all files on your computer are encrypted. 

Answer: C 


98-349 practice question

Replace microsoft 98-349:

Q57. HOTSPOT - (Topic 2) 

Your roommate complains that her computer is showing an error message that says ActivateWindowsSearch scheduled task failed to run. To troubleshoot the error you go to Task Scheduler and view the properties of the ActivateWindowsSearch task, as shown in the following image: 


Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. Each correct selection is worth one point. 



Answer: 



Q58. - (Topic 1) 

Which Windows feature should you use to protect a computer against spyware? 

A. Group Policy 

B. User Account Control 

C. Windows Defender 

D. Encrypting File System 

Answer: C 


Q59. - (Topic 2) 

Your roommate, Tanya, has a Windows 7 computer. Tanya leaves her computer running while she is on a month-long vacation. When Tanya returns, she discovers that updates have not been automatically updated on her computer. What are two ways to ensure that the latest scheduled updates install on Tanya's computer? (Choose two.) 

A. Run Windows Update files from the hard drive. 

B. Restore hidden updates in Windows. 

C. Run Windows Update manually. 

D. Turn on automatic updates in Windows. 

Answer: C,D 


Q60. - (Topic 2) 

This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

To actively scan for spyware and viruses, you should ensure Action Center is installed and running. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select "No change is needed'' if the underlined text makes the statement correct. 

A. Windows Defender 

B. The Malicious Software Removal Tool 

C. Microsoft Security Essentials 

D. No change is needed. 

Answer: C 


Q61. - (Topic 2) 

You are preparing to install Windows 7 on a new computer. You need to enable BitLocker for encryption. What is required in order to enable BitLocker? 

A. FAT32 system drive 

B. Smart card 

C. NTFS system drive 

D. Trusted Platform Module (TPM) 

Answer: C 


Q62. - (Topic 1) 

Which two steps should you perform to install a local printer that connects directly to your personal computer? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Connect the printer to an available USB port and allow Windows to locate and install the appropriate driver. 

B. Connect the Ethernet cable from your printer to the RJ45 connector on the personal computer and follow the Windows prompts. 

C. Follow the manufacturer's directions by using the installation CD provided along with the printer. 

D. Use the Add Network Printer feature from Control Panel. 

Answer: A,D 


Q63. HOTSPOT - (Topic 2) 

The School of Fine Art has a lounge with five computers for visitors to use. You need to configure the computers to improve accessibility. 

You open Control Panel and see what is shown in the following image: 


Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. Each correct selection is worth one point. 



Answer: 



Q64. - (Topic 1) 

Which Windows feature will allow you to run automated scripts on a remote computer? 

A. Windows Remote Management 

B. Remote Access Services 

C. Remote Desktop Connection 

D. Virtual Private Network 

Answer: A 



see more 98-349 dumps