Top 10 paper JN0-660 for candidates (41 to 50)

To secure the actual JN0-660 audit isnt a hard task. You just have a requirement to use selected actions connected with accomplishing good results. JN0-660 recognition training fabric are incredibly useful when you are retaining your current groundwork very efficient or longer to the mark. So by simply studying quite a few JN0-660 teaching fabric, buy your necessary recognition and strive to donrrrt greatest Them pro.

2016 Dec JN0-660 torrent

Q41.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

In the exhibit, R1 has a loopback address of 192.168.1.1. Its loopback interface is included in OSPF Area 1.Which two statements are true? (Choose two.)

A. R1 will advertise the loopback address in a Type 1 LSA.

B. R1 will advertise the loopback address in a Type 3 LSA.

C. Area 0 will see the loopback address in a Type 1 LSA.

D. Area 0 will see the loopback address in a Type 3 LSA.

Answer: A,D


Q42.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

After adding Customer C to your Layer 3 VPN, you must validate that PE2 is receiving VPN routes for all customers attached to PE1, as shown in the exhibit. Which operational command displays this information?

A. show route instance

B. show route summary

C. show route table bgp.l3vpn.0

D. show route table customer-c.inet.0

Answer: C


Q43.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

Based on the output shown in the exhibit, what does up signify?

A. Prefixes are up if the interface on the local router toward the destination is functioning correctly.

B. Prefixes are up if their unfragmented-packets value is flagged in the LSP.

C. Prefixes are up if their LSP has not crossed an area boundary from level 2 to level 1.

D. Prefixes are up if their unusable-path value is flagged in the LSP.

Answer: C


Q44.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

You are an employee of ISP A. You must not allow traffic between ISP B and ISP C to cross your network, but customers of ISP B and ISP C must be able to reach your customers. Referring to the exhibit, which two actions would do this? (Choose two.)

A. Use communities to identify and filter routes.

B. Use policy to filter routes on AS number.

C. Use origin code to identify and filter routes.

D. Use the well-known no-advertise community.

Answer: A,D


Q45.  - (Topic 1)

Router R5 has the overload parameter configured. Which statement is true?

A. R5 will purge its LSAs from the network until the overload condition is cleared.

B. R5 will increase its link metrics to 65535 and will stop forwarding transit traffic to OSPF destinations.

C. R5 will increase its link metrics to 65535 and will continue to forward transit traffic to OSPF destinations.

D. R5 will send an overload LSA to its neighbors to indicate it is in the overload state.

Answer: C


Most recent JN0-660 download:

Q46.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

In the exhibit, R1 and R2 have a static default route configured that points toward the provider. Both routers redistribute the default route into OSPF. R2 is the preferred gateway to reach the provider. R1 is the backup gateway. All link metrics are equal. Which two steps ensure that traffic to the provider flows through R2 while the network is working properly? (Choose two.)

A. Redistribute the default route as a Type 1 external route on router R1 and a Type 2 external route on router R2.

B. Redistribute the default route as a Type 2 external route on router R1 and a Type 1 external route on router R2.

C. Modify the preference value of the default route on router R1 so that it is less preferred than OSPF external routes.

D. Modify the preference value of the default route on router R2 so that it is more preferred than OSPF external routes.

Answer: B,C


Q47.  - (Topic 3)

Which table is considered the MPLS routing table?

A. inet.0

B. inet.2

C. inet.3

D. inet6.0

Answer: C


Q48.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

Given the output in the exhibit, which three statements are correct? (Choose three.)

A. PIM spare-dense mode is used.

B. PIM sparse mode is used.

C. The receiver and source 10.255.70.15 are on the shortest path tree.

D. The receiver and source 10.255.70.15 are on the shared tree.

E. The receiver and RP are on the shortest path tree.

Answer: B,C,E


Q49.  - (Topic 1)

Your OSPF network includes an NSSA. Which LSA type is injected into the NSSA by the ASBR?

A. Type 3

B. Type 5

C. Type 7

D. Type 9

Answer: C


Q50.  - (Topic 2)

The network design team has decided to activate multicast in the network. Auto-RP has been selected as the RP mechanism. Which PIM operational mode must be enabled in this

network?

A. sparse mode

B. sparse-dense mode

C. dense mode

D. source specific multicast

Answer: B



see more JN0-660 dumps