The Only Tip You Need: c xml ns0-157

Cause all that matters here is passing the Network Appliance NS0-157 exam. Cause all that you need is a high score of NS0-157 NetApp Certified Data Administrator, Clustered exam. The only one thing you need to do is downloading Testking NS0-157 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Dec ns0-157 flash cards:

Q41. - (Topic 3) 

What is the GUI-based interface that manages a cluster? 

A. Cluster Bench 

B. Device Manager 

C. FilerView 

D. Node Studio 

E. System Manager 

Answer:

Explanation: 

http://www.netapp.com/us/products/management-software/system-manager.aspx 


Q42. - (Topic 3) 

Volumes can be moved from 32-bit aggregates to which two types of aggregates? (Choose two.) 

A. 32-bit aggregates 

B. 64-bit aggregates 

C. Flex aggregates 

D. Traditional aggregates 

Answer: A,B 


Q43. - (Topic 3) 

What are the four replicated database rings in a cluster? (choose four) 

A. administrator 

B. logical-interface manager (lifmgr) 

C. management application (mgmt) 

D. protocol management daemon (prtodb) 

E. SAN management deamon (bcomd) 

F. virtual-interface manager (vifmgr) 

G. volume location database (vldb) 

Answer: C,E,F,G 

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196798/html/GUID-C8F1D8ED-7420-48CC-8CC8-FF0A80399AA0.html 


Q44. - (Topic 2) 

Which two statements are true with clustered Data ONTAP support of IPv6? (Choose two.) 

A. You can define multicast address 

B. You can define a link-local address 

C. You can define a look-back address 

D. You must use a network mask of 64 

E. You can define an address with 64-bit hexadecimal ID in prefix: id format 

Answer: D,E 

Explanation: Explanation/Reference: http://pdf.it-exams.com/NS0-156.pdf 


Q45. - (Topic 3) 

Which process is used for client access for NFS and CIFS in Cluster-Mode? 

A. accessd 

B. accd 

C. securityd 

D. secd 

E. mgwd 

F. sysd 

G. cached 

Answer:


Down to date ns0-157 examcollection:

Q46. - (Topic 1) 

Which three disk shelf types are supported in clustered Data ONTAP 8.3? (Choose three.) 

A. DS4486 

B. DS14-MK4-FC 

C. DS14-MK2-FC 

D. DS14-MK2-AT 

E. DS14 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

Disk shelves supported DS2246 (2U; 24 drives, 2.5" SFF).DS4246 (4U; 24 drives, 3.5" LFF).DS4486 (4U; 48 drives, 3.5" LFF).DS4243 (4U; 24 drives, 3.5" LFF) supported for upgrades only.DS14 disk shelves (mk2-AT, mk4) are supported for upgrades only.

Reference:http://www.netapp.com/us/products/storage-systems/fas8000/fas8000-tech-specs.aspx(See the table) 


Q47. - (Topic 2) 

Which NetApp Virtual Storage Tier component works at the host level? 

A. Flash Pool 

B. Flash IO 

C. Flash Disk 

D. Flash Accel 

E. Flash Cache 

Answer:

Explanation: 

With two recent product additions to VST, NetApp now offers end-to-end Flash options spanning from the client application through the disk subsystem. Controller level. Storage controller–based Flash—NetApp. Flash Cache—retains hot, random read data. (You can learn more about the algorithms used by Flash Cache and other details in a previous Tech OnTap. article.) Disk-subsystem level. NetApp Flash Pool technology uses a hybrid model with a combination of SSDs and HDDs in a NetApp aggregate. Hot random read data is cached and repetitive write data is automatically stored on SSDs. Server level. NetApp Flash Accel. technology extends VST into the server. It uses any server-side Flash device (PCI-e Flash card or SSD) as a local cache that off-loads I/O from networks and back-end storage to deliver optimum I/O efficiency to your busiest applications while freeing up server CPU and memory resources. All three levels continue to offer the full advantages of VST, including: Real-time promotion of hot data with high granularity. Hot data enters VST immediately, and its 4KB granularity means that it uses Flash-based media very efficiently. Easy to deploy and simple to manage. VST works with your existing data volumes and LUNs. It requires no complicated or disruptive changes to your storage environment. There is no need to set policies, thresholds, or time windows for data movement. Fully integrated. VST is fully integrated with the NetApp Unified Storage Architecture, which means that you can use it with any NAS or SAN storage protocol with no changes. Link: https://communities.netapp.com/docs/DOC-19016 


Q48. - (Topic 3) 

Identify two asynchronous Fpolicy applications. (Choose two) 

A. Quota management 

B. File-access and audit logging 

C. Storage resource management 

D. Compression and decompression services 

Answer: B,C 

Explanation: Explanation/Reference: http://pdf.it-exams.com/NS0-156.pdf 


Q49. - (Topic 3) 

Which two methods expose volumes to NAS clients? (Choose Two) 

A. Mount directories of a volume in a namespace 

B. Mount the required namespaces in a volume 

C. Mount the required namespaces in an aggregate D. Mount the required volumes in a namespace 

Answer: A,D 


Q50. - (Topic 1) 

What communication link is necessary in order to establish an inter-cluster relationship? 

A. The cluster interface on each node must be able to communicate with the intercluster interface on each node in the both the source and destination clusters 

B. The cluster interface on the source cluster must be able to communicate with the cluster interface on the destination cluster 

C. The intercluster interface on the source cluster must be able to communicate with the intercluster interface on the destination cluster 

D. The intercluster interface on the source cluster must be able to communicate with the cluster interface on the destination cluster 

Answer:

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1197114 



see more NS0-157 dumps