CV0-001 samples(101 to 110) for IT engineers: Jul 2016 Edition

It is more faster and easier to pass the CompTIA CV0-001 exam by using Verified CompTIA CompTIA Cloud+ Certification Exam questuins and answers. Immediate access to the Improve CV0-001 Exam and find the same core area CV0-001 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul CV0-001 exam cost

Q101. Which of the following hypervisors will allocate resources MORE efficiently? 

A. Type I 

B. Proprietary 

C. Type II 

D. Open source 

Answer: A 


Q102. The performance logs on a virtualization server show a large number of pages being written to disk at a high rate. Which of the following should the technician do? 

A. Increase the amount of swap space on the disk 

B. Increase the amount of physical memory 

C. Install and provision additional disk space 

D. Allocate additional CPU power to the guests 

Answer: B 


Q103. Which of the following reduces the risk of known attacks from being successful? 

A. DLP techniques 

B. Patching frequency 

C. Mandatory access controls 

D. Encryption methods 

Answer: B 


Q104. Which of the following describes federated access control? 

A. Secure Sockets Layer 

B. Trusted 

C. Digital Identity 

D. Federated Communication 

Answer: B 


Q105. A system administrator repeatedly gets reports of files becoming unexpectedly deleted from a shared storage file system. Which of the following is the system administrator MOST likely to investigate? 

A. LUN masking 

B. Zoning 

C. User and host authentication 

D. Audit logs 

Answer: D 


CV0-001 dumps

Rebirth CV0-001 study guide:

Q106. Which of the following would be used to establish a dedicated connection in a hybrid cloud environment? 

A. CHAP 

B. AES 

C. PKI 

D. VPN 

Answer: D 


Q107. Which of the following BEST describes the process of mapping storage initiators to 

targets? 

A. Access control lists 

B. Zoning 

C. LUN masking 

D. Obfuscation 

Answer: B 


Q108. Which of the following could be assigned to a virtual CPU? 

A. Cores 

B. HBAs 

C. LUNs 

D. Stepping 

Answer: A 


Q109. A company has five servers and wishes to consolidate into a single physical server. Which of the following migration methods would accomplish this? 

A. P2P 

B. V2P 

C. V2V 

D. P2V 

Answer: D 


Q110. Which of the following hypervisor types runs on a host operating system that provides virtualization services, including memory management and device support? 

A. Type II hypervisor 

B. Proprietary hypervisor 

C. Type I hypervisor 

D. Open source hypervisor 

Answer: A 



see more CV0-001 dumps