JN0-660 free samples(121 to 130) for customers: Jan 2017 Edition

Exam Code: JN0-660 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Service Provider Routing and Switching, Professional
Certification Provider: Juniper
Free Today! Guaranteed Training- Pass JN0-660 Exam.

2017 Jan JN0-660 practice test

Q121.  - (Topic 3)

Click the Exhibit button.

You manage an MX series router (with 100 ms buffer size per port) that includes the configuration shown in the exhibit. Traffic marked with DSCP 000011 is entering the ge- 1/0/4 interface at 102 Mbps. The traffic exits the device on the ge-1/0/5 interface. There is no other traffic transiting the router. What happens to traffic exceeding 100 Mbps?

A. Traffic exceeding 100 Mbps is forwarded.

B. Traffic exceeding 100 Mbps is buffered.

C. Traffic exceeding 100 Mbps is redirected to a rate limiter.

D. Traffic exceeding 100 Mbps is dropped.

Answer: A


Q122.  - (Topic 1)

What are three Junos automation scripts? (Choose three.)

A. op scripts

B. pulse scripts

C. commit scripts

D. event scripts

E. action scripts

Answer: A,C,D


Q123.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

The IGP is IS-IS. R2 has configured its loopback interface in Level 2 only. Referring to the exhibit, which statement is true?

A. R2 advertises its loopback address to all L1 adjacencies.

B. R1 cannot reach R2's loopback address.

C. R1 uses a default route to reach R2's loopback address.

D. R1 automatically selects R2 as the default gateway to reach R2's loopback address.

Answer: C


Q124.  - (Topic 3)

In your network, customers are complaining about the performance of voice traffic.

Which command displays the number of packets dropped due to the drop profile configured?

A. show interfaces queue ge-1/0/0

B. show interfaces terse

C. show class-of-service interface ge-1/0/0

D. show class-of-service forwarding-class

Answer: A


Q125.  - (Topic 1)

Click the Exhibit button.

You have an MPLS network and you have configured most-fill as a CSPF tiebreaker. Using the information in the exhibit, which path will be used to signal a new LSP requiring 12 Mbps?

A. Path 1

B. Path 2

C. Path 3

D. Path 4

Answer: D


Most up-to-date JN0-660 answers:

Q126.  - (Topic 4)

Which configuration parameter would be used by a commit script to use custom syntax and simplify the configuration?

A. Apply-groups

B. Allow-transients

C. Direct-access

D. Apply-macro

Answer: D


Q127.  - (Topic 1)

Click the Exhibit button.

You are asked to configure an OSPF network based on the topology shown in the exhibit. You must keep the link-state database in Area 1 as small as possible. What will accomplish this?

A. Area 0 should be configured as a stub area so that it will not announce routes into Area 1.

B. Area 1 should be configured as an NSSA to limit the size of the link-state database.

C. Area 1 should be configured as a stub area with no-summaries to limit the size of the link-state database.

D. Area 0 should be configured with a virtual link to R4 to limit the size of the Area 1 link- state database.

Answer: C


Q128.  - (Topic 3)

What are three reasons an OSPF neighbor ship would be stuck in ExStart? (Choose three.)

A. The LSA database exchange is not yet completed.

B. There is an MTU mismatch between the OSPF routers.

C. There is an interface-type mismatch between the OSPF routers.

D. There is a unicast communication problem between the OSPF routers.

E. Both OSPF routers are using the same router ID.

Answer: B,D,E


Q129.  - (Topic 3)

Click the exhibit button.

OSPF was configured 15 minutes ago and all databases are synchronizeD. However, the router is not receiving any transit traffiC.

What is a reason for this behavior?

A. The reference bandwidth has been set incorrectly.

B. The hold-time attribute is set too low.

C. The overload timeout threshold has not been reached.

D. The preference attribute has been set too high.

Answer: C


Q130. - (Topic 1)

Click the Exhibit button.

The exhibit shows the output of a Junos show bgp neighbor command. Which two statements are true? (Choose two.)

A. IPv4 routes will be exchanged over this session.

B. IPv6 routes will be exchanged over this session.

C. The local router initiated the BGP session.

D. BFD keepalive is configured to 30 seconds.

Answer: A,C



see more JN0-660 dumps