Amazing lx0-101 free practice test secrets

Youre going to get the particular in depth description when you encounter troubles on your LX0-101 study. Exambible provide you the particular LX0-101 CompTIA Linux+ [Powered by LPI] Exam 1 key points legibly within the LX0-101 puts. These types of greatly preserving your own expenditures to take part in the particular CompTIA training courses.

2016 Jul testking lx0-101:

Q61. An administrator wishes to kill a process with a PID of 123. Which of the following commands will allow the process to "clean up" before exiting? 

A. kill -1 123 

B. kill -9 123 

C. kill -15 123 

D. kill -17 123 

Answer: C


Q62. CORRECT TEXT 

The system configuration file named _______ is commonly used to set the default runlevel. (Please provide the fill name with full path information). 

Answer: /ETC/INITTAB 


Q63. CORRECT TEXT 

What umask value will result in the default access permissions of 600 (rw-------) for files and 700 (rwx------) for directories? (Provide only the numerical umask value). 

Answer: 0077,077 


Q64. An administrator is experimenting with a binary in /tmp/foo.d that expects its configuration file at /etc/foo.conf. The administrator does not want to save it there, but use a symbolic link to /tmp/foo.d/foo.conf instead. Which of the following commands would accomplish this? 

A. ln -s /tmp/foo.d/foo.conf /etc/foo.conf 

B. ln /tmp/foo.d/foo.conf /etc/foo.conf 

C. ln -s /etc/foo.conf /tmp/foo.d/foo.conf 

D. ln /etc/foo.conf /tmp/foo.d/foo.conf 

Answer: A


Q65. An administrator is having some trouble with a disk partition and needs to do maintenance on this partition. The administrator's users home directories are on it and several are logged in. Which of the following commands would disconnect the users and allow the administrator to safely execute maintenance tasks? 

A. telinit 1 

B. shutdown -r now 

C. killall -9 inetd 

D. /bin/netstop --maint 

E. /etc/rc.d/init.d/network stop 

Answer: A


LX0-101 practice exam

Improved lx0-101 pdf:

Q66. Which of the following is the difference between the --remove and the --purge action with the dpkg command? 

A. --remove removes the program, --purge also removes the config files. 

B. --remove only removes the program, --purge only removes the config files. 

C. --remove removes a package, --purge also removes all packages dependent on it. 

D. --remove removes only the package file itself, --purge removes all files related to the package. 

Answer: A


Q67. Which of the following commands will print the inode usage on each mounted filesystem? 

A. du -i 

B. df -i 

C. lsfs -i 

D. printfs -i 

Answer: B


Q68. Many people like the vi text editor but the default bash command line editor recognizes emacs keystrokes. Which of the following commands, entered into a bash initialization file, will have bash recognize vi keystrokes after login? 

A. history -p vi 

B. alias emacs=vi 

C. HISTCMD=vi 

D. set -o vi 

E. unset emacs 

Answer: D


Q69. All of the following commands will update the Modify timestamp on the file /tmp/myfile.txt EXCEPT: 

A. file /tmp/myfile.txt 

B. echo "Hello" >/tmp/myfile.txt 

C. sed -ie "s/1/2/" /tmp/myfile.txt 

D. echo -n "Hello" >/tmp/myfile.txt 

E. touch /tmp/myfile.txt 

Answer: A


Q70. The message "Hard Disk Error" is displayed on the screen during Stage 1 of the GRUB boot process. Which of the following does this indicate? 

A. The kernel was unable to execute /bin/init 

B. The next Stage cannot be read from the hard disk because GRUB was unable to determine the size and geometry of the disk 

C. One or more of the filesystems on the hard disk has errors and a filesystem check should be run 

D. The BIOS was unable to read the necessary data from the Master Boot Record to begin the boot process 

Answer: B



see more LX0-101 dumps