Top Far out CV0-001 brain dumps Reviews!

There is the interactive forum at Examcollection.org, you can visit it and chat with candidates. There are in addition valuable paperwork or tips given from the former candidates who have passed the exam. Many of them have summarized the key points and feasible questions that you can easily encounter in the preparation. Make entire use of these types of great valued preparation components. Take measures right currently and you can acquire access in your desired result soon. Then you can by way of away the usefulness books and concentrate about the original CompTIA CompTIA exam demos through Examcollection. Just remain at home and get your CompTIA certification as easy as possible.

2016 Sep CV0-001 exam engine

Q121. VM templates should have their default account passwords changed upon deployment to prevent: 

A. Access by the administrator. 

B. Access to the Internet. 

C. Access by former IT employees. 

D. Access denial. 

Answer: C 


Q122. Which of the following offers 128, 192, and 256 bit encryption? 

A. AES 

B. DES 

C. RC4 

D. RC5 

Answer: A 


Q123. An external USB hard drive physically attached to a server is a: 

A. SAN. 

B. DAS. 

C. VLAN. 

D. NAS. 

Answer: B 


Q124. Which of the following cloud delivery models presents the LEAST vulnerabilities to a company's existing network? 

A. Hybrid 

B. Community 

C. Public 

D. Private 

Answer: D 


Q125. Which of the following components should be virtualized and added to cloud infrastructure to ensure virtual servers are only able to access the volumes assigned to them? 

A. NAS 

B. DAS 

C. LUN 

D. HBA 

Answer: D 


CV0-001 testing engine

Update CV0-001 exam question:

Q126. Which of the following storage technologies would be MOST appropriate for installations where fast data access time is paramount? 

A. USB 

B. Tape 

C. HDD 

D. SSD 

Answer: D 


Q127. Which of the following technologies should be used to reduce the disk footprint of a VM? 

A. Defragmentation 

B. Full disk encryption 

C. Thin-provisioning 

D. NTFS compression 

Answer: C 


Q128. The administrator of an organization needs to configure a VM to be able to communicate on the physical network connected to the host. Which of the following steps MUST the administrator perform? 

A. Bridge the virtual NIC 

B. Create a route on the virtual router 

C. Assign the virtual NIC to the same virtual switch as the host 

D. Assign the virtual NIC to the same VLAN as the host 

Answer: A 


Q129. Users have been reporting slow response times on a database server. The administrator noticed the server at any given time has between 30 to 50 users connected to various databases. Additional research shows disk metrics such as disk queuing and disk access rates are both around 10% to 15%. Which of the following can be the root cause of this slow performing server? 

A. The CPU time reservation is small. 

B. The swap disk space is small. 

C. The server has fewer resources than required. 

D. I/O tuning is disabled. 

Answer: C 


Q130. Anne, an administrator, receives an alert indicating a disk failure on a highly available server with a local RAID 5 array. When checking the server, Anne confirms a flashing amber light on one of the disks. Which of the following is the correct procedure for replacing this drive? 

A. Remove the old drive, reboot the server, and access the RAID controller. Rebuild the array to RAID 6, and then add the new drive for parity. 

B. Remove the old disk while the server is powered on and operational and replace with a new drive. 

C. Remove the old drive, reboot the server, and access the RAID controller. Rebuild the array to RAID 1, and then add the new drive for parity. 

D. Power off the server and replace with a new drive. 

Answer: B 



see more CV0-001 dumps