The Avant-garde Guide To ec0-350 tutorials Jan 2017

Actualtests produce all the important EC-Council ec0-350 test substances can be found. Getting more material in this plan such as ec0-350 analyze tutorial, ec0-350 perform checkups, ec0-350 on line evaluating website plus Actualtests EC-Council official certifications e book. On top of that any ec0-350 test tutorial is definitely exercised by just My spouse and i.Big t. pros who make it easier to perform test concerns to have your goal. Your Audit ec0-350 Research Stuff gives you all you could have to take a persons ec0-350 Audit. The particular ec0-350 info is explored plus made by Specialist Qualification Pros who happen to be frequently employing community practical knowledge to generate accurate, plus rational.

2017 Jan ec0-350 test question

Q71. Maurine is working as a security consultant for Hinklemeir Associate. She has asked the Systems Administrator to create a group policy that would not allow null sessions on the network. The Systems Administrator is fresh out of college and has never heard of null sessions and does not know what they are used for. Maurine is trying to explain to the Systems Administrator that hackers will try to create a null session when footprinting the network. 

Why would an attacker try to create a null session with a computer on a network? 

A. Enumerate users shares 

B. Install a backdoor for later attacks 

C. Escalate his/her privileges on the target server 

D. To create a user with administrative privileges for later use 

Answer: A

Explanation: The Null Session is often referred to as the "Holy Grail" of Windows hacking. Listed as the number 5 windows vulnerability on the SANS/FBI Top 20 list, Null Sessions take advantage of flaws in the CIFS/SMB (Common Internet File System/Server Messaging Block) architecture. You can establish a Null Session with a Windows (NT/2000/XP) host by logging on with a null user name and password. Using these null connections allows you to gather the following information from the host: 

-List of users and groups 

-List of machines 

-List of shares 

-Users and host SID' (Security Identifiers) 

Topic 5, System Hacking 

177. If a token and 4-digit personal identification number (PIN) are used to access a computer system and the token performs off-line checking for the correct PIN, what type of attack is possible? 

A. Birthday 

B. Brute force 

C. Man-in-the-middle 

D. Smurf 

Answer: B

Explanation: Brute force attacks are performed with tools that cycle through many possible character, number, and symbol combinations to guess a password. Since the token allows offline checking of PIN, the cracker can keep trying PINS until it is cracked. 


Q72. In the context of Windows Security, what is a 'null' user? 

A. A user that has no skills 

B. An account that has been suspended by the admin 

C. A pseudo account that has no username and password 

D. A pseudo account that was created for security administration purpose 

Answer:

Explanation: NULL sessions take advantage of “features” in the SMB (Server Message Block) protocol that exist primarily for trust relationships. You can establish a NULL session with a Windows host by logging on with a NULL user name and password. Using these NULL connections allows you to gather the following information from the host:* List of users and groups 

* List of machines * List of shares * Users and host SID' (Security Identifiers) 

NULL sessions exist in windows networking to allow: * Trusted domains to enumerate resources * 

Computers outside the domain to authenticate and enumerate users * The SYSTEM account to authenticate and enumerate resources 

NetBIOS NULL sessions are enabled by default in Windows NT and 2000. Windows XP and 2003 will allow anonymous enumeration of shares, but not SAM accounts. 


Q73. Bart is looking for a Windows NT/2000/XP command-line tool that can be used to assign, display, or modify ACL’s (access control lists) to files or folders and also one that can be used within batch files. 

Which of the following tools can be used for that purpose? (Choose the best answer) 

A. PERM.exe 

B. CACLS.exe 

C. CLACS.exe 

D. NTPERM.exe 

Answer:

Explanation: Cacls.exe is a Windows NT/2000/XP command-line tool you can use to assign, display, or modify ACLs (access control lists) to files or folders. Cacls is an interactive tool, and since it's a command-line utility, you can also use it in batch files. 


Q74. What hacking attack is challenge/response authentication used to prevent? 

A. Replay attacks 

B. Scanning attacks 

C. Session hijacking attacks 

D. Password cracking attacks 

Answer: A

Explanation: A replay attack is a form of network attack in which a valid data transmission is maliciously or fraudulently repeated or delayed. This is carried out either by the originator or by an adversary who intercepts the data and retransmits it. With a challenge/response authentication you ensure that captured packets can’t be retransmitted without a new authentication. 


Q75. The follows is an email header. What address is that of the true originator of the message? 

Return-Path: <bgates@microsoft.com> 

Received: from smtp.com (fw.emumail.com [215.52.220.122]. 

by raq-221-181.ev1.net (8.10.2/8.10.2. with ESMTP id h78NIn404807 

for <mikeg@thesolutionfirm.com>; Sat, 9 Aug 2003 18:18:50 -0500 

Received: (qmail 12685 invoked from network.; 8 Aug 2003 23:25:25 -0000 

Received: from ([19.25.19.10]. 

by smtp.com with SMTP 

Received: from unknown (HELO CHRISLAPTOP. (168.150.84.123. 

by localhost with SMTP; 8 Aug 2003 23:25:01 -0000 

From: "Bill Gates" <bgates@microsoft.com> 

To: "mikeg" <mikeg@thesolutionfirm.com> 

Subject: We need your help! 

Date: Fri, 8 Aug 2003 19:12:28 -0400 

Message-ID: <51.32.123.21@CHRISLAPTOP> 

MIME-Version: 1.0 

Content-Type: multipart/mixed; 

boundary="----=_NextPart_000_0052_01C35DE1.03202950" 

X-Priority: 3 (Normal. 

X-MSMail-Priority: Normal 

X-Mailer: Microsoft Outlook, Build 10.0.2627 

X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 

Importance: Normal 

A. 19.25.19.10 

B. 51.32.123.21 

C. 168.150.84.123 

D. 215.52.220.122 

E. 8.10.2/8.10.2 

Answer: C

Explanation: Spoofing can be easily achieved by manipulating the "from" name field, however, it is much more difficult to hide the true source address. The "received from" IP address 

168.150.84.123 is the true source of the 


Up to date ec0-350 sample question:

Q76. MX record priority increases as the number increases.(True/False. 

A. True 

B. False 

Answer:

Explanation: The highest priority MX record has the lowest number. 


Q77. Steven works as a security consultant and frequently performs penetration tests for Fortune 500 companies. Steven runs external and internal tests and then creates reports to show the companies where their weak areas are. Steven always signs a non-disclosure agreement before performing his tests. What would Steven be considered? 

A. Whitehat Hacker 

B. BlackHat Hacker 

C. Grayhat Hacker 

D. Bluehat Hacker 

Answer: A

Explanation: A white hat hacker, also rendered as ethical hacker, is, in the realm of information technology, a person who is ethically opposed to the abuse of computer systems. Realization that the Internet now represents human voices from around the world has made the defense of its integrity an important pastime for many. A white hat generally focuses on securing IT systems, whereas a black hat (the opposite) would like to break into them. 


Q78. A majority of attacks come from insiders, people who have direct access to a company's computer system as part of their job function or a business relationship. Who is considered an insider? 

A. The CEO of the company because he has access to all of the computer systems 

B. A government agency since they know the company computer system strengths and weaknesses 

C. Disgruntled employee, customers, suppliers, vendors, business partners, contractors, temps, and consultants 

D. A competitor to the company because they can directly benefit from the publicity generated by making such an attack 

Answer:

Explanation: An insider is anyone who already has an foot inside one way or another. 


Q79. Which of the following Netcat commands would be used to perform a UDP scan of the lower 1024 ports? 

A. Netcat -h -U 

B. Netcat -hU <host(s.> 

C. Netcat -sU -p 1-1024 <host(s.> 

D. Netcat -u -v -w2 <host> 1-1024 

E. Netcat -sS -O target/1024 

Answer:

Explanation: The proper syntax for a UDP scan using Netcat is "Netcat -u -v -w2 <host> 1-1024". 

Netcat is considered the Swiss-army knife of hacking tools because it is so versatile. 


Q80. Name two software tools used for OS guessing.(Choose two. 

A. Nmap 

B. Snadboy 

C. Queso 

D. UserInfo 

E. NetBus 

Answer: AC

Explanation: Nmap and Queso are the two best-known OS guessing programs. OS guessing software has the ability to look at peculiarities in the way that each vendor implements the RFC's. These differences are compared with its database of known OS fingerprints. Then a best guess of the OS is provided to the user. 



see more ec0-350 dumps