Surprising practice test 98-366

The Microsoft technical engineers will almost always be searching for a approach to decipher the most recent 98-366 online questions. You can download the most recent 98-366 puts on our Pass4sure website. We all not really offer only 98-366 pdf examinations but the software program version. Pass4sure 98-366 test engine produces a simulator of the atmosphere if the 98-366 appears, offers a great possibility to apply the actual Microsoft test communicative atmosphere. Based on your own exam preparing, it is possible to pick any 98-366 version to examine versatility. Moving 98-366 exam will become more simple quicker by learning Microsoft 98-366 apply examinations.

2021 Jul network fundamentals 98-366:

Q81. The query protocol used to locate resources on a network is: 

A. User Datagram Protocol (UDP). 

B. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP), 

C. Tracert 

D. Telnet. 

Answer: B 


Q82. The type of connector used on a 100BaseT Ethernet cable is: 

A. RJ-11 

B. RJ-45. 

C. TNC. 

D. BNC. 

Answer: B 


Q83. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q84. HOTSPOT 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q85. DRAG DROP 

Match each protocol to its description. 

To answer, drag the appropriate protocol from the column on the left to its description on the right. Each protocol may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point. 

Answer: 


98-366 exam answers

Up to date mta exam 98-366:

Q86. Tracert is used to: 

A. Manage routing tables dynamically. 

B. Manage session-oriented connections between nodes. 

C. Report the route taken by packets across an IP network. 

D. Report the shortest route between different networks. 

Answer: C 


Q87. Which setting is used to determine the Domain Name System (DNS) settings on a client computer? 

A. TELNET 

B. NSLOOKUP 

C. PATHPING 

D. NETSTAT 

Answer: B 


Q88. VPNs are implemented to provide: 

A. A secure connection within a private network. 

B. A secure connection through public networks. 

C. Additional encryption by using IPSec. 

D. Additional security for selected computers. 

Answer: B 


Q89. Which wireless authentication method provides the highest level of security? 

A. Wired Equivalency Privacy (WEP) 

B. IEEE 802.lln 

C. WI-FI Protected Access (WPA) 

D. IEEE 802.11a 

Answer: C 


Q90. Which protocol can be used to encrypt packets on the Internet? 

A. SNMP 

B. HTTPS 

C. TFTP 

D. HTTP 

Answer: B 



see more 98-366 dumps