10 tips on comptia it fundamentals fc0-u51

Exam Code: FC0-U51 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA IT Fundamentals
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass FC0-U51 Exam.

2016 Jun FC0-U51 Study Guide Questions:

Q181. - (Topic 2) 

A technician wants to keep a router up to date. Which of the following MUST be updated regularly? 

A. SSID 

B. Administrator password 

C. Wireless encryption 

D. Firmware 

Answer: D 


Q182. - (Topic 1) 

Which of the following will allow the easiest and fastest way to share a single file between two modern smartphones without joining the same WiFi network? 

A. Micro SD card 

B. Bluetooth 

C. USB connection 

D. Infrared 

Answer: B 


Q183. - (Topic 3) 

Which of the following slots on a motherboard are best for a video card? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose two. 

A. PCIe 

B. PCI 

C. AGP 

D. EISA 

Answer: A,C 

Explanation: 

AGP and PCIe are the best slots for a video card. PCI Express (PCIe), also known as 3rd Generation I/O (3GIO), is a type of computer bus. It is a new I/O bus technology that has more bandwidth than PCI and AGP slots. It uses two low-voltage differential pairs, at 2.5Gb/s in each direction. It is designed to replace PCI and AGP expansion slots. The bus is available in several different bus widths: x1, x2, x4, x8, x12, x16, and x32. PCIe is able to transfer data in both directions at a time. PCIe hardware will work on operating systems that support PCI. AGP is a high speed 32-bit bus designed for high performance graphics and video support. It allows a video card to have direct access to a computer's RAM, which enables fast video performance. AGP provides a bandwidth of up to 2,133 MB/second. Answer option D is incorrect. The Extended Industry Standard Architecture (EISA) is a 32-bit PC expansion bus designed as a superset of a 16-bit ISA bus. The EISA bus is designed to increase the speed and expand the data width of the legacy expansion bus while still supporting older ISA cards. 

EISA slots are obsolete now. 

Answer option B is incorrect. PCIe and AGP slots are better than PCI slot for a video card. 

Reference: "http://en.wikipedia.org/wiki/PCI_Express", 

"http://en.wikipedia.org/wiki/Accelerated_Graphics_Port" 


FC0-U51  exam engine

Improve comptia fc0-u51:

Q184. - (Topic 2) 

Which of the following system utilities allows a user to configure multiple monitors in the OS? 

A. Color management 

B. Device manager 

C. GPU driver 

D. Display 

Answer: D 


Q185. - (Topic 1) 

Joe, a user, saves a document to a flash drive on his computer in order to print the document from a public computer kiosk. After returning home and reinserting the flash drive in his computer, the security software identifies an infected file on the flash drive. Which of the following is the MOST likely cause of the infection? 

A. The flash drive was infected by a war driving hacker on the way to the public kiosk. 

B. The public workstation was infected by Joe’s flash drive. 

C. The public workstation was infected and passed the virus to the flash drive. 

D. The flash drive was already infected by the user’s computer. 

Answer: C 


Q186. - (Topic 2) 

Which of the following would be the MOST efficient way to transport a file from one location on a local hard drive to a different location on the same hard drive? 

A. Rename 

B. Cut 

C. Move 

D. Save 

Answer: C 


FC0-U51  exam engine

High value comptia it fundamentals study guide exam fc0-u51:

Q187. - (Topic 1) 

When connecting a printer to a network, which of the following is needed to complete the process? (Select TWO). 

A. IP address 

B. User's password 

C. Computer’s name 

D. Subnet mask 

E. HTTP port 

F. Fax number 

Answer: A,D 


Q188. - (Topic 2) 

Which of the following is a common way to prevent physical theft of a laptop or workstation? 

A. Shred any sensitive information to prior to disposal. 

B. Avoid storing passwords near the computer. 

C. Practice good awareness skills when entering passwords/PINs. 

D. Cable and lock device securely attached to a solid object. 

Answer: D 


Q189. - (Topic 2) 

Which of the following applications would a user employ to write a business letter? 

A. Spreadsheet software 

B. Word processor 

C. Desktop publishing 

D. Presentation software 

Answer: B 


Q190. - (Topic 3) 

Which of the following cache levels are implemented on microprocessors? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose two. 

A. Level 0 (L0) cache 

B. Level 1 (L1) cache 

C. Level 5 (L5) cache 

D. Level 2 (L2) cache 

Answer: B,D 

Explanation: 

The Level 1 (L1) cache is implemented on microprocessors. The L1 cache is a type of memory implemented inside the microprocessor chip. It is the fastest memory in the computer. It contains the current working set of data and code. Cache memory is used to store frequently used information, so that the processor can access this information without delay. Level 2 (L2) cache is employed between main memory and L1 cache. The L2 cache contains additional data and code. In old architecture, L2 cache is mounted on the motherboard, which means that it runs at the motherboard's speed. In modern architecture, L2 caches are built directly into the microprocessor. Answer options C and A are incorrect. There are no such cache levels as level 0 and level 5. 

Reference: Contents: "http://en.wikipedia.org/wiki/CPU_cache" 



see more FC0-U51 dumps