Facts about jk0-017 vce

It is more faster and easier to pass the CompTIA JK0-017 exam by using Printable CompTIA CompTIA E2C Project+ Certification Exam questuins and answers. Immediate access to the Down to date JK0-017 Exam and find the same core area JK0-017 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep what is jk0-017:

Q241. The change control board has just approved a request to modify the sampling technique for a project. Which of the following documents would the project manager update? 

A. Risk management plan 

B. Quality management plan 

C. Communication management plan 

D. Scope management plan 

Answer: B 


Q242. Which of the following quality option costs BEST identifies the expense of inspecting deliverables to prevent flawed products from reaching the customer? 

A. Actual costs 

B. Failure costs 

C. Appraisal costs 

D. Contract costs 

Answer: C 


Q243. In order to meet governmental requirement Q555, all materials must meet spec #A-223 qualifications. This is an example of which of the following types of dependencies? (Select Two). 

A. Internal 

B. Discretionary 

C. Fixed 

D. External 

E. Mandatory 

Answer: D,E 


Q244. A cause and effect diagram can also be called: 

A. a control chart. 

B. a scatter diagram. 

C. an Ishikawa diagram. 

D. a Pareto Chart. 

Answer: C 


Q245. Which of the following is the BEST tool to determine how the frequency of an individual cause contributes towards the total result? 

A. SWOT analysis 

B. Critical Chain Method (CCM) 

C. Ishikawa diagram 

D. Pareto chart 

Answer: D 


JK0-017 exam cram

Most up-to-date what is jk0-017:

Q246. The change control board approved a request for $25,000 to address rising labor costs of specialized trades. Which of the following documents should be updated? 

A. Scope statement 

B. Project schedule 

C. Resource requirements 

D. Project budget 

Answer: D 


Q247. The lessons-learned activity and formal acceptance documentation form part of which of the following process groups? 

A. Closing 

B. Planning 

C. Executing 

D. Monitoring/Controlling 

Answer: A 


Q248. Which of the following would require that the project risk register be updated? 

A. A qualitative risk analysis is performed 

B. A stakeholder has concerns about material delays 

C. The risk management plan is created 

D. Increased costs for required materials 

Answer: A 


Q249. Which of the following skills would be the MOST useful in assembling an effective project team in a functional organization? 

A. Compromising 

B. Negotiation 

C. Estimating 

D. Padding 

Answer: B 


Q250. Which of the following are process groups in the project life cycle? (Select Three). 

A. Accepting 

B. Mitigating 

C. Avoiding 

D. Initiating 

E. Closing 

F. Planning 

Answer: D,E,F 



see more JK0-017 dumps