Jun 2016 updated: jk0-017 vce

Exam Code: JK0-017 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA E2C Project+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-017 Exam.

2016 Jun JK0-017 Study Guide Questions:

Q271. A new technology being implemented will result in project team member layoffs. Which of the following actions can the project manager take to address team member concerns? 

A. Cancel the project 

B. Host a meeting to provide a status update 

C. Outsource the project 

D. Select a different technology that will not result in layoffs 

Answer: B 


Q272. A project manager receives formal leadership authority from which of the following documents? 

A. Resource matrix 

B. Project charter 

C. Work Breakdown Structure (WBS) 

D. Statement of Work (SOW) 

Answer: B 


Q273. A project manager is analyzing the network schedule to determine the early start and early finish dates as well as the late start and late finish dates, for each activity. The project manager is not taking into account any resource constraints. Which of the following methods is demonstrated in this scenario? 

A. Critical Chain Method (CCM) 

B. Precedence Diagramming Method (PDM) 

C. Arrow Diagramming Method (ADM) 

D. Critical Path Method (CPM) 

Answer: D 


JK0-017  exam question

Renew jk0-017 exam:

Q274. During handover stage a customer of a particular project noticed the extended warranty from a particular vendor for a critical application has not been ordered. In which of the following documents should this have been previously addressed? 

A. Procurement management plan 

B. Project charter 

C. Staffing management plan 

D. Risk management plan 

Answer: A 


Q275. Which of the following are common causes of project team conflict? (Select Two). 

A. Project schedule 

B. Competing resource demands 

C. Project budget 

D. Varying work styles 

E. Time zone differences 

Answer: B,D 


Q276. The project manager has outsourced a call center to a company in another region. The project manager receives reports that customers sometimes cannot hear the instructions given by call center employees. Which of the following is the MOST likely cause of the reports? 

A. Functional barriers 

B. Language barriers 

C. Technology barriers 

D. Communication preferences 

Answer: C 


JK0-017  exam question

Real jk0-017:

Q277. Which of the following is used to display a project schedule? 

A. Gantt chart 

B. Work Breakdown Structure (WBS) 

C. Pareto chart 

D. Ishikawa diagram 

Answer: A 


Q278. A qualitative analysis identified a server crash as an internal project risk with a medium probability and high adverse impact to the project. The project manager decides to manage this risk by authorizing the purchase and installation of a tape backup unit for the server, to prevent the potential loss of documents. Which of the following risk response strategies was applied in this circumstance? 

A. Acceptance 

B. Transfer 

C. Mitigation 

D. Avoidance 

Answer: C 


Q279. Which of the following conflict resolution techniques is used to get people to face their conflicts directly and work through the issues? 

A. Confronting 

B. Forcing 

C. Compromising 

D. Smoothing 

Answer: A 


Q280. In which of the following organization types would a project manager have the MOST authority? 

A. Projectized 

B. Balanced Matrix 

C. Weak Matrix 

D. Functional 

Answer: A 



see more JK0-017 dumps