10 tips on lx0-101 pdf

Our own CompTIA technicians are always searching for a way to understand the most recent LX0-101 on the internet questions and answers. It is possible to down load the most recent LX0-101 puts on our Examcollection web site. We not really offer only LX0-101 pdf exams but also the computer software version. Examcollection LX0-101 check engine results in a simulation with the surroundings once the LX0-101 pops up, offers a fantastic opportunity to practice the particular CompTIA check communicative surroundings. In accordance with the exam preparation, it is possible to choose virtually any LX0-101 version to study overall flexibility. Passing LX0-101 exam can become more standard more quickly simply by learning CompTIA LX0-101 practice exams.

2016 Jul lx0-101 exam objectives:

Q71. CORRECT TEXT 

What file contains kernel level logging information such as output from a network driver module when it is loaded? (Please enter only a single command and do not enter duplicate answers in this field.) 

Answer: /VAR/LOG/KERN.LOG,/VAR/LOG/MESSAGES,KERN.LOG,MESSAGES 


Q72. CORRECT TEXT 

What file in the /proc filesystem lists parameters passed from the bootloader to the kernel? (Please enter only a single command and do not enter duplicate answers in this field.) 

Answer: /PROC/CMDLINE,CMDLINE 


Q73. Which of the following is the output when the below shell script executes? cat <<foobar Hello foobar foobar 

A. The contents of the file foobar 

B. Hello 

C. No output but a file named foobar is created 

D. Hello foobar 

E. Hello foobar foobar 

Answer: D


Q74. An administrator has read/write permissions on an ordinary file foo. The administrator has just run ln foo bar. Which of the following would occur if the administrator ran rm foo? 

A. foo and bar would both be removed. 

B. foo would be removed while bar would remain accessible. 

C. foo would be removed. bar would still exist but would be unusable. 

D. Both foo and bar would remain accessible. 

E. The administrator would be asked whether bar should be removed. 

Answer: B


Q75. The system is having trouble and the engineer wants to bypass the usual /sbin/init start up and run /bin/sh. Which of the following is the usual way to pass this change to the kernel from the boot loader? 

A. Start in runlevel 1. 

B. Pass init=/bin/sh on the kernel parameter line. 

C. Pass /bin/sh on the kernel parameter line. 

D. Pass start=/bin/sh on the kernel parameter line. 

Answer: B


LX0-101 exam answers

Renew examcollection lx0-101:

Q76. In bash, inserting 1>&2 after a command redirects: 

A. standard error to standard input. 

B. standard input to standard error. 

C. standard output to standard error. 

D. standard error to standard output. 

E. standard output to standard input. 

Answer: C


Q77. All of the following commands will execute the bash script /usr/local/bin/runme.sh EXCEPT: 

A. source /usr/local/bin/runme.sh 

B. . /usr/local/bin/runme.sh 

C. /bin/bash /usr/local/bin/runme.sh 

D. /usr/local/bin/runme.sh 

E. run /usr/local/bin/runme.sh 

Answer: E


Q78. Which of the following chown commands will change the ownership to foo and the group to bar on a file named biglist? 

A. chown foo/bar biglist 

B. chown -u foo -g bar biglist 

C. chown foo:bar biglist 

D. chown --user foo --group bar biglist 

Answer: C


Q79. In the command foo < bar | foobar, which of the following statements is correct? 

A. The stdout from the command foobar is saved to the file foo. 

B. The stdout from the command foo is saved to the file foobar. 

C. The command foobar receives its stdin from the stderr of foo. 

D. The command foobar receives its stdin from the stdout of foo. 

E. The command bar receives its stdin from the contents of the file foobar. 

Answer: D


Q80. Which of the following Linux filesystems pre-allocates a fixed number of inodes at filesystems make/creation time, and does NOT generate them as needed? 

A. ext3 

B. jfs 

C. reiserfs 

D. xfs 

Answer: A



see more LX0-101 dumps